GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκαλύφθηκαν οι μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

Αποκαλύφθηκαν οι μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ Κατάλογο με 48 συνολικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ και εμφανίζ...

Αποκαλύφθηκαν οι μεγαλοκαταθέτες της λίστας Λαγκάρντ

Κατάλογο με 48 συνολικά ονόματα που περιλαμβάνονται στη λίστα Λαγκάρντ και εμφανίζουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις, έδωσε στην προανακριτική επιτροπή ο αναπληρωτής προϊστάμενος της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής του ΣΔΟΕ Παναγιώτης Μαντούβαλος, ο οποίος είναι ο κατεξοχήν χειριστής ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ.

Η κατάθεσή του για απόψε ολοκληρώθηκε πριν από λίγο και θα συνεχιστεί αύριο.
Σύμφωνα με τα όσα είπε, τα 48 αυτά άτομα εμφανίζουν καταθέσεις από 3 έως 550 εκατομμύρια ευρώ και έχουν ήδη κληθεί από το ΣΔΟΕ προκειμένου να δικαιολογήσουν τις εν λόγω καταθέσεις.
Πηγη: enikos.gr

6 σχόλια

  1. Δύο νεκροί και τρεις σε κωματώδη κατάσταση από αναθυμιάσεις
    Είχαν ανάψει μαγκάλι προκειμένου να ζεσταθούν σε σπίτι στη Λάρισα..

    Τραγωδία με θύματα πέντε νέους, από τους οποίους οι δύο είναι νεκροί και οι τρεις νοσηλεύονται σε κωματώδη κατάσταση, ήρθε στο φως την Πέμπτη στη Λάρισα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πέντε νεαρά άτομα βρισκόταν σε σπίτι σε κεντρικό σημείο της Λάρισας και είχαν ανάψει μία αυτοσχέδια εστία -«σαν ψησταριά» ή μαγκάλι, όπως έλεγαν αυτόπτες μάρτυρες- προκειμένου να ζεσταθούν.

    Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα, μία φίλη τους πήγε στο σπίτι, προκειμένου να τους επισκεφθεί αλλά αν και χτυπούσε επίμονα το κουδούνι δεν άνοιγαν.

    Τελικά όταν η πόρτα άνοιξε με το κλειδί της σπιτονοικοκυράς αντίκρισαν μέσα τους πέντε αναίσθητους νεαρούς, οι δύο εκ των οποίων ήταν ήδη νεκροί, όπως διαπιστώθηκε.

    Οι υπόλοιποι τρεις, μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται οι δύο σε κωματώδη και ο ένα σε ημικωματώδη κατάσταση στο νοσοκομείο της Λάρισας.

    Γαμήστε τους της οικογένειες γαμήστε τα παιδιά τους ..

    Αυτά τα παιδιά δεν είχαν χρήματα να ανάψου ηλεκτρισμό , ούτε για πετρέλαιο...

    ΡΕ τι άλλο θέλετε; γαμημένοι από εμάς; ...να πατέ να γαμηθείτε..

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ίστα με 49 ονόματα που περιλαμβάνονται στη «λίστα Λαγκάρντ» και των οποίων οι καταθέσεις ξεπερνούν τα τρία εκατ. ευρώ, παρέδωσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο υπάλληλος του ΣΔΟΕ και χειριστής της λίστας Παναγιώτης Μαντούβαλος.
    Ο μάρτυρας φέρεται να κατάθεσε πως τα συγκεκριμένα άτομα κλήθηκαν από το ΣΔΟΕ να προσέλθουν προς έλεγχο για να δικαιολογήσουν το ύψος των καταθέσεων.
    Τα 49 ονόματα που κατέθεσε στην Προανακριτική Επιτροπή ο Παναγιώτης Μαντούβαλος είναι:

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΕΡΤΣΟΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

    ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ

    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ

    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

    ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ

    ΠΟΛΥΞΕΝΗ ΚΑΛΛΙΤΣΗ

    ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ

    ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΑΤΖΩΡΟΣ

    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ

    ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΔΗ

    ΣΑΜΠΙ ΜΥΩΝΗΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ

    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΑΠΑΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ

    ΝΑΤΑΛΙΑ ΤΖΟΥΜΑΡΑ

    ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΡΟΚΑ

    ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΚΑΣ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΚΑΣ

    ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

    ΗΛΙΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ

    ΣΟΛΩΜΟΝΤΑΣ ΛΕΒΥ

    ΜΑΡΙΑΝΑ ΦΙΞ

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΜΑΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΝΤΟΥΝΗ

    ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΤΟΥΝΗ

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΙΤΣΑΣ

    MUHIEDDINE GHANDOUR

    ΜΑΤΡΩΝΑ ΕΓΚΟΝ

    ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ

    ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

    ΣΩΤΗΡΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

    ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

    ΠΟΛΥΣ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ

    ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΚΡΙΤΣΑΣ

    ΜΑΡΙΑ ΚΡΙΤΣΑ

    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΙΤΣΑΣ

    ΝΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

    ΕΛΕΝΗ ΖΑΡΑΚΟΒΙΤΗ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ

    ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ

    ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΪΜΕΖΗ

    ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ ΑΡΚΑΣ

    ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

    ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΜΠΑΝΗΣ

    ΦΩΤΗΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ

    ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑ

    Πηγή: ΑΜΠΕ


    ιογραφικό
    Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε οικονομικά στο Williams College των ΗΠΑ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το Harvard Business School για το πρόγραμμα Management Development. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα Marketing της Procter & Gamble στη Γενεύη. Στη συνέχεια (1983-1998) ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου και κατόπιν του Προέδρου της Χημικής Βιομηχανίας ΒΙΟΧΡΩΜ Α.Ε. Συμμετείχε, από το 1988, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Φαρμακευτικής Βιομηχανίας ΔΑΜΒΕΡΓΗΣ Α.Ε. της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος (1996-1997). Μέχρι το 2005, κατείχε την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ Α.Ε. Παράλληλα, επί σειρά ετών συμμετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Καπνοβιομηχανίας ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Σ., της ALPHA ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ Α.Ε. και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ). Από το 2000 δραστηριοποιείται στον χώρο ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων.

    OXI ALLO Harvard Business School

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπόθεση ΡΟΚΑΣ: Πώς στήθηκε το μεγάλο "κόλπο"του Γιώργου Παπανικολάου
    Δημοσιεύθηκε: 07:59 - 04/05/09 REEEE TO 2009!!!!!!!!!!!!!


    Όλες τις λεπτομέρειες της μεθόδευσης που ακολουθήθηκε από την πλευρά της IBERDROLA και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει η δημόσια προσφορά για την απόκτηση των μειοψηφιών της ΡΟΚΑΣ σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτή που έπρεπε να έχει γίνει (με όφελος της τάξεως των 45 εκατ. ευρώ) αποκαλύπτει η δικαστική παρέμβαση άνω των 40 ιδιωτών επενδυτών.

    Η δικαστική παρέμβαση γίνεται υπέρ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και εναντίον της IBERDROLA στην προσφυγή που η τελευταία έχει καταθέσει για την απόφαση της ελληνικής αρχής να επιβάλει το γνωστό πρόστιμο των 300.000 ευρώ, η οποία και εκδικάζεται στις 14 Μαΐου στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών.

    Πρόκειται για υπόθεση με εξαιρετικά μεγάλη σημασία για την ελληνική κεφαλαιαγορά καθώς εάν ανατραπεί η απόφαση της Επιτροπής, θα ανοίξει πρακτικά ο δρόμος για την απόκτηση πλειοψηφικών ποσοστών σε εισηγμένες εταιρίες εκ μέρους βασικών μετόχων, μέσα από συμφωνίες ανταλλαγής (swaps).

    Αυτό πρακτικά θα ετεροχρονίζει την υποχρεωτική υποβολή δημόσιας προσφοράς έως ότου οι βασικοί μέτοχοι θεωρήσουν ότι τους "βολεύει" η τιμή για να την υποβάλουν εις βάρος βέβαια των μετόχων μειοψηφίας και των δικαιωμάτων τους.

    Από τη γραπτή προσφυγή των 41 ιδιωτών επενδυτών (που αθροιστικά κατείχαν άνω του 5% των κοινών μετοχών της ΡΟΚΑΣ και άνω του 10% των προνομιούχων) προκύπτει σχεδόν καρέ-καρέ ότι εμπλοκή στη σειρά τεχνασμάτων του ομίλου της IBERDROLA, όπως τονίζεται στο κείμενο, είχαν και οι Έλληνες βασικοί μέτοχοι της ΡΟΚΑΣ, κ. Γιώργος και Χρήστος Ρόκας, αλλά και διευθυντικά στελέχη της εταιρίας.

    Τον κρίσιμο ρόλο του ενδιάμεσου κρίκου όμως (με τον οποίο καταρτίζονταν οι συμφωνίες swaps) έπαιξαν τα ξένα πιστωτικά ιδρύματα ΑΒΝ ΑΜRO BANK N.V. LONDON και SOCIETE GENERALE PARIS.

    Στο κείμενό του ο πληρεξούσιος δικηγόρος των 41 ιδιωτών επενδυτών κ. Νικόλαος Τσουτσάνης επισημαίνει:

    "Σκοπός του εν λόγω μεθοδευμένου σχεδίου, όπως αποδεικνύεται από τα γεγονότα που επακολούθησαν και περιγράφονται αναλυτικά κατωτέρω, ήταν ένας και μοναδικός, ήτοι να μην καταβληθεί στους μετόχους μειοψηφίας της "Εταιρίας" ως αντάλλαγμα, κατά την εξαγορά των μετοχών τους, με τη διαδικασία της υποβολής προαιρετικής δημόσιας πρότασης, η προνομιακή τιμή των 21,75 ευρώ για τις κοινές και των 21,50 ευρώ για τις προνομιούχες μετοχές, που εισέπραξαν οι βασικοί μέτοχοι της "Εταιρίας" Χ. και Γ. Ρόκας αλλά και τα διευθυντικά στελέχη της εταιρίας, κατά τη μεταβίβαση των δικών τους μετοχών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπόθεση ΡΟΚΑΣ: Πώς στήθηκε το μεγάλο "κόλπο"του Γιώργου Παπανικολάου
    Δημοσιεύθηκε: 07:59 - 04/05/09 REEEE TO 2009!!!!!!!!!!!!!

    Όλες οι επίμαχες συναλλαγές swaps περιλαμβάνονται στο συνοδευτικό κείμενο (στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό"). Αυτό που έχει σημασία να κατανοήσει ο αναγνώστης είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της διαδικασίας που ακολουθήθηκε αλλά και κάποιες καυτές λεπτομέρειες.

    Φάση πρώτη: Στις 15 Μαρτίου 2007 ο όμιλος της IBERDROLA, που ως τότε κατείχε το 49,9% των κοινών μετοχών, απέκτησε από ξένα (!) πιστωτικά ιδρύματα επιπλέον 2,8% της εταιρίας, ήτοι ποσοστό ελάχιστα κατώτερο του 3% που θα ενεργοποιούσε υποχρέωση υποβολής δημόσιας προσφοράς στην τιμή των 21,75 ευρώ.

    Η απόκτηση προέκυψε από συμφωνίες swaps που προέβλεπαν φυσική παράδοση των μετοχών. Μόνο που οι συμφωνίες αυτές αφορούσαν σε μεγαλύτερο αριθμό μετοχών στο σύνολό τους, μέρος των οποίων ανανεώθηκε με νέες συμφωνίες, ακριβώς για να μην κάνει δημόσια προσφορά η Iberdrola.

    Φάση δεύτερη: Ακριβώς έξι μέρες μετά, στις 21 και 22 Μαρτίου 2007, οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας Χρήστος και Γιώργος Ρόκας πούλησαν στις ξένες τράπεζες ΑΒΝ ΑΜRO BANK N.V. LONDON και SOCIETE GENERALE PARIS ως εξής:

    Ο πρώτος πούλησε το 4,955% (στα όρια του 5% ώστε να μην υπάρχει υποχρέωση δημόσιας αναγγελίας της συναλλαγής από τον πωλητή) στην ABN και το 1,515% στη Societe Generale, ενώ ο δεύτερος πούλησε το 3,352% στη Societe. Συνολικά, λοιπόν, πούλησαν το 9,8% της εταιρίας σε τιμή των 20,5 ευρώ ανα μετοχή.

    Όπως προκύπτει από τη μεταξύ τους συμφωνία, είναι απολύτως βέβαιο ότι η IBERDROLA ενημερώθηκε από τους Έλληνες μετόχους για την πώληση αυτή, διότι κατείχε συμβατικό δικαίωμα ενημέρωσης αλλά και προνομιακής απόκτησης έναντι οποιουδήποτε τρίτου!

    Αντί να τις αγοράσει, όμως, ο ισπανικός όμιλος, απλώς προχώρησε αμέσως σε συμφωνία swap με τα παραπάνω πιστωτικά ιδρύματα, για τον ίδιο ακριβώς αριθμό μετοχών που τους πούλησαν οι Έλληνες μέτοχοι!

    Ωστόσο, στις συγκεκριμένες συμφωνίες swaps (και μόνο σε αυτές), σε πλήρη αντίθεση δηλαδή με όσες συμφωνίες swaps προηγήθηκαν ή έγιναν αργότερα, δεν υπήρχε όρος φυσικής παράδοσης των μετοχών, αλλά μόνο χρηματικού διακανονισμού, ακριβώς για να αποφευχθεί η δημόσια προσφορά.

    Φάση τρίτη: Αμέσως μετά υπήρξε κι άλλη συμφωνία. Διοικητικά στελέχη της εταιρίας πούλησαν μέσω προσυμφωνημένων συναλλαγών 315.000 μετοχές της εταιρίας στην τράπεζα FORTIS BANQUE LUXEMBOURG PORTEFEUILLE PROPRE, στην τιμή των 20,5 ευρώ. Την ίδια μέρα η IBERDROLA έκλεισε συμφωνία swap και με αυτή την τράπεζα για τον ίδιο ακριβώς αριθμό μετοχών, πάλι με δυνατότητα μόνο χρηματικού διακανονισμού!

    Φάση τέταρτη: Μόλις έληξε το 12μηνο διάστημα, στο οποίο θα υπήρχε υποχρέωση υποβολής δημόσιας προσφοράς, οι συμβάσεις swaps μετεξελίχτηκαν ώστε να περιλάβουν και τον όρο της φυσικής παράδοσης των μετοχών!

    Έτσι, εντός του 2008, στο πλαίσιο και της δημόσιας προσφοράς, η IBERDROLA είχε γίνει απόλυτος μέτοχος της εταιρίας.

    Μόνο που οι μέτοχοι μειοψηφίας της εταιρίας δεν έλαβαν ούτε 21,75 ευρώ, ούτε 20,5 ευρώ που έλαβαν οι… τυχεροί μεγαλομέτοχοι και διοικούντες, αλλά μόλις 16 ευρώ ανά μετοχή, ήτοι ποσοστό έως και 25% μικρότερο!

    Με αποτέλεσμα οι 41 επενδυτές να ετοιμάζονται να διεκδικήσουν αποζημιώσεις ύψους σχεδον 10 εκατ. ευρώ από τα πολιτικά δικαστήρια.

    * Η πρόσθετη παρέμβαση των 41 επενδυτών στο Διοικητικό Εφετείο επισυνάπτεται στη δεξιά στήλη "Συνοδευτικό Υλικό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαρία (Μαρίλυ) Φραγκίστα

    Ανεξάρτητο Μέλος Δ.Σ. (Μη Εκτελεστικό)


    Η κυρία Μαρία (Μαρίλυ) Φραγκίστα γεννήθηκε το 1958 στην Αθήνα.

    Η επαγγελματική της δραστηριότητα άρχισε το 1979 στο τμήμα πωλήσεων της “COPAIS CANNING INDUSTRY”, βιομηχανίας παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων. Ακολούθως εργάστηκε στο Λονδίνο στην εφοπλιστική εταιρία “FRANCO SHIPPING LONDON” και στη συνέχεια στην εγκατεστημένη στην Ελλάδα, επίσης εφοπλιστική, Ship Management εταιρία, “FRANCO COMPANIA NAVIERA S.A.”, ως διοικητικό στέλεχος. Από το 1995 είναι διευθύνουσα σύμβουλος της FRANCO COMPANIA NAVIERA S.Α.

    Από το 2000 συμμετέχει σε Διοικητικά Συμβούλια διαφόρων θεσμικών οργανώσεων, που ανήκουν στο χώρο της Ναυτιλίας. Είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ (ΕΕΕ) και Ταμίας/ Γραμματέας του διοικητικού συμβουλίου της “MALTA INTERNATIONAL SHIPPING COUNCIL (MISC)”.

    Είναι μέλος Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων, Μουσείων και άλλων οργανώσεων Πολιτιστικού χαρακτήρα και από ετών μέλος μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ).

    Η Μ. Φραγκίστα σπούδασε στο “American College of Greece - Deree”, και έλαβε πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Bachelor Degree in Business Administration). Γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες, αγγλικά και γαλλικά πολύ καλά και βασικά γερμανικά.

    ΓΑΜΩ ΤΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ

    Ο νεαρός μπορεί να κουβαλάει όνομα με ιστορία εντούτοις δεν είναι απο τα φλωράκια εκείνα που κυκλοφορούν στα μαγαζιά με μπράβους και όταν δημιουργούν τσαμπουκάδες τους στέλνουν να «καθαρίσουν».

    Δεν είναι απόμακρος δεν έχει τουπέ και πατάει στα πόδια του.

    Είναι αλανάκος, ντόμπρος στην συμπεριφορά και αντράκι. Παίζει και τις μουσικές του και έχει όραμα κάποια στιγμή η μουσική του να ξεπεράσει-χωρίς υποστηρίγματα- τα σύνορά μας.

    Ο Νικόλας στα 30 του ερωτεύτηκε την Ελένη…Την κόρη του Δημήτρη Προκοπίου αδερφού του Γιώργου γνωστό στο πανελλήνιο με την υπόθεση των ακινήτων αλλά και των πολλών επενδύσεων που έχει κάνει στην γειτονική Ιταλία.

    Τα δυο παιδιά γνωρίστηκαν πριν πολλά πολλά χρόνια εξαιτίας των πολύ καλών σχέσεων που διατηρούσαν και διατηρούν οι δύο οικογένειες. Αποφάσισαν ξαφνικά πριν έναν μήνα να είναι μαζί.

    Δεν έχουν δώσει δικαίωμα ακόμη καθώς ζουν μακριά απο τα φώτα και τους φωτογράφους. Συχνά μάλιστα χαλαρώνουν στις Σπέτσες όπου οι δυο οικογένειες διατηρούν σπίτια. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει δει πολύ σοβαρά την σχέση του ενώ κάποιοι κάνουν λόγο και για γάμο το καλοκαίρι του 2013.

    Η Ελένη στα 21 της δεν αφήνει απο τα μάτια της…τον Νικόλα και συχνά σκάει μύτη στο στέκι που παίζει μουσική προκειμένου να τον «παρακολουθήσει». Μακάρι και με το καλό!!! ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΚΑΨΕΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση