GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ:Φραγμός της ΕΛΑΣ στην πορεία

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ:Φραγμός της ΕΛΑΣ στην πορεία Φραγμό με κλούβες των ΜΑΤ έχει στήσει η Αστυνομία στην συμβολή των οδών Αρκαδίας και Μεσογείων ό...

ΤΩΡΑ-ΦΩΤΟ:Φραγμός της ΕΛΑΣ στην πορεία

Φραγμό με κλούβες των ΜΑΤ έχει στήσει η Αστυνομία στην συμβολή των οδών Αρκαδίας και Μεσογείων όπου πραγματοποιείται η αντιφασιστική πορεία.
Άτομα που συμμετέχουν στην πορεία κάνουν διαπραγματεύσεις με την Αστυνομία προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος.




Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Σφαγή στη ΝΔ με τις 3 συνιστώσες ( Σαμαρικοί, Μητσοτακικοί, Καραμανλικοί ) να αλληλοτρώγονται. Τα διαπλεκόμενα θέλουν ένα κόμμα Σημίτη-Στουρνάρα, γι' αυτό και η υποστήριξη του γέρου Μητσοτάκη στο Στουρνάρα.
    Στο μεταξύ οι άλλες δύο συνιστώσες της ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, έχουν μπει σε τροχιά αποσύνθεσης, διάλυσης και αφομοίωσης από τη κεντρική ΝΔ. Το κρίσιμο μέγεθος του εκλογικού σώματος είναι οι άνεργοι και το 2.000.000 ψηφοφόροι που προέρχονται από οικογένειες με παιδιά ( κυρίως οι Τρίτεκνοι και Πολύτεκνοι ), οι οποίες δέχονται τρομερά οικονομικά χτυπήματα από τον κ. Στουρνάρα και τον κ. Βρούτση σε επίπεδο επιβίωσης.Οι ψηφοφόροι αυτοί, πιστοί μέχρι πριν λίγο καιρό σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, φεύγουν μαζικά προς άλλες κατευθύνσεις, είτε προς ΑΝΕΛ και Χρυσή Αυγή, είτε προς Σύριζα και ΚΚΕ, ώστε σε λίγο και η ΝΔ θα πέσει σε μονοψήφια ποσοστά, ακολουθώντας τη τύχη του ΠΑΣΟΚ. Όλοι γνωρίζουν ότι τα ποσοστά της Χ.Α ( γύρω στο 12% ) είναι πλασματικά, γιατί οι εν δυνάμει ψηφοφόροι της ( που δεν πιστεύουν στην ιδεολογία της, αλλά θέλουν να τιμωρήσουν το σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ) δεν απαντούν σε τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις, ενώ η ΟΝΝΕΔ και η ΠΑΣΠ φυλλοροούν συνεχώς. Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Χ.Α ( με πορείες 500 ατόμων ) θα μπορούσε να διοργανώσει πορεία 15.000 ανθρώπων, κυρίως νέων , στο κέντρο της Αθήνας, τριπλάσιες από τις πορείες για το Πολυτεχνείο ; Στις ηλικίες 18 έως 30 ετών, η Χ.Α έχει ποσοστά τριπλάσια από τη ΝΔ και εξαπλάσια από ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που έχουν εξαφανιστεί! Και αιτία είναι η οικονομική πολιτική του μνημονίου, η νυν ακολουθούμενη πολιτική Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη, Στουρνάρα.Τα τρία κόμματα ( ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ ) θα έχουν στις επόμενες εκλογές το 1/3 από τη σημερινή τους κοινοβουλευτική δύναμη.Αν συνεχιστεί αυτή η φορομπηχτική πολιτική, τότε θα παρακαλούν πολλοί στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ να βγει ο Τσίπρας ή ο Καμμένος, αφού η Χρυσή Αυγή θα οδεύει σε ποσοστά άνω του 20% !!! Αλλά αυτοί θα φταίνε για ότι συμβεί από δω και πέρα! Αυτοί οδηγούν μαζικά τους πολίτες στη Χ.Α !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι μεγαλύτεροι φασίστες,οι υμνητές της βίας και της τρομοκρατίας μιλούν γιά φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση