GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάρφωσε το γιο της με κουζινομάχαιρο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η εγκληματική πράξη...


Σοκ έχει προκαλέσει στην Κύπρο η εγκληματική πράξη...μίας 52χρονης μητέρας, η οποία έπειτα από λογομαχία που είχε με το γιο της, του κάρφωσε ένα κουζινομάχαιρο στο λαιμό.
Σύμφωνα με το sigmalive.com, η 52χρονη λογομαχούσε με την κόρη της, όταν ο 22χρονος γιος, ο οποίος έχει ιστορικό καυγάδων με τη μητέρα του, παρενέβη για να υπερασπιστεί την αδελφή του. Σε κάποια στιγμή η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και ο γιος άρπαξε από το λαιμό τη μητέρα του, η οποία με τη σειρά της, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και το κάρφωσε στο λαιμό του νεαρού.
Στη συνέχεια, η κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Ο νεαρός φέρει μια μαχαιριά στο λαιμό. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και η κατάσταση της υγείας του, θεωρείται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.
Η 52χρονη, σε κατάσταση σοκ μετέβη στο ΤΑΕ Πύλης Πάφου, όπου ομολόγησε στους ανακριτές την αποτρόπαια πράξη της. Μάλιστα, ανακρινόμενη ανέφερε ότι θέλει να πάει φυλακή για να απαλλαγεί από τα βάσανα που αντιμετωπίζει στη ζωή της.
Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για έκδοση διατάγματος κράτησής της.
Η αστυνομία διερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση