GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Χατζηδάκη - Ράιχενμπαχ...

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου με ...

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κωστής Χατζηδάκης θα συναντηθεί αύριο Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης για την Ελλάδα (Task Force) Χορστ Ράιχενμπαχ.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 5.30 μ.μ. στο κτίριο της πλατείας Συντάγματος.
Η επανεκκίνηση των έργων στους τέσσερις οδικούς άξονες, η πορεία υλοποίησης του ΕΣΠΑ αλλά και οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις αναμένεται να είναι μεταξύ των θεμάτων συζήτησης.

1 σχόλιο

  1. Τ.V.= μια ζωη ΨΕΜΑΤΑ

    Σουλεϊμάν και Οθωμανική Διοίκηση: Αρσενοκοίτες, κίναιδοι και παιδόφιλοι διοικούσαν επί αιώνες την Οθωμανική Αυτοκρατορία, με το… «Οθωμανικό Δίκαιο».Τα ανώτατα αξιώματα καταλάμβαναν οι… «απόφοιτοι» του ΕΝΤΕΡΟΥΝ (το δεύτερο Χαρέμι τού Σουλτάνου) με… αγόρια και άντρες!


    Γιατί μάς κρύβουν το «αρσενικό Χαρέμι» τού Σουλεϊμάν; Έτσι θέλει την Ελλάδα ο Νεο-Οθωμανός Νταβούτογλου;
    Ένα Κράτος GAY Pride ΟΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ … Σιγή Ιχθύος στο Σήριαλ του «Μεγαλοπρεπούς» Αρσενοκοίτη (και στα συνεργαζόμενα Κανάλια) για το «Αρσενικό Χαρέμι» Εντερούν: Όσο πιό «στενή» η σχέση κάποιου με το Σουλτάνο, τόσο «Υψηλότερο» το αξίωμα που ελάμβανε μετά την «αποφοίτησή» του!!!
    Το χαρέμι από αγόρια που είχε ο Σουλεϊμάν, θα μας το δείξουν τα κανάλια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση