GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγόπουλος: Θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη

Παναγόπουλος: Θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη  Έντονα αντέδρασε η ΓΣΕΕ στην χθεσινή δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικώ...

Παναγόπουλος: Θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη 

Έντονα αντέδρασε η ΓΣΕΕ στην χθεσινή δήλωση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών Γιώργου Μέργου, για το ύψος του κατώτατου μισθού.
«Εύχομαι να ήταν μια γκάφα ολκής. Εάν υπάρξει, όμως και η παραμικρή υπόνοια ότι έρχεται περαιτέρω μείωση θα υπάρξει κοινωνική έκρηξη» είπε στον Βήμα 99,5 ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.
«Έχουμε φτάσει πλέον σε επίπεδα τραγικά. Όλοι αυτοί ξεχνούν τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας, με την κατακόρυφη αύξηση της μαύρης και της ανασφάλιστης εργασίας» τόνισε ο κ. Παναγόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι δεν υπάρχει πλέον έννομη τάξη γύρω από τους μισθούς.



Πηγη: enikos.gr

3 σχόλια

  1. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ
    ΤΟ ΣΦΑΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ηλιθιε , βλακα του ιδ. τομέα δουλευε -αν εχεις ακομα δουλειά- εως τις 7 κ τις 8 κάθε μέρα για να ζει το κυφηναριο του ΔΤ που είναι με το μάτι στο ρολόι απο τις 12.. ενω εδω που εχουμε φτασει πια ακόμα την ίδια διαθεση εχουν για να εξυπηρετησουν. .(για να μην μιλησω για το γρηγοροσημο που καλα κρατει..)
    Αν δεν τους απολυσουν ολους τους κοπριτες και να προσλαβουν άτομα με ικανότητες κ διαθεση για δουλειά θα τρωμε ξυλο ολοι δια βιου...!!
    Αλλα βλέπεις τα λαμογια οι πολιτικοί μας τους έχουν με το μπαμπακι γιατί είναι τα κοληταρια τους οι σιγουροι ψηφοι..
    Εσυ βλακα και ηλιθιε του Ιδ. Τομεα μετα απο 20 χρόνια δουλειάς πηγαινε στα ευρ 586 για να μην χασει την δουλεια του κανένας φιλος μας του Δημοσιου.. βλακα , ανοητε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ηλιθιε βλακα και μοχθηρε 9.38 περιφερεις τη βλακεια σου απο μπλογκ σε μπλογκ βγαζοντας τ απωθημενα σου και μαλλον σε δημοσιο δουλευες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση