GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιδρούν για τα διόδια

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιδρούν για τα διόδια Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων της Γορτυνίας, στο νομό Αρκαδίας, καθώς πληρώνουν διόδια για ν...

ΒΙΝΤΕΟ-Αντιδρούν για τα διόδια

Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων της Γορτυνίας, στο νομό Αρκαδίας, καθώς πληρώνουν διόδια για να διανύσουν 300 μετρα και να βγουν στην έξοδο για Λεβίδι – Βυτίνα.
Με επιστολή τους, ζητούν να τους δοθεί κάρτα ελεύθερης διέλευσης, σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως υποστηρίζουν.

Διαβάστε την επιστολή:
Με σημερινή της παρέμβαση η Δημοτική Κίνηση «Η Δική μας Αγαπημένη Γορτυνία», με επικεφαλής τον Δρ. Μιλτιάδη Δ. Λύτρα, αναφέρει: «Αποτελεί εμπαιγμό για τον Γορτυνιακό Λαό, η απαίτηση πληρωμής στο σταθμό διοδίων της Νεστάνης. Παρακαλούμε η Κοινοπραξία Μορέας να μάς γνωστοποιήσει για ποιο λόγο οι Γορτύνιοι δεν προμηθεύονται με κάρτα ελεύθερης διέλευσης και το σημαντικότερο γιατί δεν υπάρχει πρόβλεψη για παράπλευρης οδού χωρίς την καταβολή διοδίων όπως ορίζει η ευρωπαϊκή νομοθεσία για τέτοιου είδους έργα;
Γιατί για μια ακόμα φορά η ορεινή και έρημη επαρχία της Γορτυνίας να αντιμετωπίζεται ως ο φτωχός συγγενής;
Ζητάμε την ‘άμεση παροχή ελεύθερης κάρτας διέλευσης στους Γορτυνιους ή στην άμεση δημιουργία παράδρομου για την αποφυγή του διοδίου για όσους κατευθύνονται προς τη Γορτυνία.

Και πριν προτρέξει η κοινοπραξία να μας υποστηρίξει ότι το διόδιο πληρώνεται για την προηγούμενη χρήση του δρόμου, να μας γνωστοποιήσει που αλλού ακολουθείται τέτοια πρακτική αφού παντού στην Ελλάδα οι οδηγοί προπληρώνουν τη χρήση του επόμενου τμήματος του Δρόμου.
Καλούμε όλους τους πατριώτες όπως αντιδράσουν στη συνεχιζόμενη αδικία και από τους αρμοδίους αναμένουμε την επιχειρηματολογία τους για να καταλάβουμε το μέγεθος της κοροϊδίας!
Η Γορτυνία δεν ανέχεται άλλη κοροϊδία. Σε άλλους δήμους η δυναμική κινητοποίηση δημάρχων, π.χ. Γκλέτσος Στυλίδα, οδήγησε στην λύση αντίστοιχου προβλήματος».


Από την πλευρά του ο  υπεύθυνος Τύπου της Κοινοπραξίας "Μορέας", Γιώργος Σακκά, δηλώνει ότι από την ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν υπάρχει τέτοιου είδους πρόβλεψη και ότι τα διόδια της Νεστάνης εξυπηρετούν το τμήμα του δρόμου από τον κόμβο της Στέρνας μέχρι τον κόμβο της Τρίπολης.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: kalimera-arkadia.gr


Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. και τι ειδους προβλεψη υπαρχει να σε ληστευουν χωρις να χρησιμοποιεις το δρομο.....δεν παμε καλα εχετε ξεφυγγγγγγγγγγ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα ένας αργόσχολος wannabe βλαχοδήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση