GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ετοιμάζουν "άνοδο" στην Αθήνα..

Η απόφαση είναι οριστική και απομένει να κλειδώσει η τελική ημερομηνία. Οι αγρότες της Κρήτης μετά την τριήμερη κινητοποίηση στους δρόμου...

Η απόφαση είναι οριστική και απομένει να κλειδώσει η τελική ημερομηνία. Οι αγρότες της Κρήτης μετά την τριήμερη κινητοποίηση στους δρόμους την περασμένη εβδομάδα αποφάσισαν να δώσουν ... ραντεβού στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα.
Το αγροτικό συλλαλητήριο θα γίνει εκτός απροόπτου στις 5 Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας και θα έχει πανελλαδικό χαρακτήρα. Η ημερομηνία θα “κλειδώσει” αύριο στη συνεδρίαση του πανελλαδικού συντονιστικού οργάνου των αγροτών στη Λάρισα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, οι δύο ισχυρότεροι πόλοι του αγροτοσυνδικαλιστικού κινήματος, η Κρήτη και η Θεσσαλία θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στήνοντας ένα σκηνικό, σκληρού κύκλου κινητοποιήσεων, απέναντι στις πολιτικές της κυβέρνησης.
Πρόκειται για μία από τις σπάνιες περιπτώσεις που το αγροτικό κίνημα εμφανίζεται συσπειρωμένο σε ένα αρραγές μέτωπο και η κινητοποίηση αναμένεται μαζική. Από την Κρήτη έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές με ναυτιλιακές εταιρίες για τη μεταφορά των αγροτών καθώς εκτιμάτε ότι η ανταπόκριση των παραγωγών θα είναι μαζική, στην πλέον δυναμική κινητοποίηση των τελευταίων χρόνων, του αγροτικού κινήματος. Να σημειωθεί ότι η ... απόβαση στην Αθήνα των αγροτών της Κρήτης θα γίνει αυτή τη φορά χωρίς τρακτέρ.
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση