GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζέττα Μακρή: Εάν ο Θ. Νάκος «κατέβει» για δήμαρχος θα τον στηρίξω ολόθερμα (BINTEO)

Θαν. Νάκος: Άκαιρη η συζήτηση, «δεν ξέρω ακόμη»… Την ολόθερμη στήριξή της σ’ ενδεχόμεν...


Θαν. Νάκος: Άκαιρη η συζήτηση, «δεν ξέρω ακόμη»…
Την ολόθερμη στήριξή της σ’ ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Θανάση Νάκου στο Δήμο Βόλου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, εξέφρασε μιλώντας το πρωί στο Ράδιο Ένα η Γ. Γρ. Ισότητας και επικεφαλής της Μειζ. Μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου κ. Ζέττα Μακρή.
Η κ. Μακρή που επεσήμανε ότι δικός της στόχος είναι η επανεκλογή της στο Κοινοβούλιο, τόνισε ότι στην περίπτωση που ο Θανάσης Νάκος εκδηλώσει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, εκείνη θα τον στηρίξει ολόθερμα και όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.
Η κ. Μακρή ερωτηθείσα για το ενδεχόμενο, η ΝΔ στο πλαίσιο της συνεργασίας της τρικομματικής κυβέρνησης να στηρίξει για υποψήφιο Δήμαρχο τον νυν Δήμαρχο κ. Σκοτινιώτη, εκτίμησε ότι δεν θεωρεί πιθανό τέτοιο σενάριο, για να προσθέσει με νόημα ότι, το κόμμα της θα ζητήσει τις απόψεις των στελεχών του στην τοπική κοινωνία πριν λάβει τις όποιες αποφάσεις του, υπονοώντας σαφώς ότι η ίδια δεν προκρίνει μία τέτοια προοπτική.

Ο Θ. Νάκος
Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής μιλώντας επίσης στο Ράδιο Ένα, χωρίς ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο εμπλοκής του στα δημοτικά πράγματα, τόνισε ότι δεν έχει λάβει τις αποφάσεις του αναφορικά με το πολιτικό του μέλλον, είτε στην κεντρική πολιτική σκηνή, είτε στην αυτοδιοίκηση, επισημαίνοντας ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη για να τοποθετηθεί ο ίδιος επί των θεμάτων που τίθενται.
Πρόσθεσε δε, ότι σήμερα που γίνεται αυτή συζήτηση, δεκαπέντε μήνες πριν από τις δημοτικές εκλογές, είναι μεγάλο πολιτικά χρονικό διάστημα και οι όποιες εξελίξεις δεν μπορούν να προβλεφθούν.
Ο κ. Νάκος απαντώντας τέλος σε ερώτηση για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο υποστήριξης του νυν δημάρχου από την τρικομματική κυβέρνηση στο πλαίσιο ενδεχόμενων κεντρικών πολιτικών συμφωνιών των κομμάτων που την απαρτίζουν, τόνισε ότι είναι φυσικό να επηρεάζονται οι δημοτικές εκλογές από το κλίμα στην κεντρική πολιτική σκηνή, αλλά και από τα δεδομένα που διαμορφώνονται στην τοπική πολιτική πραγματικότητα.

 magnesianews.gr

3 σχόλια

  1. Σούρλας, Σκοτινιώτης, Νάκος, Αγοραστός, Νατάσα, Ζέτα, Μαβίδης είναι τα ανακυκλώσιμα υλικά από τη στέρνα της Μαγνησίας τα οποία χρησιμοποιεί το σύστημα για να απολαμβάνει την εξουσία. Σκληρό υλικό ο Σούρλας διότι απέδειξε ότι αντέχει ως ένζυμο χρόνια τώρα σε όποιο κυβερνητικό πόστο τον τοποθετήσεις. Αλλά και ο Σκοτινιώτης δε πάει πίσω: αντιδήμαρχος, βουλευτής κατήγορος, νομάρχης, δήμαρχος. Ο Νάκος μεγάλο αστέρι: κατόρθωσε ως ομοϊδεάτης να πάρει τη πρωτιά του Σούρλα και σεργιανίζει όπου τον βάλει η παράταξη. Επαγγελματίες πολιτικοί, yes sir άνθρωποι και με τους βολιώτες να αισθάνονται πιο φτωχοί στις επιλογές τους όταν πάνε να ψηφήσουν. Κάποια στιγμή όμως τα νερά της στέρνας αρχίζουν και βρωμάνε και οι αρρώστια έρχεται. Γι αυτό αλλάξτε αδειάστε τη και βάλτε εσείς ο κόσμος της Μαγνησίας φρέσκο και υγειές νερό που δε βρωμάει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα ΑΡΧΙΔΙΑ μας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλη τσουτσού αυτή η Μακρή ...

    Αντιπαθέστατη κοκότα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση