GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καπερνάρος:Ο Κουβέλης εξευτελίζει τους Δημοσίους Υπαλλήλους

«Πιστεύω ότι η προανακριτική επιτροπή θα βγάλει πολλά συμπεράσματα. Πολλά στελέχη έρχονται και καταθέτουν την αλήθεια, αλλά υπάρχουν και ...

«Πιστεύω ότι η προανακριτική επιτροπή θα βγάλει πολλά συμπεράσματα. Πολλά στελέχη έρχονται και καταθέτουν την αλήθεια, αλλά υπάρχουν και τα πρώην διπλωματικά στελέχη, που αντιμετωπίζουν την επιτροπή με άλλο ύφος και ήθος», είπε στην εκπομπή των Κώστα Χαρδαβέλλα και Μάιρης Πολλάλη, στον Real fm, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλης Καπερνάρος.
Όπως είπε ο κ. Καπερνάρος, σταμάτησε η διαδικασία εξέτασης των μαρτύρων με το χρονόμετρο, κάτι που θα «λύσει»  τα χέρια των βουλευτών που ρωτούν τους μάρτυρες. «Ακόμα και αν χρειαστεί να σπάσουμε όχι μόνο χέρια, αλλά και κεφάλια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη για τους επίορκους, είπε: « Ο κ. Κουβέλης πρέπει να προσέχει τι λέει, γιατί υπήρξε και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου. Δεν καταργείται έτσι το τεκμήριο της αθωότητας. Δεν διώχνεις και εξευτελίζεις έναν εργαζόμενο, επειδή κάποιος πολίτης του έκανε μία καταγγελία».
Ακούστε το ηχητικό:


1 σχόλιο

  1. Το καβάλησε το καλάμι και ο Καπερνάρος!
    Ρε πώς αποδεικνύονται ένα-ένα τα νούμερα;
    Ο Καπερνάρος ήταν αυτός που με ύφος εμβριθές είπε ότι μπορεί ο φάκελος με το στικάκι που παραδόθηκε από την πρεσβεία της Ελλάδας στο Παρίσι, μπορεί να είχε άνθρακα και να σκότωνε πολλούς.
    Έλα ρε μεγάλε, τρισμέγιστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση