GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όχι» σε Λοκομοτίβ για Μασάντο

Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι η ρωσική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αρνηθεί την πρότασ...

Η Λοκομοτίβ Μόσχας είναι η ρωσική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Πάουλο Μασάντο, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει αρνηθεί την πρότασή της.
Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Ρωσία, εκπρόσωποι της Λοκομοτίβ βρίσκονται στην Ελλάδα για την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου από τον Ολυμπιακό, με τον σύλλογο της Μόσχας να εξετάζει εδώ και καιρό την περίπτωση του.
Την ίδια ώρα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς παραδέχθηκε με δηλώσεις του στον NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 ότι υπήρξε δελεαστική πρόταση από τον ρωσικό σύλλογο πριν από μερικές μέρες για τον Μασάντο, την οποία πάντως, αρνήθηκαν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τετάρτης εκπνέει η μεταγραφική περίοδος στη Ρωσία, κάτι που σημαίνει ότι αν η Λοκομοτίβ επιμείνει για τον Μασάντο θα πρέπει να κινηθεί άμεσα.
Ο Πορτογάλος άσος πάντως, συμπεριλήφθηκε από τον Μίτσελ στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση