GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Έλληνας που θέλει την Κλίντον πρόεδρο

Ο Κρίς Σπύρου, Πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, θέλει την Χίλαρυ Κλίντον πρόεδρο της Αμερικής το ...

Ο Κρίς Σπύρου, Πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιου Χαμσάιρ, θέλει την Χίλαρυ Κλίντον πρόεδρο της Αμερικής το 2016. Ηδη σύστησε την επιτροπή προώθησής της και κατέθεσε όλα τα απαραίτηα έγγραφα.
Διαβάστε το δελτίο Τύπου:

" Ο Κρις Σπύρου, Πρώην Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ, ανακοίνωσε την ίδρυση επιτροπής για την προώθηση της υποψηφιότητας της Χίλαρι Κλιντον για την Προεδρία των ΗΠΑ στις εκλογές του 2016.
Ο Κρις Σπύρου, στις 19 Φεβρουαρίου 2013, κατέθεσε επίσημα έγγραφα στο Υπουργείο Εσωτερικών της Πολιτείας του Νιού Χάμσαϊρ με τα οποία πιστοποιεί την Επιτροπή με την ονομασία «In 2016 Run Hillary Run». Η Πολιτεία του Νιού Χάμσαϊρ είναι η πρώτη που διεξάγει τις Προεδρικές Προκριματικές Εκλογές στις ΗΠΑ.
Μετά την επίσημη κατάθεση, ο Κρις Σπύρου δήλωσε: « Ο χρόνος έχει έρθει πια για να εκλεγεί η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ, και το ιδανικό άτομο είναι η Χίλαρι Κλίντον.»
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν είναι πολύ νωρίς για την ίδρυση Επιτροπής για τις εκλογές του 2016, ο Κρις Σπύρου απάντησε: «Έχω 40 χρόνια εμπειρία στις Προκριματικές Εκλογές για την Προεδρία των ΗΠΑ. Στην Πολιτεία μας, στην Προκριματική Εκλογή,δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς. Είναι μόνο πολύ αργά. Όσο πιο νωρίς ξεκινήσουμε την εκστρατεία, τόσο πιο πολλούς καρπούς θα δρέψουμε.»

Και συνέχισε ο Κρις Σπύρου: «Στο χωριό μου στην Ελλάδα, όταν μεγάλωσα ήξερα πολύ καλά ποιός μαζεύει τα πιο πολλά κάστανα. Αυτός που πάει νωρίς στο δάσος, μαζεύει σάκους γεμάτους. Αυτός που πάει αργά, γεμίζει τις τσέπες του,και αυτός που πάει αργότερα, γεμίζει την χούφτα του. Εμείς πάμε πρώτοι πρώτοι.»
Πρόσφατη δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου του Νιου Χάμσαϊρ απέδειξε ότι η δημοτικότητα της Χίλαρι Κλίντον ήταν 63%, ενώ μεταξύ των ψηφοφόρων του Δημοκρατικού Κόμματος της ίδιας Πολιτείας η δημοτικότητα της Χίλαρυ Κλίντον έφτασε το 87%.
Ο Κρις Σπύρου υπήρξε Αρχηγός των Δημοκρατικών της Βουλής του Νιού Χάμσαιρ,Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και υποψήφιος Κυβερνήτης της ίδιας Πολιτείας. Το 1992 ο Κρις Σπύρου εξελέγη Πρόεδρος των Εκλεκτόρων του Προέδρου Μπιλ Κλίντον και στις Προκριματικές Προεδρικές Εκλογές το 2008, ήταν ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση