GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα στο ντεμπούντο του Βύντρα

Ήττα στο ντεμπούντο του Βύντρα Η Λεβάντε έχασε στο ντεμπούτο του Λουκά Βύντρα από τη Μάλαγα στην έδρα της με 1-2 για την 23η αγωνιστική...

Ήττα στο ντεμπούντο του Βύντρα

Η Λεβάντε έχασε στο ντεμπούτο του Λουκά Βύντρα από τη Μάλαγα στην έδρα της με 1-2 για την 23η αγωνιστική της πριμέρα ντιβιζιόν, στο τελευταίο ματς των Ισπανών, πριν από την πρώτη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ!
Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» έβγαλε... ξανά στον αγωνιστικό χώρο αδύναμα σημεία, τα οποία εκμεταλλεύτηκαν οι Ανδαλουσιάνοι, κάνοντας την ανατροπή με δυο γκολ από τον Ίσκο! Η Λεβάντε γνώρισε την δεύτερη σερί ήττα της και με 33 βαθμούς έχασε έδαφος στη μάχη που δίνει για ευρωπαϊκή έξοδος. Αντίθετα, η Μάλαγα ανέβηκε ξανά στην 4η (η Βαλένθια έχει 37) με 39 πόντους, μένοντας για 4ο αγώνα αήττητη (2-2-0).
Ο Λουκάς Βύντρα έκανε το ντεμπούτο (έπαιξε σε όλο το ματς) και είχε τον Μπαρκέρο στο 27’ με εύστοχη εκτέλεση να κάνει το 1-0.
Η Μάλαγα απάντησε στο 36’ με τον... ίδιο τρόπο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ίσκο. Ο νεαρός παίκτης πέτυχε και το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο 47’. Ο Λουκάς Βύντρα που δέχτηκε την κίτρινη κάρτα στο 51’, όταν έκοψε αντεπίθεση, και διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του διαιτητή.

Οι συνθέσεις.
ΛΕΒΑΝΤΕ: Μουνούα, Λελ, Νταβίντ Ναβάρο, Βύντρα, Χουανφράν, Μπαρκέρο, Ιμπόρα, Πέδρο Ρίος (80’ Ελ Ζαρ), Μίτρσελ (68’ Βάλντο), Ρουμπέν Γκαρσία (67’ Χουανλού), Μάρτινς.
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Χέσους Γκάμεζ, Σέρχιο Σάντσεθ, Ντεμικέλις, Αντούνιες, Ιτούρα, Τουλαλάν, Χοακίν (67’ Πιαζόν), Μπαπτίστα (79’ Σέμπα), Ίθκο, Σαβιόλα (74΄Σάντα Κρουζ).

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση