GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενεργοποιείται η Επιτροπή για την ανεργία

Ενεργοποιείται η Επιτροπή για την ανεργία Την Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης ενεργοποιεί άμεσα ο Γιάννης Βρούτσης, σε συνέχεια των πρωτοβου...

Ενεργοποιείται η Επιτροπή για την ανεργία
Την Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης ενεργοποιεί άμεσα ο Γιάννης Βρούτσης, σε συνέχεια των πρωτοβουλιών και των δράσεων του υπουργείου Εργα­σίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας για την ανάσχεση της ανεργίας.

Στόχος, σύμφωνα με το υπουργείο, είναι η κινητοποίηση και ο συντονισμός όλων των πολιτικών, κοι­νωνικών και παραγωγικών δυνάμεων της χώρας για την αποτελεσματικό­τερη αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας.

Στην Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης συμμετέχουν όλα τα παραγωγικά υπουργεία, εκπρόσωποι εργαζόμενων, εκπρόσωποι εργοδοτικών και παρα­γωγικών φορέων καθώς και άλλοι κοινωνικοί φορείς.
Συγκεκριμένα, συμμετέχουν ο Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ως πρόεδρος (και ο Υφυπουργός ως αναπληρωτής), οι γενικοί Γραμματείς των υπουργείων Οικονομίας, Εσωτερικών, Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Πρόνοιας, οι γενικοί Γραμματείς Ισότητας, Νέας Γενιάς και ΕΛΣΤΑΤ, ο διοικητής του ΟΑΕΔ, εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ και των εργοδοτικών οργανώσεων, της ΠΑΣΕΓΕΣ, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία.

Ο υπουργός Εργασίας θα ενημερώσει για τις δράσεις που υλοποι­ούνται, τις πρωτοβουλίες που έχουν αποφασιστεί, την Εθνική Επιτροπή Απασχόλησης, η οποία θα συνεδριάσει μετά από 3,5 χρόνια την επόμενη εβδομάδα. Επίσης, θα προκρίνει τον ανασ­χεδιασμό των υφιστάμενων δράσεων για την βελτιστοποίηση της αποτε­λεσματικότητας τους και θα ζητήσει απ’ όλα τα εμπλεκόμενα μέρη τις συγ­κεκριμένες προτάσεις τους.


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. ΝΤΡΟΠΗ.ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ?ΑΡΓΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ.ΑΦΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΑΥΡΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση