GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θέλει να γίνει ...αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ και η Χριστοφιλοπούλου που (ως φοιτήτρια) ήταν στέλεχος της γαλάζιας ΔΑΠ στο Λονδίνο!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η εμφάνιση της Εύης Χριστοφιλοπούλου η οποία δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ ...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.
Δεν ήταν καθόλου τυχαία η εμφάνιση της Εύης Χριστοφιλοπούλου η οποία δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί και να συνεργαστεί με τη ΝΔ στο πλαίσιο ενός "νέου ευρωπαϊκού κόμματος", έστω και αν μετά υποχρεώθηκε να τα μαζέψει.
Οι δηλώσεις της έρχονται ύστερα από τη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Παρασκευής σε γραφείο στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 12 στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συμφώνησαν να δημιουργήσουν νέα τάση υπό τον τίτλο "Σύγχρονη Σοσιαλδημοκρατική Κίνηση". Στη συγκέντρωση βρέθηκαν, ανάμεσα στους 12, οι βουλευτές Εύη Χριστοφιλοπούλου, Γιάννης Μανιάτης, Οδυσέας Κωνσταντινόπουλος, Τάκης Ρήγας και Σιμεών Κεδίκογλου. Ήταν επίσης στελέχη όπως οι Χρήστος Πρωτόπαπας, Πάνος Μπεγκίτης, Αθηνά Δρέττα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ρόλο επικεφαλής της τάσης διεκδικεί η ίδια η Εύη Χριστοφιλοπούλου η οποία εκδηλώνει και ηγετικές φιλοδοξίες, πιστεύει δηλαδή ότι μπορεί να γίνει αρχηγός στο ΠΑΣΟΚ.
Όσο για τις απόψεις της περί σύμπραξης με τη ΝΔ, οι γνωρίζοντες δεν αιφνιδιάστηκαν καθώς θυμήθηκαν ότι η κ. Χριστοφιλοπούλου ήταν, ως φοιτήτρια, μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ (φοιτητική παράταξη της ΝΔ) στο Λονδίνο. Στο ΠΑΣΟΚ προσχώρησε στη συνέχεια...

42 σχόλια

  1. Το ΠΑΣΟΚ θα εξαυλωθεί οψέποτε γίνουν εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΠΑΓΕΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΤΕ ΕΕΕ,ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ,ΕΞΟΥΣΙΕΣ.ΤΙ ΣΠΟΥΔΑΣΑΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΞΟΠΛΙΑ. ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΣΚΑΤΟΧΕΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγωνίζονται να διατηρήσουν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Αλέξης νομίζει πως είναι αρχηγός ενός κόμματος του 30%.
    Κούνια που τον κούναγε …..

    Ούτε καν το παλιό 4% δεν θα τον ακολουθούσε κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Ο Αλέξης ίσως αποδειχτεί απλώς άλλη μια πολιτική μαριονέτα.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παραδοθεί στην βάση του. Ένα κύμα παλαιοπασόκων κρατιστών ψηφοφόρων έχει πυκνώσει τις τάξεις του, οσμιζόμενοι νέες εποχές δόξης, για τα αχόρταγα ζόμπι της Ανδρεοπαπανδρεϊκής τζαμαχιρίας.
    Όλοι αυτοί, οργανώνονται και ανασυντάσσονται, παίρνουν μια ανάσα και μεταμφιέζονται για λίγο καιρό μιας και καταλαβαίνουν πως ακόμη δεν τους «παίρνει» να εμφανίζονται φάτσα – κάρτα στην πρώτη γραμμή.
    Στην ουσία όμως, είναι έτοιμοι να αλώσουν από μέσα το κόμμα του Αλέξη οποιαδήποτε στιγμή κρίνουν κατάλληλη και να επιβάλλουν τους δικούς τους όρους στην wannabeπαλαιοκομμουνιστική νομενκλατούρα του άλλοτε κομματικού αποκόμματος του ΣΥΡΙΖΑ.

    (*) Δεν υπάρχει «πατριωτικό», «ανανεωτικό», «εκσυγχρονιστικό» ΠΑΣΟΚ: όποιος πιστεύει σε τέτοια πολιτικά παραμύθια δεν έχει καταλάβει τίποτε από αυτά που έπαθε η χώρα μετά το 1981.
    Το ΠΑ$$ΟΚ είναι πάντα ένα:Ανδρεοπαπανδρεϊκό!

    Ένα απόλυτα κρατικοδίαιτο και βαθιά πελατειακό σύστημα, εξαιρετικά επικίνδυνο για την χώρα όσο δεν οριστικοποιείται ο πολιτικός του θάνατος.
    Αυτή την στιγμή, παρασιτεί στο σώμα του (πρώην)ΣΥΡΙΖΑ για όσο καιρό νομίζει ότι το συμφέρει.
    Η πλήρης κατάληψη αυτού του ανίσχυρου σώματος από τους μπαρουτοκαπνισμένους επιγόνους του Ανδρέα, είναι παιχνιδάκι.

    Piece of Cake που λένε και στην δεύτερη πατρίδα του παντοτινού αρχηγού και «ιδιοκτήτη» της πολιτικής δυναστείας.ΠΑ$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτή είναι ένα βλήμα σκέτο,
    που δεν καταλαβαίνει που πατά και
    που βρίσκεται ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 8.34 και λοιπον τι προτεινεις? απο κρισεις και σχολια εχουμε χορτασει.πιος μπορει να δοσει λυσεις για τον κοσμακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοι που μπορούσαν να γίνουν αρχηγοί έφυγαν ή ειναι υπό διωγμό. Τωρα που έμεινε πλέμπα ας γινει οποιος θελει. Ακομα και το τσοκαρο η Τσαγκρη και η καρακατινα Ευη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καμαρωστε τους 12 Σοσιαλδημοκρατες που ο Λαος ψηφισε για να τον Διοικησουν
    Κατα τα αλλα ανωνυμε των 8,17 φταινε οι αλλοι και ακομα ο παπας της Ενοριας
    Εχει ο καιρος γυρισματα για ολους αυτους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έρχεται συνέδριο και άρχισες ΠΑΛΙ τις εργολαβίες;;;; Ξέχασες τον Χρυσοχοιδη και έπιασες την Χριστοφιλοπουλου. Γιατί όχι!!! Εδώ θέλει να γίνει αρχηγός η χαχαλω η Φώφη και το κοπρόσκυλο ο Σκαναλιδης. Όποιο τσόκαρο θέλει αυτοανακηρύσσεται δελφίνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γατάκι ο Τσίπρας: Δεν πλήρωσε χαράτσι όχι επειδή δεν ήθελε αλλά επειδή δεν χρειάζεται... μένει σε ενοίκιο!! (βίντεο)
    Μια από τις ειδήσεις που έβγαλαν
    – κατά λάθος – ο Αυτιάς και η Τσέγκου στο ΣΚΑΙ είναι ότι ο Τσίπρας που φώναζε ότι δεν θα πληρώσει ούτε ο ίδιος το χαράτσι της ΔΕΗ, τελικά δεν πληρώνει γιατί μένει στο νοίκι!

    Την ερώτηση την έκανε στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ η Μάγδα Τσέγκου:
    -Κύριε Πρόεδρε, το πληρώσατε τελικά το χαράτσι; Γιατί θυμάμαι ότι φωνάζατε στον κόσμο να μην πληρώσει κλπ. Εσείς το πληρώσατε το δικό σας;

    Ο Τσίπρας παθαίνει ένα αρχικό σοκ, διότι προφανώς δεν είχε έτοιμη απάντηση και στο τέλος λέει:
    -Κοιτάξτε, εγώ είμαι τυχερός γιατί μένω στο νοίκι και δεν υποχρεούμαι να το πληρώνω.

    Ο Αυτιάς δεν κάνει κανένα σχόλιο και με έμπειρο τρόπο αλλάζει τη συζήτηση χαμογελώντας…κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα παρόλο που ο Τσίπρας τον Οκτώβριο του 2011 έλεγε σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα πληρώσει το χαράτσι και θα χαρίσει τα χρήματα στο ΚΕΘΕΑ!

    Δείτε το βίντεο:
    Πηγή: www.paraskhnio.gr


    ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ τον Τσογλαναράκο τον Alexis... ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΙΑ ΤΟΥ στον αέρα.

    Λεω εγω τωρα...
    Μηπως πληρωνει ενοικιο σε μια εταιρια η οποια ειναι ιδιοκτητρια του ακινητου, και η εταιρια ανηκει στον ιδιο...?
    ΓΙΑΤΙ Ο τσογλανοσ Σύμφωνα με το πόθεν έσχες έχει ακίνητο στην Κυψέλη 114 τ.μ από γονική παροχή.

    Προφανώς πλήρωσε το χαράτσι για το συγκεκριμένο ακίνητο και μετά τα έστριψε μιλώντας περί ενοικίου για να μην φανεί το πόσο κότα είναι και ότι πλήρωσε...Η μπάλα στην εξέδρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΜΙΣΕ
    ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΡΙΑ
    ΚΑΛΛΕΡ:::

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ!!!!!

    Άντρες μην αυτοκτονείτε και αν στράβωσε η ζωή σας, κι αν τα οικονομικά σας ήρθανε ανάποδα, κι αν η ΑΓΙΑ ή η ΠΟΥΤΑΝΑ που έχετε πλάι σας στερείτε την ζωή που είχε πριν, εσείς μην αυτοκτονείτε!
    Έχετε ακούσει ρε Άντρες, που σας μεγαλώσανε γυναίκες μαθαίνοντας σας πως εσείς σαν Άντρες πρέπει να βγάνετε πάντα τα κάστανα από την φωτιά καείτε δεν καείτε, σε αυτήν την οικονομική κρίση για καμιά γυναίκα να αυτοκτόνησε; Ακούσατε για καμιά από αυτές τις Αγίες ή τις Πουτάνες που όταν εσείς γαμιόσασταν για να τα βγάλετε πέρα και αυτές με το μαμαδίστικο, με την πουτανιά και την υστεροβουλία στρέφανε τα παιδιά σας εναντίων σας, γλείφοντας τα, για να τα έχουν με το μέρος τους αν τύχει καμιά στραβή να αποπειράθηκε πραγματικά να αυτοκτονήσει;
    Καμιά τους και ούτε θα το κάνει γιατί έχει τον άντρα της, την τιμή της και το καμάρι της να τα βροντήξει, να τρελαθεί πιεσμένος από τα χρέη να δέσει μια πέτρα στο λαιμό του και να φουντάρει, και αυτή περίλυπη χήρα με μαύρα ή χωρίς μαύρα να βλαστημά μέσα της την ώρα και την στιγμή που σας παντρεύτηκε, που δεν παντρεύτηκε ένα κλέφτη, ένα απατεώνα, ένα αγύρτη, να της τα φέρνει ολοζωής παρά παντρεύτηκε ένα που κοίταζε με τίμιο τρόπο να ζήσει και αυτός και η οικογένεια του, και είναι έτσι γιατί αυτή η Αγία ή η Πουτάνα το έβλεπε πως θα φουντάρετε, ήταν γραμμένο στο κούτελο σας, πως τα είχατε παίξει, πως οι αντοχές σας έφτασαν στο τέρμα, και όμως έκανε την πάπια, για να απαλλαγή μια ώρα αρχίτερα από τον ανίκανο, και το μοναστήρι νάναι καλά.

    Άντρες μην αυτοκτονείτε ! Και να πείτε στην ΑΓΙΑ ή στην ΠΟΥΤΆΝΑ που έχετε πλάι σας πως από εδώ και πέρα θα τρώει ξερό ψωμί και ελιές, πως θα πάει στο συσσίτιο, και στα παιδιά σας επίσης να πείτε πως ως εδώ ήτανε τα τελευταίου τύπου κινητά, και να τους πείτε και να τα μάθετε πως η ζωή έχεις δυσκολίες, και δεν θα τους το μάθει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς ΕΝ ΖΩΗ, αυτό που ΔΕΝ σας μάθανε εσάς και νομίζετε πως η αυτοκτονία είναι η λύση του προβλήματος σας, και να πείτε στους δανειστές σας πως αν θέλουν να πάρουν κάποτε τα λεφτά τους πρέπει να κρατηθείτε ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

    ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΊΤΕ! Γιατί εσείς που το σκέφτεστε δεν ήσασταν κλέφτης, λαμόγιο, τσανακογλύφτης, άτιμος, αλλά ένας άνθρωπος σαν όλους τους ανθρώπους, μπορεί κάπου στην δίνη της ψεύτικης ευμάρειας που ζούσαμε να κάνατε ένα βήμα παρά πέρα για το καλό της οικογένειας σας, αλλά τα πράγματα ήρθαν ανάποδα, και θα ερχόταν ανάποδα όσος καιρός και να περνούσε, γιατί το ΚΡΑΤΟΣ που ζει πέρα από τις δυνατότητες του με δανεικά κάποια μέρα θα χρεοκοπούσε, και εμείς χρεοκοπήσαμε, και σαν Έθνος και σαν κοινωνία και σαν μονάδες, όλοι μας βάλαμε το χεράκι μας στο μέλι, άλλος με το κουταλάκι του γλυκού άλλος με την κουτάλα της σούπας και άλλος με το φτυάρι, αλλά όλοι μας και ο καθένας με τον τρόπο του, αυτόν που τον βόλευε σε συγκεκριμένη στιγμή, τόπο και ώρα, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΥΤΕΡΑ ΕΙΧΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗ, ΥΠΟΥΡΓΟ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΑΛΛΟΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΑΛΛΟΣ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΌ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ! Έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.

    Γι’ αυτό ΑΝΤΡΕΣ ΜΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙΤΕ! Με κατεβασμένο το κεφάλι ή όχι σταθείτε στα πόδια σας, βάλτε κανόνες, ξαναρχίστε από χαμηλότερα, από τον πάτο, από τα σκατά, αλλά αρχίσετε και θα δικαιωθείτε, ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ Η ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΗ, και ειδικά αν αυτό το τελευταίο το καταφέρετε θάσται ο μεγαλύτερος νικητής στην ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το παιγνίδι τελείωσε για ΟΛΟΥΣ ...

    Όταν σας έλεγαν τα σπίτια σας θα τα παίρνουν κομμουνιστές ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΈΨΑΤΕ ΤΩΡΑ που παίρνουν ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥΣ!!!ΤΩΝ ΤΡΙΏΝ ΓΟΥΡΟΥΝΙΏΝ !!! .. Ν.Δ ..ΠΑΣΟΚ..ΔΥΜΑΡ.. ΜΟΥΓΚΑ!!!

    Διαβάστε ηλίθιε τον Ελεύθερο τύπο την εφημερίδα ΤΟΥΣ... Μειώσεις περικοπές, διπλές, τριπλές συντάξεις ΔΕΝ ΚΌΒΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ..ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ..ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ...ΝΟΜΑΡΧΕΣ...θαααααααααα κοπούν ΌΤΑΝ ξαναγίνουν εκλογές ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑΑΑΑΑΑ ΕΚΛΕΓΟΎΝ ..ΛΕΕΙΙΙΙΙΙ...


    ΏΡΑ για να ξεκαθαρίσουμε .. αν θέλετε μερικοί να κλαίτε όταν σας ΓΑΜΆΝΕ, ΝΑ ΣΑΣ ΒΓΆΖΟΥΝ ΔΙΑΤΆΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΊΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΎΟΥΝ, ΜΕ ΤΗΣ ΥΓΕΊΑ ΣΑΣ.. ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ...

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΉΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΙΧ.. ΕΡΧΌΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΚΆΣΟΥΜΕ....ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΑΠΛΑ..ΩΡΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΙ ΕΊΝΑΙ Η ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΟΥΝ..ΔΕΞΙΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ..ΧΡΥΣΟΥΣ...ΑΡΓΥΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ .....__________


    ΘΕΡΙΣΤΉΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή είναι μια απ' τις κοπέλες που βίασε το ζώο που υπερασπίζεται η ανέραστη!

    Πρόκειται για την Καναδή Natalie Karneef που σήμερα είναι αρραβωνιασμένη με Έλληνα και έχει φτιάξει blog για το μαρτύριο που περνάει με την Ζωή Κωνσταντοπούλου
    να αναβάλει συνεχώς τις δίκες χρησιμοποιώντας διάφορα τερτίπια.

    Δείτε το εδώ το blog της
    The Beginning of the End
    “By not coming forward (about rape), you make yourself a victim forever.” — Kelly McGillis
    και εδώ
    Natalie Karneef.com Friday, January 25, 2013Shooting Mama Greek('s)
    τη σελίδα της όπου αφηγείται διάφορα τρελά (για αυτήν) που κάνει η ελληνίδα πεθερά της (πρέπει να κάνετε ένα μωρό κ.λπ γνωστά στην Ελλάδα).


    Δείτε και τη βρωμόφατσα τον πελάτη της σκύλας Συριζα Κωνσταντοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΑΝΟΠΑΠΑΔΙΤΣΑ Η ΚΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΤΩΣΗ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΟΥ ΣΙΤΥ
    ΤΥΧΑΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σκανδαλώδες ρουσφέτι: Ανέπαφες οι διπλές συντάξεις βουλευτές και δημάρχων!

    πέφυγαν τη μέγγενη των περικοπών οι συντάξεις των βουλευτών και των τοπικών αρχόντων, καθώς η σχετική διάταξη που περιλαμβάνεται στο νόμο 4093/12 και προβλέπει την περικοπή των συντάξεών τους κατά 20% ή 30% δεν εφαρμόστηκε στις 31 Ιανουαρίου, και μάλιστα δεν θα εφαρμοστεί ούτε στο τέλος Φεβρουαρίου!

    Δεν είναι όμως η μόνη «ιδιότυπη ασυλία» που φαίνεται ότι εξασφάλισαν έστω και προσωρινά, οι βετεράνοι της πολιτικής και οι τοπικοί μας άρχοντες, καθώς οι μειώσεις όταν γίνουν (λέγεται για το τέλος Μαρτίου) θα υπολογιστούν...
    διαφορετικά από τις μειώσεις που έγιναν στους υπόλοιπους 2 και πλέον εκατομμύρια συνταξιούχους της χώρας!

    Οι συντάξεις των πρώην βουλευτών, των πρώην δημάρχων νομαρχών, και κοινοταρχών, ενώ θα έπρεπε να είναι οι πρώτες από τις οποίες θα ξεκινούσαν οι μειώσεις του τρίτου μνημονίου, εντούτοις «ως δια μαγείας» (σ.σ: και δια μαγειρέματος), θα κοπούν τελευταίες, καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Τύπος της Κυριακής, οι μειώσεις προγραμματίζονται να γίνουν –πλην απροόπτου- στο τέλος Μαρτίου, και μάλιστα με «λογιστικά κόλπα» που θα περιορίζουν τα τελικά ποσά των περικοπών!

    Η διάταξη που αναφέρεται στην παράγραφο «θ» του ενός και μόνου άρθρου του νόμου 4093/12, και η οποία δεν έχει εφαρμοστεί, προβλέπει ότι οι καταβαλλόμενες κατά την 1-1-2013, κανονιζόμενες συντάξεις των βουλευτών και των αιρετών οργάνων των ΟΤΑ α΄και β΄βαθμού που λαμβάνουν και δεύτερη κύρια σύνταξη από οποιοδήποτε φορέα κοινωνικής ασφάλισης ή το Δημόσιο, μειώνονται κατά 20%. Το ποσοστό μείωσης ορίζεται στο 30% εάν τα ανωτέρω πρόσωπα λαμβάνουν και τρίτη σύνταξη συμπεριλαμβανομένης και της βουλευτικής ή της χορηγίας.

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η διάταξη λέει ότι ένας πρώην δήμαρχος ή βουλευτής που παίρνει δυο συντάξεις, μια βουλευτική έστω 3000 ευρώ και μια εξ επαγγέλματος (γιατρού, δικηγόρου, μηχανικού, κ.α), έστω 1.800 ευρώ, τότε η βουλευτική ή δημαρχιακή σύνταξη θα κοπεί κατά 20%, και θα πέσει στα 2.400 ευρώ.

    Αν τώρα υπάρχουν συνολικά τρείς κύριες συντάξεις, τότε η βουλευτική κόβεται κατά 30% και από 3.000 ευρώ θα έπρεπε να πέσει στα 2.100 ευρώ από την 1η/1/2013.

    Η μείωση αυτή λοιπόν δεν έγινε στις 31 Ιανουαρίου που πληρώθηκαν οι κομμένες συντάξεις Φεβρουαρίου, σε όλους (σχεδόν) τους λοιπούς συνταξιούχους, και δεν θα γίνει ούτε στη σύνταξη του Μαρτίου, αλλά, προγραμματίζεται πλέον να γίνει στη σύνταξη Απριλίου, που θα πληρωθεί στο τέλος Μαρτίου!

    Και δεν είναι μόνο αυτό, καθώς από τη στιγμή που δεν έγινε η μείωση κατά 20% ή 30% στη βουλευτική σύνταξη εφόσον υπάρχουν δυο ή και τρείς κύριες συντάξεις, δεν μπορεί να γίνουν ούτε οι άλλες μειώσεις, δηλαδή πάει πίσω και η μείωση του ΛΑΦΚΑ όπως και η νέα μείωση κατά 5%-20%! Καθώς όπως προβλέπει η διάταξη, οι επόμενες μειώσεις του μνημονίου, θα υπολογιστούν αφού πρώτα γίνει η περικοπή 20%, ή 30%!

    Την ώρα λοιπόν που υπουργοί της κυβέρνησης επιδεικνύουν ιδιαίτερη, αν όχι και μοναδική σπουδή και εμμονή για το πώς θα καμουφλάρουν τους νέους φόρους, (και ίσως τα επόμενα μέτρα) και τη στιγμή που τα 2 και πλέον εκατομμύρια συνταξιούχων της χώρας, ακόμα προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ των ποσών που πληρώθηκαν στις 31 Ιανουαρίου, αποκαλύπτεται ότι ένα τμήμα της ελληνικής κοινωνίας και μάλιστα προερχόμενο από την πολιτική, βρίσκεται εκτός περικοπών!

    Ο λόγος που δεν …πρόλαβαν να κόψουν τις βουλευτικές και δημαρχιακές συντάξεις είναι ότι, οι αρμόδιες υπηρεσίες, όπως πληροφορήθηκε ο Τ.τ. Κ. από αρμόδια πηγή, δεν κατάφεραν να στείλουν και να διασταυρώσουν τα μητρώα των συνταξιούχων που παίρνουν σύνταξη βουλευτή, δημάρχου νομάρχη, και κοινοτάρχη, ταυτόχρονα με δεύτερη ή και τρίτη κύρια σύνταξη. Δεν πρόλαβε δηλαδή το «σύστημα»να βρεί τους λίγους, αλλά είχε χρόνο να πιάσει τους πολλούς στις μειώσεις που έγιναν στις 31 Ιανουαρίου. Παρά την ομολογουμένως γραφειοκρατική εμπλοκή στις διασταυρώσεις, δεν υπήρξε όμως ιδιαίτερη πίεση από τον αρμόδιο υπουργό Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα για να επισπευσθούν οι μειώσεις.

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο θέμα όμως έχει και άλλη μια εξίσου απίστευτη διάσταση, καθώς έτσι όπως διατυπώθηκε στο νέο μνημόνιο η σχετική διάταξη, ο τρόπος που θα γίνουν (όταν γίνουν) οι μειώσεις στις «βουλευτικές» και «δημαρχιακές» συντάξεις δεν θα είναι ίδιος με τον τρόπο που γίνονται στις συντάξεις των απλών συνταξιούχων της χώρας, αλλά διαφορετικός και τέτοιος που να περιορίζει τις απώλειες!

    Ενώ λοιπόν σε όλες τις συντάξεις των απλών πολιτών, μπαίνει πρώτα η ειδική εισφορά αλληλεγγύης, 3% ως 14% και μετά ακολουθούν όλες οι επόμενες μειώσεις του μνημονίου, στις συντάξεις των βουλευτών και πρώην δημάρχων νομαρχών κ.λπ, αποφασίστηκε να γίνει πρώτα η μείωση 20%, ή 30% και μετά να μπεί η ΕΑΣ με τις επόμενες περικοπές.

    Αυτή η «λογιστική τακτοποίηση» έχει ως αποτέλεσμα να περιορίζει τις τελικές μειώσεις.
    Μπορεί να δείχνει εντυπωσιακό, να γίνεται πρώτα μείωση 20% σε σύνταξη 3.000 ευρώ, αλλά στο τέλος υπάρχει κέρδος από το να επιβαλλόταν πρώτα ο ΛΑΦΚΑ (12% στην κλίμακα των 3.000 ευρώ) και στη συνέχεια οι άλλες μειώσεις.

    Ένα παράδειγμα που επεξεργάστηκε ο «Τ.τ.Κ», δείχνει πως γλιτώνουν τις μεγαλύτερες μειώσεις:

    Σε σύνταξη 3.000 ευρώ, αν μπεί πρώτος ο ΛΑΦΚΑ (-12%) η περικοπή είναι 360 ευρώ. Ακολούθως με τη μείωση 20% στο τμήμα άνω των 1.200 ευρώ, η μείωση είναι 288 ευρώ. Με την επόμενη περικοπή 12% στο τμήμα άνω των 1.300 ευρώ, φεύγουν άλλα 126 ευρώ. Στη συνέχεια με τη νέα μείωση κατά 15%, η σύνταξη φτάνει στα 1.892 ευρώ. Και αν έμπαινε σε αυτό το ποσό η περικοπή της βουλευτικής σύνταξης κατά 20%, τότε θα έμεναν 1.513 ευρώ.

    Στη διάταξη της παραγράφου «θ» όμως ο ΛΑΦΚΑ και οι επόμενες μειώσεις θα υπολογιστούν αφού πρώτα γίνει η περικοπή της βουλευτικής σύνταξης. Με αποτέλεσμα οι απώλειες να συγκρατούνται και η τελική σύνταξη να καταλήγει στα 1.620 ευρώ, αντί για 1.513 ευρώ.

    Αυτή η διαφορετική μεταχείριση όμως ως προς τη σειρά που επιβάλλονται οι περικοπές, είναι πιθανό, αν όχι βέβαιο, ότι θα προκαλέσει μεγαλύτερες αντιδράσεις, καθώς ακόμη και αν κοπούν στο τέλος Μαρτίου έστω και καθυστερημένα οι βουλευτικές συντάξεις, στην πράξη θα έχουν κοπεί λιγότερο απ΄ότι των υπολοίπων συνταξιούχων με τα ίδια ποσά.

    ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΚΟΣ από e-typos.com

    ΘΕΡΙΣΤΗΣ....ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΑΟΥΖΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. fanatikos ΠΑΣΟΚΟΣ10 Φεβ 2013, 10:59:00 μ.μ.

    OYST.... TSOKARO....STERHMENO.... AM...AMHTO....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να δεις πόσο βαριά κάθεται στο σβέρκο μου η μαλακία να υποστηρίζουν μερικοί ότι έχουμε Δημοκρατία.... H O.Π..ΛΑ


    Αγαπητοί κυρ – Παντελήδες μου, μέχρι τώρα διαμαρτύρονταν κάτι «ακριβοπληρωμένοι» ιδιωτικοί υπάλληλοι που δεν ένιωθαν τον αγώνα του αφεντικού, κάτι κωλόπαιδα στο Δημόσιο, κάτι «ρεμάλια αριστεροί» και «άπλυτοι αναρχικοί». «Συντεχνίες» και «συνάφια» όλοι τους. Χαιρόσασταν, κυρ- Παντελήδες μου, που οι πρώτοι απολύθηκαν, που οι δεύτεροι έχασαν το 50% του μισθού τους, που οι τρίτοι βρίζονται και συκοφαντούνται όλη μέρα από εκείνους που σου «εξασφάλιζαν» την ηρεμία του ευρώ.

    Όλοι εσείς, έντιμοι κυρ-Παντελήδες, εσείς που ποτέ δεν κρύψατε εισοδήματα – όπως ορκίζεστε – που ποτέ δεν κάνατε τράμπα ψήφους με βουλευτές για να σας «τακτοποιήσουν» εκείνη την υποθεσούλα – όπως ορκίζεστε – που ποτέ δεν κλέψατε στο ζύγι – όπως ορκίζεστε- κοιμόσασταν ήσυχοι.

    Τώρα έντιμοι κυρ- Παντελήδες μην οργίζεστε. 3,2 δισ. ευρώ υπολόγισε ο Στουρνάρας ότι θα του δώσετε για τα σπίτια που φτιάξατε και νοικιάζατε πάντα με απόδειξη – όπως ορκίζεστε. Τόσα θέλει από εσάς.

    Όχιιιιιι από τους εφοπλιστές. Αυτοί είναι φίλοι του και μπορούν να χρεώνουν τις βίλες τους στις εταιρείες τους ώστε να μην πληρώνουν ούτε ευρώ.

    Όχι από αυτούς που έφτιαξαν off shore εταιρείες και έχουν δηλωμένη όλη την περιουσία τους στα νησιά Μάο – Μάο Τσικαμπούμ. Εσείς κυρ-Παντελήδες θα πληρώσετε.

    Ήσασταν οι επόμενοι. Λάθος! Ήσασταν η επόμενη συντεχνία που ήρθε η σειρά της. Πώς σας φαίνεται τώρα;

    Λίγο άδικο ε; Δεν έχει λογική να φορτωθείτε εσείς όλες τις αμαρτίες, από τις οποίες καμιά δεν κάνατε – όπως ορκίζεστε.

    Είναι παράλογο να λέει ο Στουρνάρας ότι χρειάζεται 3,2 δισ. τα οποία εσείς θα τα πληρώσετε τώρα. Κι όμως, εκείνος λέει ότι ο φόρος που θα πληρώσετε για πολλοστή φορά στα ακίνητά σας είναι ο πιο δίκαιος φόρος.

    Δεν τον χειροκροτούσατε τον Στουρνάρα όταν χτυπούσε τις «συντεχνίες»; Χειροκροτήστε τον και τώρα, λοιπόν. Όλος δικός σας.

    Δεν έχει σημασία που δεν υπάρχει ρευστότητα στην αγορά, οπότε με τι λεφτά να πληρώσετε τους φόρους.

    Να πάτε να δανειστείτε από τις τράπεζες, έντιμοι κυρ-Παντελήδες.

    Τι; Δε σας δίνουν δάνεια οι τράπεζες; Μα γιατί; Εσείς δεν λέγατε ότι είναι κοπρόσκυλα αυτοί που φώναζαν ότι οι τράπεζες πήραν από το Κράτος 150 δισ. και ζητάνε κι άλλα;

    Εσείς δεν φωνάζατε «πάνω απ’ όλα οι τράπεζες»; Γιατί δε σας δανείζουν τώρα που τόσο τις στηρίξατε;

    Τι θα πει ότι δεν έχει λογική να πάρεις δάνειο για να πληρώσεις φόρους; Μήπως είχε λογική όταν σε καλούσαν να κατεβείς στο δρόμο να διαμαρτυρηθείς κι εσύ γελούσες κι έβριζες επειδή το «Μνημόνιο ήταν σωτηρία»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  21. Να δεις πόσο βαριά κάθεται στο σβέρκο μου η μαλακία να υποστηρίζουν μερικοί ότι έχουμε Δημοκρατία...Η Ο.Π.Λ.Α

    Κυρ- Παντελήδες μου, εσείς οι έντιμοι και οι έτοιμοι για πάση θυσία του ευρώ, τώρα που θα σας έρθει το σημείωμα και θα λέει ότι ακόμη κι αν χρωστάτε 3.000 ευρώ στο Δημόσιο αλλά δε μπορείτε να τα πληρώσετε θα σας κατάσχουν μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ και ενοίκια, μη θυμώνετε.

    Προχτές στις δημοσκοπήσεις δηλώνατε τη στήριξή σας στην τρικομματική κυβέρνηση και την πίστη σας στο Σαμαρά.

    Όλα έχουν ένα κόστος κυρ – Παντελήδες μου. Και η αφέλεια, το μεγαλύτερο.

    Ξέρω, φοβηθήκατε μη σας πάρουν τα σπίτια οι κουμουνιστές. Σπίτια αγορασμένα με τίμια λεφτά που χτίστηκαν δίχως να μπαζώσετε ρέματα και δε λαδώσατε την Πολεοδομία – όπως ορκίζεστε. Ναι, ξέρω, «όχι εγώ. Αυτός!». Μόνο που και ο «αυτός» το ίδιο λέει για σένα.

    Έχουμε μια μεγάλη διαφορά, κυρ-Παντελήδες μου.

    Εμείς δε χαιρόμαστε που τώρα θα σας ξεζουμίσουν, όπως χαιρόσασταν εσείς όταν ξεζούμιζαν και βαρούσαν όσους διαμαρτύρονταν.

    Γιατί αυτοί που διαμαρτύρονταν, το έκαναν και για εσάς. Για το δικό σας καλό.

    Ναι σωστά, δεν το είχατε καταλάβει, μην ορκίζεστε, σας πιστεύω.

    Τώρα όμως που ήρθε η σειρά σας έντιμοι, ήσυχοι κυρ-Παντελήδες μου, ελπίζω την επόμενη φορά που θα δείτε τα ΜΑΤ να βαράνε αθώους πολίτες, νέους ανθρώπους, να μη χαρείτε.

    Ελπίζω να μην το δείτε από την τηλεόραση, αλλά να είστε στο δρόμο.

    Ελπίζω να μη γυρίσετε την πλάτη από φόβο μην τυχόν και «μπλέξετε».

    Ελπίζω να φωνάξετε «ρε αλήτες» κι αυτή τη φορά να μην το πείτε σε εκείνους που τρώνε το ξύλο, αλλά σ’ αυτούς που το δίνουν. Ελπίδα μπορεί να μην υπάρχει πια, αλλά μια τελευταία ευκαιρία για αξιοπρέπεια θα υπάρχει πάντα.

    Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις άνθρωπος, κυρ-Παντελή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  22. Μεσαία τάξη και νοικοκυραίοι..

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.....

    Ήταν οικονομική.

    Μετά την επέμβαση των χακί ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά έγινε επισήμως και στρατιωτική.

    Δεν έγινε επίταξη υπαλλήλων του Δημοσίου.

    Επιτάχθηκαν εργαζόμενοι που παράγουν πλούτο για εφοπλιστές.

    Επιτάχθηκαν εργαζόμενοι που απεργούσαν επειδή είναι απλήρωτοι, επειδή πετιούνται στο δρόμο, επειδή τους στερούν κάθε εργασιακό δικαίωμα.

    Έχουμε Χούντα.

    Η ειρωνεία κατάμουτρα.
    Την ίδια μέρα που η χουντική κυβέρνηση στέλνει τα χακί ΜΑΤ να επιβάλουν τον Νόμο και την Τάξη σπάζοντας την απεργία απλήρωτων εργαζόμενων, η Αllied Shipbroking ανακοινώνει ότι «Σημαντικά αύξησαν τις αγορές πλοίων οι Έλληνες εφοπλιστές τον πρώτο μήνα του 2013». Ανακοινώνει ότι «τον Ιανουάριο αγόρασαν 30 πλοία από 13 το αντίστοιχο διάστημα του 2012».

    Ανακοινώνει ότι το κόστος ήταν «357,110 εκατ. δολάρια».
    Το κράτος δείχνει εδώ και δεκαετίες την αδιαφορία του για τα νησιά της άγονης γραμμής. Δεν έπιασε ο καημός το σημερινό καθεστώς για την «ταλαιπωρία των νησιωτών από την απεργία των ναυτεργατών».

    Ακόμη και μετά τη βίαιη λύση της απεργίας, ασθενείς θα συνεχίσουν να πεθαίνουν στα νησιά επειδή δεν υπάρχει πλοίο κι έγκυες θα γεννάνε μόνες τους επειδή κανείς εφοπλιστής δεν κάνει δρομολόγια εκεί που δε βγάζει υπερκέρδη.Εντολές εφοπλιστών εκτέλεσε η Χούντα.....

    Εφοπλιστών που δε φορολογούνται.

    Εφοπλιστών που έχουν κάνει τη σημαία μέθοδο εκβιασμού για να φοροδιαφεύγουν επισήμως.
    Αν αύριο γίνει απεργία σε κάποιο εργοστάσιο με απλήρωτους εργαζόμενους, η Χούντα θα τους επιτάξει υπέρ του βιομήχανου και των κερδών του, χρησιμοποιώντας πάλι κάποια βλακώδη επιχειρήματα περί ενδιαφέροντος για την κοινωνία που κινδυνεύει να ξεμείνει από σάλτσες, σαμπουάν, αφρόλουτρο ή ότι άλλο παράγει ο εντολέας βιομήχανος.

    Το επιχείρημα περί ύπαρξης κοινοβουλίου, που χρησιμοποιούν όσοι υπερασπίζονται τη «δημοκρατικότητα της σημερινής κυβέρνησης», το έχει καταργήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος αρνείται επίμονα να πατήσει το πόδι του στη Βουλή.

    Τίποτα δεν είναι τυχαίο.
    Η μόνιμη απουσία ενός πρωθυπουργού από τη Βουλή, συμβολίζει ξεκάθαρα την απαξίωσή της.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.
    Επειδή το Σύνταγμα αντικαταστάθηκε από πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

    Επειδή πάρθηκε η απόφαση από το τρικομματικό καθεστώς να μην περνάνε από τη Βουλή οι νόμοι για την επιβολή νέων μέτρων, αλλά τα μέτρα να επιβάλλονται αυτόματα με υπουργική απόφαση κατόπιν εντολής του Γερμανού επιτηρητή του.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.
    Επειδή οι αποφάσεις των δικαστών είναι πάντα οι αναμενόμενες, επειδή τα βασανιστήρια από την αστυνομία επιτρέπονται,
    επειδή οι επιθέσεις παρακρατικών έχουν γίνει καθημερινότητα με επίσημη κάλυψη,
    επειδή όποιος δημοσιογράφος προχωρήσει σε κάποια αντικαθεστωτική αποκάλυψη, θα δεχθεί αμέσως απειλές για τη ζωή του.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε. Επειδή όλοι οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες που συνεργάζονται με το καθεστώς έχουν δώσει εντολές στα ΜΜΕ που κατέχουν να χειραγωγούν τον κόσμο.

    Να τον τρομοκρατούν.

    Να του κρύβουν ειδήσεις.

    Να δημιουργούν αντιπερισπασμούς.

    Να εντείνουν το κλίμα εμφυλίου.

    Να θάβουν κάθε αντίθετη άποψη.

    Να κανιβαλίσουν επάνω σε όποιον τολμά να την εκφράσει.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.

    Επειδή αν πεις σε μπάτσο ότι πάρκαρε το μηχανάκι του στραβά πάνω στο πεζοδρόμιο, θα σε απειλήσει.

    Επειδή αν υπερασπιστείς κάποιον πεσμένο στο δρόμο που τον ρημάζουν στις κλωτσιές οι μπάτσοι, θα συλληφθείς.

    Επειδή αν κοιτάξεις στραβά έναν μπάτσο θα σε τραβολογάνε μέχρι να τους πείσεις ότι έχεις πρόβλημα και πάντα στραβά κοιτούσες.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.

    Επειδή όλοι οι φοροφυγάδες προστατεύονται.

    Επειδή κανείς από τις τόσες λίστες φοροφυγάδων δεν ενοχλήθηκε.

    Επειδή κανείς δεν τιμωρήθηκε γιατί έσβησε ονόματα φοροφυγάδων.

    Επειδή εξαθλιώνουν εργαζόμενους, κλέβουν συνταξιούχους, διώχνουν κόσμο από την Ελλάδα για να ξενιτευτεί μήπως και βρει ένα κομμάτι ψωμί.

    Ναι ρε, Χούντα έχουμε.

    Και μην πεις ότι είναι βαριά η λέξη «Χούντα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. θα θελανε στο ΠΑΣΟΚ την Ευη αρχηγο... ειναι πολυ αξιολογη κ ικανη κ μακαρι να παιξει ενεργοτερο ρολο στο "κομμα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 6-7% !!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 3%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΡΗΜΑΔΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. η τζακρη ειναι η μεγαλυτερη καργιολα αυτη να βαλετε.




    ο πηδηχταρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΙΝΗ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ?ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ-ΕΥΓΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΤΗ ΓΑΜΑΓΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΖΗΤΩ Η ΝΔ . στα σπιτια σας όλοι λαμόγια .ΖΗΤΩ Η ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Xιλιάδες παρασιτικές συμμορίες ζουσαν γύρω απο το ΠΑΣΟΚ, πλουτισαν, διοριζαν στο δημοσιο, προμηθευαν το δημόσιο, χρεωκοπησαν το δημόσιο ταμείο.
    Σήμερα ολες αυτές οι συμμορίες, γιατρων δικηγορων εργολαβων, φαρμακοποιων, ΑΜΕΑ, ΚΕΘΕΑ, "Παραπληγικοί"επιδοματούχοι, συνταξιουχοι μαιμου, παλινοστουντες, ΚΤΕΛ και ταξιτζήδες που μετεφεραν μαθητές,
    πρέπει να αρχίσουν σοβαρά να σκέφτονται πως θα ζήσουν εργαζόμενοι και οχι προσποιούμενοι.
    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Xιλιάδες παρασιτικές συμμορίες ζουσαν γύρω απο το ΠΑΣΟΚ, πλουτισαν, διοριζαν στο δημοσιο, προμηθευαν το δημόσιο, χρεωκοπησαν το δημόσιο ταμείο.
    Σήμερα ολες αυτές οι συμμορίες, γιατρων δικηγορων,κλινικαρχών, εργολαβων, φαρμακοποιων, ΑΜΕΑ, ΚΕΘΕΑ, "Παραπληγικοί"επιδοματούχοι, συνταξιουχοι μαιμου, παλινοστουντες, ΚΤΕΛ και ταξιτζήδες που μετεφεραν μαθητές,
    πρέπει να αρχίσουν σοβαρά να σκέφτονται πως θα ζήσουν εργαζόμενοι και οχι προσποιούμενοι.

    Το ΠΑΣΟΚ έμαθε και τους Δεξιούς να κλέβουν, ηταν ως συνήθως, καθυστερημένοι, φοβητσιάρηδες, θρησκόληπτοι κακομοιρηδες αλλά οταν ειδαν τους πασόκους να πλουτίζουν και φυλακη να μην μπαινουν, αναθαρησαν και αρχισαν και οι ΝΔούδες να κλεβουν.

    ΠΑΣΟΚ+ΝΔ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ, ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ

    ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΘΩΟΙ "ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΑ
    ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  33. Το πρόβλημα με το να είσαι ζηλωτής είναι ότι πρέπει να κρύψεις την πώρωση σου πίσω από μια αληθοφανή αφήγηση, πρέπει να επικαλείσαι κάποιου είδους ηθικό πλεονέκτημα απέναντι σε αυτόν που εξαναγκάζεις να προσκυνήσει το δικό σου θεό.

    Αυτό όμως είναι “ηθικισμός”, όχι ηθική. Όταν μαζί με πολλούς άλλους οι Γερμανοί ανταποκριτές πλημμύρισαν την Αθήνα πριν από τρία χρόνια, με εξαίρεση μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες διεθνώς, ήρθαν με αυτήν την ατζέντα.

    Δεν ρωτούσαν τον κόσμο τι πήγε λάθος, του έλεγαν αυτοί τι έκανε λάθος, και γιατί τώρα είχε έρθει η ώρα να τιμωρηθεί.

    Ήξεραν μάλιστα πόσους δημόσιους υπαλλήλους είχε η Ελλάδα, παρότι αυτό δεν το ήξερε ούτε η ελληνική κυβέρνηση. Αυτοί ήταν πάντα μεταξύ 1 και 1,5 μύρια και οι περισσότεροι ήταν αργόσχολοι, βύσματα ή τεμπέληδες.

    Όταν η απογραφή τους έβγαλε λίγο κάτω από 700 χιλιάδες και μερικά σοβαρά στατιστικά τους έβγαζαν από τους πιο σκληρά εργαζόμενους δεν βρέθηκε ούτε ένας για να πει την άλλη άποψη.

    Στην Ελληνική περίπτωση οι Γερμανοί δημοσιογράφοι μίσησαν μέχρι και τους ελίτ αφού λόγο απείθειας ή ανικανότητας αργούν του θανατά να προχωρήσουν τα προγράμματα των μνημονίων.

    “Η Κύπρος είναι μοναδική περίπτωση” και “Η Κύπρος είναι μοναδική περίπτωσ”η… και πάνω από όλα “Η Κύπρος είναι μοναδική περίπτωση”.

    «Η Κύπρος είναι μια πολύ ιδιαίτερη περίπτωση και εμείς βρήκαμε τη λύση για αυτό» είπε σήμερα ο Σόιμπλε.

    Στην Ελληνική περίπτωση είχαν βέβαια κάποιο δίκιο, αφού η χώρα ήταν μπάχαλο. Στην Κύπρο όμως που δεν είναι μπάχαλο οι Γερμανοί πήγαν να εφαρμόσουν την πετυχημένη συνταγή βιαστικά.

    Αρκεί να έβλεπε κανείς τον παρουσιαστή του δημοσίου Γερμανικού ZDF, που ολοφάνερα περνιέται για υπόδειγμα δημόσιου υπάλληλου-δημοσιογράφου, να ανοίγει το κεντρικό δελτίο στάζοντας κυνισμό για την Κύπρο και τους Κύπριους που (κατά προσέγγιση) «πλένουν το χρήμα των Ρώσων», «επιχειρηματικό μοντέλο των Κυπρίων που είναι απλώς ένα πλυντήριο μαύρου χρήματος» ή τελικά «τους Κύπριους που συνετρίβησαν, από την Γερμανία που κυριάρχησε».

    Αποστόλης Φωτιάδης


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μετά νόμισε οτι το πασοκ θα της κάνει καλό. Κι πήγε και αυτή στο πασοκ. Αγαπητή δεν υπάρχουν πιά αυτά που λετε και κάνετε. Όποιος μιλάει θα φάει πακέτο γιατί το πασοκκαι η νδ σας διόρησαν. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τούτοι δω εφέρανε τουφέκια γεμάτα μπαρούτι,τούτοι δω διατάξανε τη στυγερή εξόντωση.

    Και το λιγνό κορίτσι έπεσε με την σημαία του,και το αγόρι κύλησε χαμογελώντας λαβωμένο
    λαβωμένο στο πλευρό της.

    Του προδότη που προχώρησε ως ετούτο το έγκλημα ζήτω την τιμωρία..

    Εκείνου που ‘δωκε το σύνθημα του θάνατου ζητώ την τιμωρία..

    Εκείνων που προστατέψανε αυτό το έγκλημα ζητώ την τιμωρία..

    Δε θέλω να μου δίνουνε το χέρι, το μουλιασμένο από το δικό μας αίμα
    δεν τους θέλω για πρεσβευτές, ούτε ήσυχους μέσα στα σπίτια τους..

    θέλω να τους δω ΝΕΚΡΟΥΣ,
    σε τούτο δω το μέρος, σε τούτη δω την ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κυριακή, 28 Απριλίου 2013..

    Αυτοκτόνησε ο πρόεδρος Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας..

    Βρέθηκε απαγχονισμένος από την σύζυγό του, αφού κανένας αρμόδιος δεν έλαβε το μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου που περπάτησε από τον Βόλο έως την Αθήνα με τα πόδια

    Με τον τραγικότερο τρόπο επέλεξε να "φύγει" από την ζωή ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών,

    Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ) αλλά και των Περιπτεριούχων Μαγνησίας, Κώστας Κόγιας, αργά το απόγευμα του Σαββάτου. Τον ίδιο εντόπισε η σύζυγός του, γύρω στις 20.30, απαγχονισμένο στο σπίτι τους, στη Ν. Ιωνία Μαγνησίας, αφού νωρίτερα ανησύχησε μιας και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές της κλήσεις.

    Νωρίτερα, το απόγευμα, γύρω στις 18.30, είχε φύγει από το περίπτερο, αφήνοντας την σύζυγό του, φανερά πιεσμένος και αγχωμένος από τις οικονομικές του εκκρεμότητες.

    Ο Κώστας Κόγιας, διανύοντας την 7η δεκαετία της ζωής του, αν και αντιμετώπιζε και σοβαρό πρόβλημα υγείας, παρόλα αυτά δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα πρόσφατα την "Κίνηση Ελπίδας Πολιτών", με την σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο, μαζί και με άλλα μέλη της Κίνηση, περπάτησε για 11 ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο έως την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος μ' αυτό το τρόπο για τα προβλήματα των επαγγελματιών και των βιοτεχνών. Δυστυχώς, όμως, κανένας από τους αρμόδιους, που συναντήθηκε μαζί του, δεν έλαβε τον μήνυμα του συνδικαλιστή - ανθρώπου.
    Το Α.Τ. Ν. Ιωνίας Μαγνησίας, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, ανέλαβε την προανάκριση της υπόθεσης.

    ΕΊΠΕ ΚΑΝΈΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΝΟΚΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ ???...ΣΚΩΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΣΚΩΤΟΣΟΥΝ ... ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜ

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ
    Οργανισμός
    Ασφάλισης
    Ελευθέρων
    Επαγγελματιών ΑΘΗΝΑ, 11 / 04 / 2013
    ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αριθ. Πρωτ. ΔΙΠΣΥΝ/Φ1 / 8/ 624396
    ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ
    ΤΜΗΜΑ : ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΡΟΣ : ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΠΙΝΑΚΑ Α΄
    ΤΑΧ.Δ/ΝΣΗ :ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 5 ΠΛΗΡ
    ΠΛΗΡ : Ε. ΦΑΓΚΡΑ
    ΤΗΛ. : 210-5274375 ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ: 15
    ΦΑΞ. : 210-5220504

    ΘΕΜΑ: α) Νέα ηλικιακά όρια για την καταβολή του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Συνταξιούχων ( Ε.Κ.Α.Σ. )

    β) Προϋποθέσεις καταβολής του Ε.Κ.Α.Σ για το έτος 2013
    Με τις διατάξεις του άρθρου 15, της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού

    Περιεχομένου ( Φ.Ε.Κ. 256/31.12.2012 ), αντικαθίσταται η περίπτωση 6 της υποπαραγράφου ΙΑ.4 της παρ. ΙΑ του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012, όπως ισχύει μετά την αντικατάστασή της με τις
    διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 10 της με ημερομηνία 19.11.2012 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου
    ως ακολούθως : Από 01.01.2014 το προβλεπόμενο από τις διατάξεις του άρθρου 34, του Ν. 3996/2011 (Α΄170),
    Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (Ε.Κ.Α.Σ.), καταβάλλεται στους συνταξιούχους
    γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με τη συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους. Ειδικά για τα
    παιδιά που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου του γονέα τους, το Ε.Κ.Α.Σ. καταβάλλεται χωρίς να
    απαιτείται η συμπλήρωση του παραπάνω ορίου ηλικίας.

    Κατά τα λοιπά ισχύουν οι διατάξεις του άρθρου 34 του Ν. 3996/2011.


    Συνεπώς, από 01.01.2014 το Ε.Κ.Α.Σ θα καταβάλλεται- εφόσον πληρούνται και οι λοιπές προϋποθέσεις- στους συνταξιούχους λόγω γήρατος, αναπηρίας και θανάτου με την συμπλήρωση του 65ου έτους της ηλικίας τους.

    Εξαίρεση από τη συμπλήρωση συγκεκριμένου ηλικιακού ορίου για την καταβολή του εν λόγω
    επιδόματος, προβλέπεται μόνο για τέκνα που λαμβάνουν σύνταξη λόγω θανάτου και πληρούν τα
    προβλεπόμενα εισοδηματικά κριτήρια.

    Τέλος, σας γνωρίζουμε ότι για το τρέχον έτος 2013, σύμφωνα με το υπ΄αρ.Φ.11321/4447/270/20.03.2013 έγγραφο του εποπτεύοντος Υπουργείου, τόσο τα εισοδηματικά
    O.A.E.E.

    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7ΘΜκριτήρια του άρθρου 34 του Ν.3996/11, όσο και τα χορηγούμενα ποσά του Ε.Κ.Α.Σ, δεν πρόκειται να αναπροσαρμοστούν και παραμένουν στα ίδια επίπεδα με τα ποσά που ίσχυαν για το έτος 2012.
    Για διευκόλυνσή, σας παραθέτουμε πίνακες εισοδηματικών κριτηρίων Ε.Κ.Α.Σ. έτους 2011 τα
    οποία παρέμειναν αμετάβλητα για τα έτη 2012 και 2013.

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Έως 8.472,09 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ Έως 9.884,11 ευρώ

    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ
    Έως 15.380,90 ευρώ
    ΠΟΣΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΚΑΣ
    Από 0,00 μέχρι 7.715,65 ευρώ 230,00 ευρώ

    Από 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ 172,50 ευρώ

    Από 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ 115,00 ευρώ
    Από 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ 57,50 ευρώ

    ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΠΟΣΟΥ ΕΚΑΣ 30,00 ΕΥΡΩ
    ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ Από 8.472,10 μέχρι
    9.200,00 ευρώ

    ΑΤΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ Η΄
    ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ
    Έως 9.884,11 ευρώ
    ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΟ
    Η΄ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ

    Έως 13.500,00 ευρώ
    Κατά τα λοιπά εξακολουθούν να ισχύουν τα αναφερόμενα στις εγκυκλίους 47/ 2011 και 31/2012
    εγκυκλίους της υπηρεσίας μας.

    Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
    Γ. ΚΩΤΙΔΟΥ ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ
    Ο ΠΡ. ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ.
    Π. ΚΑΡΥΔΑΣ
    ΑΔΑ: ΒΕΑΥ4691Ω3-7Θ

    -----------------------------------
    Το διαβάσατε ΚΑΛΆ ΟΙ ΆΘΛΙΟΙ κόβουν το ΕΚΑΣ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ από της 1-1-2014 σε ανάπηρους κάτω τον 65 ετών έχουν δεν έχουν τα παραπάνω αυστηρά κριτήρια ....ΕΙΝΑΙ το επίσημο έγγραφο ...

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΌΛΑΣΗ θα αυτοκτονήσω με πέντε; με δέκα κιλά δυναμίτη !!!θα βρω μια γυναίκα , μια μάνα, ένα παιδί κάποιου ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥ ΠΟΛΊΤΙΚΟΥ !!!! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΈΜΕΝΑ ΠΙΑ ΌΛΟΙ ΑΥΤΟΊ...μη με πείτε τρομοκράτη Η ΧΡΥΣΟ ΚΛΟΥΒΟ ΑΥΓΟ εεεε ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΕΚΑ-ΤΟΥ ΑΝΤ1-ΤΟΥ ΣΚΑΙ Κ.Τ.Λ ..μαζί θα πάμε μια παρέα ολοι

    ΘΕΡΙΣΤΉΣ--Μπούτζουκας Τηλέμαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι όλοι τους επικίνδυνοι.

    Από την ημέρα που η Ελλάδα χρεοκόπησε, επισήμανα άπειρες φορές πως το κύριο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η χρεοκοπία αλλά η απουσία της Δικαιοσύνης.

    Πιάστηκε το χέρι μου να γράφω πως, αν δεν αποδοθεί Δικαιοσύνη, δεν έχουμε καμία ελπίδα.

    Πιάστηκε το χέρι μου να γράφω πως με λιγότερα μπορούμε να ζήσουμε αλλά, χωρίς Δικαιοσύνη, είμαστε τελειωμένοι.

    Το αποτέλεσμα είναι, εν έτει 2013, τρία χρόνια μετά την χρεοκοπία, να βρίσκονται ακόμα στην κυβέρνηση τα δυο κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα από το 1974 και μετά.

    Επίσης, μετά το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» του Σαμαρά που έκλεισε την ΕΡΤ, η χώρα στερείται πια της δημόσιας τηλεόρασης -παγκόσμια πρωτοτυπία για δημοκρατική χώρα- και τις δημόσιες συχνότητες νέμονται πια αποκλειστικά παράνομα ιδιωτικά κανάλια που ανήκουν σε ανθρώπους που έχουν -μαζί με τους εκάστοτε κυβερνώντες- τεράστια ευθύνη για την χρεοκοπία της χώρας· χτες το βράδυ, οι πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μπορούσαν να ενημερωθούν για τις πολιτικές εξελίξεις μόνο από τους Πρετεντέρηδες και άλλους δημοσιογράφους συμφερόντων Μπόμπολα, Αλαφούζου κλπ.

    Όλες οι εξουσίες είναι συγκεντρωμένες στην πολιτική και οικονομική ελίτ που έφαγε τις σάρκες της Ελλάδας.

    Οι εκλογές του περασμένου Ιουνίου ήταν μια μοναδική ευκαιρία για τους Έλληνες να αποδείξουν πως επιθυμούν Δημοκρατία και Δικαιοσύνη.

    Αυτή η ευκαιρία χάθηκε.

    Οι Έλληνες πολίτες επιβράβευσαν -για μια ακόμα φορά- τα δυο κόμματα που έκαναν την Ελλάδα ανέκδοτο.

    Δεν ξέρω αν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούσαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων -πάντως η κυβέρνηση που προέκυψε αποδείχτηκε και κατώτερη των περιστάσεων, και επικίνδυνη-, αλλά τουλάχιστον θα εκφραζόταν η επιθυμία των πολιτών για Δικαιοσύνη και κάθαρση.

    Σήμερα, νομίζω πως είναι πια πολύ αργά.

    Αν, μετά τις επόμενες εκλογές, προκύψει κυβέρνηση από κόμματα που δεν είχαν ποτέ την εξουσία και αυτή η κυβέρνηση αποδειχθεί ικανή και τίμια, δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο μια πραγματικά διαλυμένη χώρα αλλά και τη λυσσαλέα επίθεση από τα μέλη της οικονομικής ολιγαρχίας και μαφιοκρατίας που αφενός θα νιώσουν πως απειλούνται τα προνόμιά τους και αφετέρου θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο για το δικαστήριο.

    Από την άλλη, εδώ που έφτασαν τα πράγματα, η χώρα δεν χρειάζεται κυβέρνηση αλλά θαυματοποιούς.

    Αργήσαμε πάρα πολύ.

    Οι Έλληνες πολίτες -στην πλειοψηφία τους- αποδεικνύονται διαρκώς κατώτεροι των περιστάσεων.

    Και δεν έχουμε καμιά δικαιολογία πια.

    Τα ξέραμε όλα.

    Και κάναμε τις επιλογές μας.

    Δεν πάμε σε εκλογές. Πάμε σε πλήρη εκτροπή.

    Καλή τύχη.

    Εγραψε ο Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποίησε πολλές φορές τον όρο «Νέα Ελλάδα» στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, οπότε όλοι κατάλαβαν πως η Νέα Δημοκρατία θα αλλάξει όνομα.

    Το συνηθίζουν οι πουτάνες να αλλάζουν όνομα, για να κρύβουν το παρελθόν τους και να το παίζουν κυρίες.

    Ο Αντώνης Σαμαράς έκανε κάλεσμα σε όλους -και ειδικά στους Μεσσήνιους-, για να φτιάξουμε όλοι μαζί την Νέα Ελλάδα, αλλά εμένα μη με περιμένετε γιατί, ήδη, έχω
    κανονίσει να μεταναστεύσω. Φτιάξτε την μόνοι σας. Σας έχω απόλυτη εμπιστοσύνη.

    Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς έκανε προσπάθεια να χαμηλώσει τους τόνους μετά την ένταση που προκλήθηκε από την επίθεση του Μάκη Βορίδη στον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, αλλά δεν υπήρχε λόγος, αφενός γιατί όσοι έχουν μείνει ακόμα στο ΠΑΣΟΚ είναι τόσο σκατάδες και ταλιροφονιάδες που δεν έχουν πρόβλημα να τους βρίσεις όχι τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά ούτε την ίδια τους την μάνα, και αφετέρου επειδή ο Ανδρέας Παπανδρέου, όσο ζούσε, κάτι τύπους σαν τον Βορίδη τους είχε γραμμένους στην καραπουτσακλάρα του.

    Ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως η Νέα Δημοκρατία τους χωράει όλους και αυτό μου θύμισε μια φίλη μου που ήθελε να κάνει τατουάζ στο κωλομέρι και της είπα να γράψει «Όλοι οι καλοί χωράνε».

    Καταλήγοντας, ο Αντώνης Σαμαράς είπε πως η Νέα Ελλάδα θα είναι πραγματικότητα το 2021, στην επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση, οπότε καταλαβαίνετε πως μέχρι τότε θα προελαύνουν οι Τούρκοι και τα χαράτσια θα πέφτουν βροχή....Pitsirikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Τζέισον είναι πυροσβέστης στο Δουβλίνο.

    Όταν τον συνάντησα πριν από δυο χρόνια, στο πλαίσιο μιας αποστολής για την κατάρρευση του Κέλτικου Τίγρη, έδειχνε συντετριμμένος..

    Η κόρη του, μου εξήγησε, ντρεπόταν να πει στο σχολείο τι δουλειά κάνει ο μπαμπάς της. Όχι γιατί ήταν πυροσβέστης, γιατί ήταν δημόσιος υπάλληλος....

    Προπαγάνδα στο καφενείον η Ελλάς ..

    Ο Θ.Πάγκαλος πρώτος πλέον μίλησε για τους «κοπρίτες» του δημοσίου εκ των οποίων δυο στους τρεις επί συνόλου ενός εκατομμυρίου είναι «άχρηστοι» ..ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος μπορεί να μιλά για «ένα εκατομμύριο δημοσίων υπαλλήλων που ταλαιπωρούν δέκα εκατομμύρια πολίτες»...


    Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα εφημερίδων όπως το ΒΗΜΑ που υποστήριζαν ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έδινε «ψεύτικα στοιχεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους εργαζομένους στο Δημόσιο» (26.5.09). Δυο μόλις εβδομάδες πριν από την υπογραφή του Μνημονίου ο Κ. Μίχαλος έδωσε στη δημοσιότητα Έκθεση του Κέντρου Μελετών και Ερευνών του ΕΒΕΑ στην οποία ανέφερε ότι ο αριθμός των Δημοσίων Υπαλλήλων «ανέρχεται, κατά προσέγγιση, στο 1.100.000».


    «Ένα εκατομμύριο, εκατόν μία χιλιάδες, εκατόν μία και δέκα» έλεγε ο Δημήτρης Χορν στο Μια Ζωή την Έχουμε Αυτός όμως σε αντίθεση με τους κήρυκες της θεωρίας του ενός εκατομμυρίου δημοσίων υπαλλήλων κατέληξε στη φυλακή.


    Μιλώντας για το ντοκιμαντέρ Catastroika ο Ντέιβιντ Χολ, καθηγητής του πανεπιστημίου του Γκρίνουιτς και ένας από τους σημαντικότερους μελετητές της λειτουργίας του δημόσιου τομέα, χωρίζει τη συγκεκριμένη πρακτική σε δυο μεγάλα βήματα: «Καταρχήν» μας εξηγεί ο Βρετανός ακαδημαϊκός «επιχειρούν να αποδείξουν ότι ο δημόσιος τομέας είναι αναποτελεσματικός και γραφειοκρατικός ενώ αδυνατεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των πολιτών. Για να το επιτύχουν αυτό» συνεχίζει ο Χολ «επιλέγουν αδυναμίες στη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού, οι οποίες μπορούν να γίνουν εμφανείς στους πολίτες, και στη συνέχεια τις παρουσιάζουν σαν γενικευμένο σύμπτωμα ολόκληρου του δημόσιου τομέα».

    Πως έφτασαν όμως οι δημόσιοι υπάλληλοι να αντιμετωπίζονται σαν «αποβράσματα» της κοινωνίας, όχι μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά και από ευάριθμα τμήματα του πληθυσμού, που τους θεωρούν υπεύθυνους για ότι συμβαίνει στην οικονομία της χώρας τους; Ποιος επέτρεψε στους «σοσιαλιστές» υπουργούς του Παπανδρέου να αποκαλούν τους δημοσίους υπαλλήλους «κοπρίτες» και «άχρηστους»;

    Στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων τα φαινόμενα στιγματισμού των υπαλλήλων του δημοσίου στηρίζονται σε λανθασμένες εντυπώσεις και ψευδή στοιχεία από τους προπαγανδιστες δημοσιογραφους του συστήματος....Πρετεντερη, Τρεμη, Ευαγγελατο, Κώνστα, Χατζη, Οικονομεα,Καμπουράκη, Οικονόμου, Χασαποπουλο,Μανδραβέλη,Αναγνωστάκη,Μ.Παπαδημητριου, Προτοψαλτε,Πολιτης,Π. Τσίμας,Α.Παπαχελάς,Λυριτζής,Π Καψής, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ειναι μόνο λίγα ΣΚΑΤΑ τις Δημοσιογραφίας..

    Φαντάζομαι ο δικός τους μεγάλος μισθός είναι διασφαλισμένος, εε!!!!...Η ΤΟΥΣ άγγιξε η κρίση, όπως το 90% των Ελλήνων; ΑΥΤΆ τα γαϊδούρια πάλι αύριο θα καλούν τους ψηφοφόρους να ψυφησουν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ η ΤΑ ΝΕΑ ΣΚΑΤΑ , ΒΡΉΚΑΝ ΚΑΙΝΟΎΡΓΙΟ ΚΌΛΠΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΤΏΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΎΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΆ ΚΛΈΨΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ αλλάξουν ΟΛΑ ...ΜΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  41. Ο Τζόν Σουΐντον, πρώην αρχισυντάκτης των New York Times, στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση που είχε γίνει προς τιμήν του πριν βγει στη σύνταξη, άφησε άφωνο το ακροατήριο λέγοντας τα ακόλουθα συγκλονιστικά σχόλια....

    «Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος tύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

    Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.

    Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί...Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω.

    Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο...Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο.

    Είμαστε υποτελείς.

    Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

    Είμαστε καραγκιόζηδες.

    Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.

    Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ....Τζόν Σουΐντον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση