GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΟΕΣΥ: Αναστέλεται για σήμερα η απεργία στην ΕΡΤ...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών αναστέλλει την σημερινή απεργία στην ΕΡΤ και κάνει λόγο για "πρωτοφανή κυβερνητική παρέμβα...

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών αναστέλλει την σημερινή απεργία στην ΕΡΤ και κάνει λόγο για "πρωτοφανή κυβερνητική παρέμβαση".
Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΟΕΣΥ:
 "Η πρωτοφανής κυβερνητική παρέμβαση, όπως εκδηλώθηκε με τις αγωγές της διοίκησης της ΕΡΤ κατά της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, για την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τις απαράδεκτες και άδικες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, κατέληξε με τη δικαστική απόφαση, που έκρινε παράνομη και τη σημερινή απεργία της Π.Ο.Ε.ΣΥ., για την ΕΡΤ.
Μετά από αυτήν την απόφαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αναστέλλει την απεργία στην ΕΡΤ, για σήμερα.
Η σημερινή απεργία όλων των κλάδων των εργαζομένων στον Τύπο και στα Μέσα Ενημέρωσης –πλην της ΕΡΤ- συνεχίζεται κανονικά έως τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 20 Φεβρουαρίου. Ο αγώνας συνεχίζεται!".

1 σχόλιο

  1. Παρά την λυσσασμένη αντίδραση των αριστερών της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη η απεργία και άνοιξε η ΕΡΤ…

    Σχολιάζοντας δε τις ευθείες απειλές της συνδικαλιστικής ηγεσίας των δημοσιογράφων σε συναδέλφους, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:
    Στα έσχατα όρια ανυποληψίας έφτασαν τα φερέφωνα του κ. Τσίπρα στη συνδικαλιστική ηγεσία των δημοσιογράφων, απειλώντας, τηλεφωνικά, με διαγραφή συναδέλφους εάν υποβάλουν ερώτηση στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ και ζητώντας την παραπομπή στο πειθαρχικό όσων εφάρμοσαν το νόμο και άρχισαν να εργάζονται μόλις εκδόθηκε η δικαστική απόφαση που κήρυττε την απεργία παράνομη.
    Σε μια περίοδο σοβαρών προβλημάτων και μεγάλων προκλήσεων στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, οι δημοσιογράφοι έχουν μια συνδικαλιστική ηγεσία που ενδιαφέρεται μόνο για τη μελλοντική της θέση στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.

    Αξιοσημείωτο επίσης είναι ότι, ο κ. Τσίπρας αρνείται να παραπέμψει τις επικίνδυνες συνιστώσες του, αλλά τα φερέφωνά του σπεύδουν να παραπέμψουν όσους κάνουν το καθήκον τους.

    ΑΥΤΑ τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
    του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ
    πληρώνεις με το αίμα σου Ελληνα
    στην σφηκοφωλιά της ΕΡΤ !!

    απόλαυσε !!! την Τσογλαναρία Σύριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση