GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΜΕ για εφημερίδα Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ: Συντάσσεται με συγκυβέρνηση + Σκοτινιώτη, απέναντι στους εργαζόμενους

 Για Γκεμπελισμό, λάσπη και κίτρινη δημοσιογραφία εναντίον των εργαζομένων, κάνει λόγο ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ. Μαγνησίας ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακ...

 Για Γκεμπελισμό, λάσπη και κίτρινη δημοσιογραφία εναντίον των εργαζομένων, κάνει λόγο ανακοίνωση του Π.Α.ΜΕ. Μαγνησίας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.) Μαγνησίας, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:
Τα αήθη σχόλια και η λασπολογία συγκεκριμένης δημοσιογράφου, με αποκορύφωμα το σημερινό (σ.σ. 31/01/2013), που εγκρίνονται αν όχι παραγγέλλονται από την αρχισυνταξία της «Θεσσαλίας», αποκαλύπτουν ένα πράγμα:
Οι υπερασπιστές και προπαγανδιστές της βάρβαρης πολιτικής των μονοπωλίων ακριβώς επειδή δεν μπορούν να τη δικαιολογήσουν με επιχειρήματα, αξιοποιούν και θα αξιοποιήσουν ακόμα περισσότερο το επόμενο διάστημα τις πιο μαύρες μεθόδους, τον Γκεμπελισμό, τη λάσπη, την κίτρινη δημοσιογραφία.
Η δε προώθηση αυτής της πολιτικής απαιτεί αντίστοιχες κατασταλτικές μεθόδους, το χτύπημα των αγώνων προληπτικά, την τρομοκρατία των ΜΑΤ και των εισαγγελέων. Ο βούρδουλας έχει στόχο τον εργαζόμενο που βλέπει το μισθό του να εξανεμίζεται, το συνταξιούχο που πήγε στην τράπεζα και είδε τη σύνταξη πετσοκομμένη, τον άνεργο, το νέο. Όλα για να κερδίσει η πλουτοκρατία.
Η «παραγγελία» της εφημερίδας για εισαγγελική παρέμβαση ανοιχτά ενάντια στους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, ως εκδίκηση εξαιτίας των κινητοποιήσεών τους, αλλά και καλυμμένα ενάντια στο ΠΑΜΕ και τους κομμουνιστές συνδικαλιστές, έχει έναν και μοναδικό σκοπό. Να εφαρμοστεί η καταστολή και στο Δήμο για να περάσουν τα μέτρα της συγκυβέρνησης. Να εδραιωθεί το κλίμα τρομοκρατίας και εκβιασμών που εγκαινίασε ο Δήμαρχος Βόλου Π. Σκοτεινιώτης.
Η εφημερίδα «Θεσσαλία» αποδεικνύει ότι συντάσσεται πλήρως με το σχέδιο «νόμος και τάξη» της συγκυβέρνησης, αποκαλύπτεται ως μια καλή προπαγανδιστική μηχανή του καρότου αλλά και του μαστίγιου απέναντι στους εργαζόμενους προς όφελος των συμφερόντων του κεφαλαίου.

1 σχόλιο

  1. Κοροϊδεύουν το λαό τα παλιοκομμούνια!

    Απέλυσαν εργαζόμενο στο Ριζοσπάστη με μνημονιακή προειδοποίηση και μισή αποζημίωση!

    Η ηγεσία της εφημερίδας Ριζοσπάστης γνωστοποίησε χθες, την ώρα που συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ καταλάμβαναν το γραφείο του υπουργού Εργασίας Γιάννη Βρούτση, σε τέσσερις εργαζόμενους -και μέλη του ΚΚΕ- ότι απολύονται,ανεβάζοντας έτσι σε 9 τον συνολικό αριθμό των απολύσεων από τα Χριστούγεννα.

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες το απίστευτο της ιστορίας είναι ότι ένας από τους εργαζόμενους,ο επί 25 χρόνια διοικητικός υπάλληλος της εφημερίδας Κώστας Τσαρουχάς απολύεται με χρήση του μνημονικού νόμου που προβλέπει την καταβολή μισής αποζημίωσης μετά από τετράμηνη προειδοποίηση.

    Ακόμη απολύθηκαν:

    Η δημοσιογράφος Κλωντίν Χέσπερ, με αρμοδιότητα στα διεθνή, κόρη της γνωστής ηθοποιού Μίρκας Καλατζοπούλου,
    Ο δημοσιογράφος-ιστορικός Γιώργος Πετρόπουλος, υπεύθυνος ρεπορτάζ Υπουργείου Δημόσιας Διοίκησης, για τον οποίο συνέδραμε αρνητικώς, ότι εξέδωσε βιβλίο το περιεχόμενο του οποίου δεν έθεσε προς έγκριση εις την ηγεσία του «Κόμματος», σε συνδυασμό με το ότι θετικό σχόλιο γιά αυτό καταχωρήθηκε εις την αστική εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ»,
    Η δημοσιογράφος Ερση Κουμπούρη, κόρη του παλαίμαχου συνδικαλιστή του ΚΚΕ και πρωην βουλευτή Δήμου Κουμπούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση