GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δολοφονήθηκε ο καλύτερος ελεύθερος σκοπευτής των ΗΠΑ!

 Νεκρός βρέθηκε πρώην πεζοναύτης ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία του Τέξας...

 Νεκρός βρέθηκε πρώην πεζοναύτης ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα σε ένα σκοπευτήριο στην πολιτεία του Τέξας...
ανέφεραν την Κυριακή τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο 38χρονος Κρις Κάιλ, γνωστός και ως ο πιο «φονικός» ελεύθερος σκοπευτής στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, βρέθηκε νεκρός το Σάββατο μαζί με τον 35χρονο Τσαντ Λίτλεφιλντ, επίσης βετεράνο του αμερικανικού στρατού. Η αστυνομία συνέλαβε ένα τρίτο βετεράνο, τον 25χρονο Έντι Ρέι Ρουθ, ως ύποπτο για τους φόνους. Τα πτώματα των δυο αντρών βρέθηκαν σε ένα απομακρυσμένο σημείο δύο ώρες μετά τους πυροβολισμούς. Το κίνητρα του διπλού φονικού είναι ασαφή.
Ο Κάιλ, ο οποίος υπηρέτησε στο Ιράκ, βοήθησε να καθιερωθεί ένα πρόγραμμα για τους στρατιώτες που υποφέρουν από τη διαταραχή του μετα-τραυματικού στρες (PTSD) το οποίο προκαλείται μετά την επιστροφή τους από τη μάχη.
Ο σερίφης τόνισε ότι δεν είναι γνωστό αν ο φερόμενος ως δολοφόνος Έντι Ρει Ρουθ, υποφέρει από PTSD. Ένας τηλεοπτικός σταθμός στο Ντάλας, ωστόσο, ανέφερε ότι ο πρώην πεζοναύτης, πάσχει από τη συγκεκριμένη διαταραχή.
Ο Κάιλ επιστρέφοντας από το Ιράκ έγραψε τη αυτοβιογραφία του με τίτλο American Sniper που έγινε μπεστ σέλερ. Επισήμως, είχε σκοτώσει 150 ανθρώπους, γεγονός που τον κατέταξε στην πρώτη θέση των ελεύθερων σκοπευτών στην ιστορία των ΗΠΑ.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση