GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε τις απίστευτες δηλώσεις του Ζιρινόφσκι για το κάπνισμα, το φαγητό και το σεξ!

"Ξαναχτυπά" ο εκκεντρικός ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας, Βλαντιμίρ Ζιριν...

"Ξαναχτυπά" ο εκκεντρικός ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας και αντιπρόεδρος της Δούμας, Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι.Όπως ανέφερε, το νομοσχέδιο για το κάπνισμα...για το οποίο η ρωσική Κάτω Βουλή θα προχωρήσει την προσεχή Τρίτη στην τρίτη και τελική ανάγνωση, θα πρέπει να είναι πολύ πιο σκληρό, ενώ θα πρέπει να περιοριστούν η υπερβολική κατανάλωση τροφίμων και το πολύ... σεξ.
Το νομοσχέδιο προτείνει την απαγόρευση του καπνίσματος σε δημόσια κτήρια, σχολεία και πανεπιστήμια, νοσοκομεία, γήπεδα, εστιατόρια, τρένα και σιδηροδρομικούς σταθμούς, καθώς και στους σταθμούς του μετρό.
"Χρειαζόμαστε μια διαφορετική φόρμουλα: το κάπνισμα πρέπει να απαγορευθεί παντού, εκτός από το αυτοκίνητό σας, αν κλείσετε όλα τα παράθυρα, καθώς και στο διαμέρισμά σας, αν δεν υπάρχει κανείς άλλος εκεί. Κλείστε όλα τα παράθυρα και αυτοδηλητηριαστείτε" δήλωσε ο Ζιρινόφσκι κατά τη διάρκεια ζωντανής συνέντευξης σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Αλλά δεν σταμάτησε εκεί: "Χρειαζόμαστε περιορισμούς και στο φαγητό. Οι άνθρωποί μας είναι χορτασμένοι πολίτες με πάρα πολύ λίπος. Το σεξ θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε μία φορά ανά τρίμηνο, μέσω της έκδοσης αδειών, μέσω ποσοστώσεων ή κουπονιών".
"Οι άνθρωποι κάνουν πάρα πολύ σεξ, τρώνε, πίνουν, καπνίζουν πολύ και πεθαίνουν 20 χρόνια νωρίτερα. Παντού -στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ιαπωνία- ζουν περισσότερο. Γιατί θα πρέπει να χαθούμε;" διερωτήθηκε.

2 σχόλια

  1. κοίτα ρε πούστη μου

    που έχουν και εκεί

    ΑΕροψεκασμένο Πανάρα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @9:15
    Και εσύ του χιλιάρικου είσαι συνάδελφε;
    Ενα χιλιάρικο μας δίνει ο Σαμαράς και μας απειλεί και με απόλυση από πάνω αν δεν γράψουμε 2000 posts τον μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση