GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μπαρκάρουν" για την υγεία τους

Περισσότεροι από 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες  αναχωρούν από την Πάρο, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέ...

Περισσότεροι από 350 Παριανοί και Αντιπαριώτες  αναχωρούν από την Πάρο, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου για να συγκεντρωθούν το πρωί της Δευτέρας έξω από το Υπουργείο Υγείας, και να διαμαρτυρηθούν για την απαράδεκτη  κατάσταση  που επικρατεί στο Κέντρο Υγείας  των νησιών τους.
Στην 11μελή αντιπροσωπεία, που θα συναντηθεί με τον κ. Λυκουρέντζο, συμμετέχουν οι δήμαρχοι της Πάρου και της Αντιπάρου, εκπρόσωπος της τοπικής εκκλησίας, πρώην δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι  και εκπρόσωποι φορέων.
Στο υπουργό θα παραδοθεί υπόμνημα διαμαρτυρίας, το οποίο υπογράφουν 6.500 μόνιμοι κάτοικοι της Πάρου και της Αντιπάρου μεταξύ των οποίων και πολίτες κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Μετά τη συνάντηση οι συγκεντρωμένοι, θα κατευθυνθούν στο γραφείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να παραδώσουν ενημερωτική επιστολή  που απευθύνεται στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου κ. Σουλτς καθώς και αντίγραφο του υπομνήματος με τις υπογραφές.
Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των συγκεντρωμένων θα επισκεφθεί τα γραφεία των κομμάτων στη Βουλή, τα οποία και θα ενημερώσει για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πρωτοβάθμια δημόσια περίθαλψη στα νησιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση