GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Καμμένου στη συγκυβέρνηση...

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τα Ιωάννινα όπου πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο Περιφέρειας Ηπείρου του κόμματος...

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από τα Ιωάννινα όπου πραγματοποιήθηκε το προσυνέδριο Περιφέρειας Ηπείρου του κόμματος, τόνισε μεταξύ άλλων ότι η πολιτική της συγκυβέρνησης οδηγεί στον γκρεμό.
«Είναι ξεκάθαρο σε όλο τον ελληνικό λαό ότι η πορεία αυτή, της πολιτικής της» συγκυβέρνησης, που αλληλοχειροκροτείται μέσα στη Βουλή, συγκαλύπτοντας ο ένας τον άλλον για να μην πληρώσουν με ποινικές ευθύνες τα εγκλήματα που έχουν κάνει κατά της πατρίδος, είναι η πολιτική που οδηγεί στον γκρεμό. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας πολίτης αυτής της χώρας που να μην βλέπει ότι το λάθος, το οποίο οι ίδιοι ομολογούν, δεν είναι ένα λάθος αλλά ένα προκαθορισμένο και σχεδιασμένο έγκλημα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το προσυνέδριο της Περιφέρειας Ηπείρου που έλαβε χώρα στα Ιωάννινα.
Εισηγητής ήταν ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και Τομεάρχης Υγείας Παναγιώτης Μελάς.
Η ομιλία του Πάνου Καμμένου:
«Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες, -
Το λέω αυτό γιατί εξ αγχιστείας είμαι και εγώ Ηπειρώτης, από την οικογένεια της γυναίκας μου, από το Μαύρον Όρος, από ένα βιλαέτι, τη Σχολή Μελά, που συνέχισε την παράδοση των Δασκάλων του Γένους.
Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή είμαστε σήμερα εδώ στα Γιάννενα, στην καρδιά της Ηπείρου, είμαστε εδώ στην πόλη των Ευεργετών, είμαστε εδώ στην πόλη εκείνων, που με τη δύναμη των κρουνών του χρήματος, άνοιξαν στους Δασκάλους του Γένους τους κρουνούς του πνεύματος και ήρθε η απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Εκατό χρόνια ακριβώς μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, εκατό χρόνια μετά από τον αγώνα που έγινε για να ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός απέναντι σε μια σκλαβιά 400 ετών, από τους Μεγάλους Ευεργέτες, τους Ηπειρώτες που έδειξαν ότι πράγματι οι Ηπειρώτες είναι «πρώτοι στ’ άρματα, πρώτοι στα γρόσια και πρώτοι στα γράμματα», πρώτοι όμως στα γρόσια όχι για να πλουτίσουν αλλά για να προσφέρουν.
Απευθύνομαι περισσότερο σε εκείνους που τώρα μας βλέπουν από την υπόλοιπη Ελλάδα, γιατί θα πρέπει κάποια στιγμή να δούμε πώς θα ήταν η πατρίδα μας εάν δεν ήταν οι Μεγάλοι Ευεργέτες της Ηπείρου, πώς θα ήταν η πατρίδα μας εάν δεν ήταν εκείνοι που έφυγαν από την τουρκοκρατούμενη Ελλάδα, πήγαν στην ξενιτιά, πολλοί εξ αυτών δεν έκαναν ούτε οικογένεια, προκειμένου να δημιουργήσουν τη νέα, ελεύθερη Ελλάδα.
Ο Ριζάρης από το Μονοδένδρι, από τα Ζαγόρια, οι Ζωσιμάδες, ο Χατζηκώστας από τα Γιάννενα, ο Γεώργιος Αβέρωφ από το Μέτσοβο, ο Ζάππας από το Λάμποβο. Πώς θα ήταν η Αθήνα σήμερα εάν εκείνοι δεν είχαν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, η σκλαβωμένη Ελλάδα που απελευθερώθηκε, να ξαναχτιστεί με τη βοήθεια βεβαίως των Δασκάλων του Γένους.
Δεν θα υπήρχε στην Αθήνα το Ζάππειο, το Αρσάκειο, η Ακαδημία, το Πανεπιστήμιο, το Πολυτεχνείο, το Αστεροσκοπείο, η Εθνική Βιβλιοθήκη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, η Βαρβάκειος Σχολή, ο Βοτανικός Κήπος, το Στάδιο, η Σχολή Ευελπίδων, οι φυλακές Αβέρωφ και το θωρηκτό Αβέρωφ που απελευθέρωσε στους Βαλκανικούς Πολέμους την άλλη μισή Ελλάδα, η Ριζάρειος Σχολή και εδώ στα Γιάννενα, που ξεκίνησε η μεγάλη προσπάθεια για να μορφωθούν οι Έλληνες, που σε λίγο έφεραν τη νέα αναγέννηση της πατρίδας μας, η Επιφάνειος Σχολή, με δασκάλους εδώ, όπως ο Μακρής, ο Σουγδουρής, ο Ανθρακίτης, η Σχολή Γκιούμα, η Καπλάνειος Σχολή, η Ζωσιμαία Σχολή, στην πρωτεύουσα του πνεύματος.
Εκατό χρόνια ακριβώς μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων είμαστε στη χρονιά εκείνη που η Ελλάδα είναι πάλι σκλαβωμένη, ζούμε στη χώρα εκείνη που ενώ θα έπρεπε εδώ στην πρωτεύουσα του νομού Ιωαννίνων να εορτάζονται τα 100 χρόνια, έρχεται εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας, της συγκυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη, με τη βοήθεια και την ψήφο της κ. Ρεπούση, που απαγορεύει να παρελάσουν τα παιδιά, παρά μόνο οι παραστάτες, για να μη θιχθούν οι επίσημοι.
Εμείς λοιπόν τους λέμε από εδώ, από τα Γιάννενα ότι εμείς θα παρελάσουμε, θα επαναφέρουμε στην πατρίδα μας τις αξίες και τις αρχές με τις οποίες ελευθερώθηκε η Ελλάδα από το ζυγό με τα όπλα και τα άρματα, ενώ τώρα πηγαίνει να σκλαβωθεί από τις οικονομικές δυνάμεις και τους τραπεζίτες.
Είπε προηγουμένως η Μανταλένα Παπαδοπούλου, η πρόεδρος της Νεολαίας μας ότι κανείς πολιτικός αρχηγός δεν εμπιστεύτηκε τη νεολαία. Την εμπιστεύτηκε πριν από δεκάδες χρόνια ο Ηπειρώτης Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας που δημιούργησε τότε μια Νεολαία η οποία είχε πρώτο λόγο. Όμως άλλαξαν πολλά από τότε. Έλεγε ο Ευάγγελος Αβέρωφ-Τοσίτσας ότι «όποιος βγει από το μαντρί τον τρώει ο λύκος».
Το θέμα είναι ότι το «μαντρί» αυτή τη στιγμή έχει κατακλυστεί από τους «λύκους» των τραπεζιτών, από τους τοκογλύφους και τους δανειστές της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν σφίξει τον ελληνικό λαό. Συγκυβερνώντας εκείνοι οι οποίοι μέχρι προχθές, μέχρι πριν από λίγα χρόνια συγκρούονταν.
Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε σε μία χώρα όπου η συγκυβέρνηση είναι συγκυβέρνηση τριών κομμάτων του Αντώνη Σαμαρά με την Πολιτική Άνοιξη που μετέτρεψε τη Νέα Δημοκρατία, του ΠΑΣΟΚ του κ. Βενιζέλου, στόχος του οποίου είναι να προστατεύσει τον κ. Παπανδρέου και να αναδείξει πάλι εκείνα τα στελέχη της κυβέρνησης Σημίτη που οδήγησαν τη χώρα το 2000 σε αυτή την παράξενη σκλαβιά και του Κουβέλη του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, ο οποίος χρησιμοποιώντας έναν αριστερό μανδύα, σκλαβώνει έναν ολόκληρο λαό οδηγώντας τον εκεί που ουσιαστικά έχει προκαθορίσει το μνημόνιο.
Είναι ξεκάθαρο σε όλο τον ελληνικό λαό ότι η πορεία αυτή, της πολιτικής της συγκυβέρνησης, που αλληλοχειροκροτείται μέσα στη Βουλή, συγκαλύπτοντας ο ένας τον άλλον για να μην πληρώσουν με ποινικές ευθύνες τα εγκλήματα που έχουν κάνει κατά της πατρίδος, είναι η πολιτική που οδηγεί στον γκρεμό. Δεν υπάρχει πλέον ούτε ένας πολίτης αυτής της χώρας που να μην βλέπει ότι το λάθος, το οποίο οι ίδιοι ομολογούν, δεν είναι ένα λάθος αλλά ένα προκαθορισμένο και σχεδιασμένο έγκλημα.

3 σχόλια

  1. Τί επίθεση νά κάνη ρέ αυτό τό μοσχαροβούβαλο?

    Νά φυλάγεται διότι μετά τό αλογίσιο κρέας,σειρά θά έχει αυτό τό μοσχαροβούβαλο,νά τό κάνουν μπιφτέκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγκαμμένου ...θες να πείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΥΣΤ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕΜΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση