GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μετακομίζει" στα Χανιά η Ντόρα και στην Α' Αθηνών ο Κώστας Μπακογιάννης...

Μπορεί οι επόμενες δημοτικές εκλογές να αργούν, όπως και οι εθνικές εκλογές, ωστόσο στο παρασκήνιο όλων των κομμάτων και κυρίως σε αυτό τ...

Μπορεί οι επόμενες δημοτικές εκλογές να αργούν, όπως και οι εθνικές εκλογές, ωστόσο στο παρασκήνιο όλων των κομμάτων και κυρίως σε αυτό της Νέας Δημοκρατίας, οι ζυμώσεις δίνουν και παίρνουν. Σε ένα από αυτά εμπλέκονται ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης, η Ντόρα Μπακογιάννη και ο γιός της, σήμερα δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.
Ειδικότερα, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η “κυριακάτικη δημοκρατία”, ο πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ετοιμάζεται να αφήσει, μετά από πολλά χρόνια, τα κοινοβουλευτικά έδρανα για να διεκδικήσει το δήμο Χανίων. Ήδη οι στενοί του συνεργάτες έχουν αρχίσει και το σιγοψυθιρίζουν στην Κρήτη, ενώ και ο ίδιος πριν λίγες ημέρες είπε ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής.
Η απόφαση αυτή του κ. Μαρκογιαννάκη φαίνεται να οδηγεί στα Χανιά ως υποψήφια τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στις τελευταίες εκλογές του Ιουνίου ήταν πρώτη στο Επικρατείας της ΝΔ. Η υποψηφιότητα της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά συνδέεται απόλυτα με το χρόνο των εθνικών εκλογών. Αν αυτές πραγματοποιηθούν πριν το 2014 θα είναι υποψήφια εκεί. Αν διενεργηθούν μετά είναι πολύ πιθανό η κυρία Μπακογιάννη να είναι επίτροπος της χώρας μας στην ΕΕ, θέση που λέγεται ότι περιλαμβάνεται στο deal με τον Σαμαρά τον περασμένο Μάιο.
Η εξέλιξη της υποψηφιότητας της κυρίας Μπακογιάννη στα Χανιά λένε κάποια ότι δεν είναι τυχαία, καθώς μπορεί και να συνδέεται με την υποψηφιότητα του Κώστα Μπακογιάννη στην Α' Αθήνας! Ο ίδιος πάντως δηλώνει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου, αν και έχει ακουστεί και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.
Ίδωμεν...
Πηγή:  “κυριακάτικη δημοκρατία”.

4 σχόλια

  1. ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΦΥΓΑΤΕΡΑ …

    Ο Κωστάκης Μπακογιάννης , έτσι κι αλλιώς, έχει την αρχομανία στο οικογενειακό DNA του!

    Είναι γόνος της πρωθιέρειας της διαπλοκής ,της ίντριγκας και της ξενοδουλίας και εγγονός του φαταούλα δράκουλα των Χανίων.

    ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚO-MΠΑΚΟΓΙΑΝNΕΙΚΟ...

    Για αυτά που έκανε, για αυτά που κάνει και για αυτά που θα κάνει...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ...»
    ΤΩΝ ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ KAI TA EΓΓΟΝΙΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΛΑ !!!

    ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!
    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια είναι πολύ απλή, για όποιον θέλει να σκεφτεί λίγο:.

    Στην αναμπουμπούλα και τη γενική απαξίωση που υπάρχει σήμερα, πολλοί λαμβάνουν θέσεις για την “επόμενη μέρα”.

    60 χρόνια το σοι της όσιας οικογενείας του Μητσοτακό –Ντορά-Κούλα είναι στo προσκήνιο η στο παρασκήνιο της πολιτικής ζωής της χωράς.

    60 χρόνια ίντριγκας, δολοπλοκίας, οικογενειοκρατίας και αρπαχτής.

    Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα της Μητσοτακικής οικογενειοκρατίας επιβιώνει...και συνεχίζει ακάθεκτη να εισπράττει από κάθε δημόσιο ταμείο που βρίσκει διαθέσιμο ...

    ΟΥΣΤ!!! Αχρεία παράσιτα, τσιμπούρια, δημόσιες βδέλλες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν παει στην ουραγουαη καλυτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση