GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν Ολάντ-Κουβέλης

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Φώτη Κουβέλη, είχε ο Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο γάλλος πρόεδρος, σύ...

Ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Φώτη Κουβέλη, είχε ο Φρανσουά Ολάντ, κατά τη διάρκεια του γεύματος στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο γάλλος πρόεδρος, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, θέλησε να μάθει τις εντυπώσεις του προέδρου της ΔΗΜΑΡ από τη συμμετοχή ενός αριστερού κόμματος σε μία τρικομματική κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντας ως «πείραμα» την συνεργασία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Ο κ. Κουβέλης του απάντησε ότι πρόκειται για μία θέση ευθύνης, καθώς, όπως τόνισε, η ΔΗΜΑΡ θα μπορούσε να είχε διαλέξει τον εύκολο δρόμο της αντιπολίτευσης.
«Από θέση ευθύνης επιλέξαμε να συμμετάσχουμε στην κυβέρνηση γιατί υπήρξε κίνδυνος η χώρα να βγει από το ευρώ», είπε ο Φώτης Κουβέλης στον Φρανσουά Ολάντ, σύμφωνα με τη ΝΕΤ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογράμμισε ότι η Γαλλία θα πρέπει να δείξει εμπιστοσύνη στην Ελλάδα και να βοηθήσει ώστε να έρθουν επενδύσεις, προκειμένου να υπάρξουν θέσεις εργασίας.
Οι δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των δυο ανδρών παραμένουν ανοιχτοί, καθώς, σύμφωνα με τη ΝΕΤ, θα υπάρξει πρόσκληση του Φρανσουά Ολάντ ώστε ο Φώτης Κουβέλης να επισκεφθεί τη Γαλλία.

3 σχόλια

  1. Ολάντ : Θα είσαι στην επόμενη Βουλή ;
    Κουβ-έλης : Μπα, δεν το βλέπω ! Στον κουβά !
    Ολάντ : Ε, καλά, δεν έγινε και τίποτα, σιγά το κελεπούρι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΕΙΠΑΝ ;
    ΠΑΣΑ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΟΛΑΝΤ. Ήρθε να κάνει επένδυσης o άνθρωπος ΣΤΟ ΝΕΡΟ , αυτό θέλει ο άνθρωπος ...

    Κοιτάξετε τι μπανάνια είμαστε , υπάρχει ανταγωνισμός στο ΝΕΡΟ; σε ένα κοινωνικό αγαθό , τα ίδια επέβαλαν και στην Λατινική Αμερική , ο ένας το νερό ,ο άλλος την ενέργεια, παραβλέποντας ΠΆΝΤΑ όλοι και οι δικοί μας παπαγάλοι τον ΜΜΕ και της ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ κυβέρνησης που τόσο κόπτονται για θέσεις εργασίας ,ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΆ δικαιώματα ανάπτυξη με 500 ευρώ τον μήνα ,και αν τα βρεις. αλλά με τιμές Βρυξελλών, εεε δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ, σα να ζητάς από τον Ινδο να αγοράσει Μερτσέντες με 1 ευρώ μεροκάματο .. γίνετε; εεε δεν γίνετε !!! και ας της κατασκευάζουν αυτοί οι φουκαράδες..

    Απαντώ σε όλους αυτούς του παπαγάλους με 500 ευρώ μισθό στον ιδιωτικό τομέα η στον τουρισμό , χωρίς εργασιακά δικαιώματα, τι περιμένουνε ΝΑ ΠΕΘΑΊΝΟΥΜΕ ανώδυνα για αυτούς !!!..Δυο είναι τα σενάρια όσοι αντιδρούν θα ονομάζονται τρομοκράτες ,και οι άλλοι φοροκλέπτες γιατί δεν θα χουν ΚΆΤΙ να πληρώσουν, αρά βγάζουμε της εφεδρείες να που λέγονται μετανάστες , Αυτοί οι φουκαράδες είναι εδώ γιατί στης πατρίδες τους εργάζονται με 1,5 ευρώ την ημέρα 14 με 15 ώρες ...Οι πολιτισμένοι κατακτητές εκεί δεν μιλάνε για ανθρωπινά δικαιώματα και όλες αυτές της παρλαπίπες που έχει εφεύρει το κεφαλαίο..

    Οι πολιτισμένοι, οι δίκαιοι ,οι εύσπλαχνοι απάνθρωποι αυτού το βρομώ πλανήτη... { ΝΑ ΑΝΟΊΞΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ ΜΕ 500 ΕΥΡΩ ΌΛΟΙ !! ΑΠΌ ΤΟ ΠΡΩΊ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΎ ΑΠΌ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΑΓΑΠΗΣ } αλλά οι αυξήσει σε ρεύμα ,σε νερό, σε τρόφιμα, σε παιδεία, υγεία κ.τ.λ ΑΥΞΉΣΕΙΣ ..και τα προγράμματα κατασχέσεις να ενταθούν παντού . αλλά θα ανοίξουν δουλειές με 500 ευρώ !! ..... ΜΑΣ ΛΥΠΑΜΕ..

    ΕΓΩ έχω πάψει να φοβάμαι στα 55 χρόνια μου αυτούς ανθρώπους , το αντίθετο θα τους έλεγα για εμένα .

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση