GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς ο Τσίπρας έκανε άνοιγμα (μέσω Στυλιανίδη!) στους καραμανλικούς...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.  Μιλώντας απόψε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια γερή ρελάνς στη ΝΔ για το θέμα των επενδύσεων. Θέλοντα...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. 

Μιλώντας απόψε στη Βουλή ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια γερή ρελάνς στη ΝΔ για το θέμα των επενδύσεων. Θέλοντας να αποδείξει ότι δεν έχει ενστάσεις μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αποκάλυψε ότι και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης -που εκλέγεται βουλευτής Ροδόπης- έχει διαφωνίες με μια επένδυση που προωθείται στη διπλανή περιοχή της Αλεξανδρούπολης.
Η αποκάλυψη Τσίπρα έχει και μια άλλη διάσταση: Αποτελεί έμπρακτο άνοιγμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στους καραμανλικούς της ΝΔ, αφού ο κ. Στυλιανίδης αποτελεί σταθερό συνομιλητή του πρώην πρωθυπουργού και εκφραστή της "καραμανλικής" πτέρυγας της ΝΔ.
Μέχρι στιγμής μάλιστα ο κ. Στυλιανίδης δεν έχει αντιδράσει, αν και βρίσκεται στη Βουλή...

6 σχόλια

  1. ΌΤαν η ΑΥΓΗ κι οι ΣΥΡΙΖΑίοι ζητούσαν αλληλεγγύη για δικό τους blogger... Σήμερα που ο Σκουρλέτης θέλει να βάλει ΦΙΜΩΤΡΟ στα blogs, τι λένε;

    «Αυτό που έκανε ο Σκουρλέτης λέγεται λογοκρισία.

    Και τέτοιες μεθόδους έχουμε δει μόνο σε ολοκληρωτικά καθεστώτα. Στην χούντα του ΠΑΣΟΚ όταν ο Ραγκούσης-Νταλάρας έστελνε στο αυτόφωρο blogger, στην χούντα του Πινοσέτ, στις δικτατορίες των χωρών της Λατινικής Αμερικής, του Φράνκο αλλά και του Στάλιν.»

    Σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ καρφώνει sites και blogs τα οποία ασκούν σκληρή κριτική στις δηλώσεις του, εμπνευσμένου κατά τα άλλα, Δραγασάκη και του Στρατούλη που περίπου μάλωσε τους αστυνομικούς επειδή πυροβόλησαν το ελικόπτερο του Βλαστού . Και ΖΗΤΑ από ΕΣΡ να καλέσει τον ή τους διαχειριστές του dexiextrem.blogspot.gr για να τους ζητήσει λογαριασμό διότι λέει παραποίησαν δηλώσεις του Δραγασάκη .

    Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που στις 15/01/2013 μέσω του κομματικού τους οργάνου της ΑΥΓΗΣ και όχι μόνο, ΑΡΙΣΤΑ πράττοντας, ΖΗΤΟΥΣΑΝ αλληλεγγύη για τον διαχειριστή του ιστολογίου xanemo.blogspot.gr της Τήνου, κ. Παν. Αλικάρη που δικαζόταν στις 16/1 στο Πρωτοδικείο Σύρου έπειτα από μήνυση που κατέθεσε ο αρχιερατικός επίτροπος της Μητρόπολης Σύρου για ανάρτηση επιστολής τοπικού παράγοντα που απευθυνόταν σ' αυτόν και την θεώρησε προσβλητική.

    Είναι ο Νίκος Συρμαλένιος, βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ που σημείωνε με δήλωσή του «Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαίνουσα δίκη για την υπεράσπιση της διαδικτυακής ελευθερίας του λόγου και της ανεξαρτησίας των εναλλακτικών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η περιφρούρηση των οποίων αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση μιας σύγχρονης, δημοκρατικής πολιτείας. Η φίμωση των μέσων επικοινωνίας βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τη δημοκρατία και την ιδιότητα του ενεργού πολίτη. Η Επιτροπή Δικαιωμάτων του Ανθρώπου του ΟΗΕ, η ευρωπαϊκή νομολογία, αλλά και η ελληνική δικαιοσύνη κατοχυρώνουν την ελευθερία της έκφρασης στο Διαδίκτυο και την πρόσβαση στην πληροφορία, ως ατομικό και πολιτικό δικαίωμα. Αγωνιζόμαστε σθεναρά και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε για να διασφαλιστεί ο πλουραλισμός και το δικαίωμα του κάθε πολίτη στην ελευθερία της έκφρασης και της επικοινωνίας».

    Τότε κάνοντας επίσης πολύ καλά δήλωναν την συμπαράστασή τους στο Ξάνεμο και οι ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ Αλέκος Αλαβάνος, Β. Αλεξάκης, συγγραφέας, Στρ. Φιλιππότης, εκδότης, Μ. Στεφανίδης, ιστορικός τέχνης, Μάνθ. Γαΐτης, ζωγράφος, Ν. Λεβογιάννης, πρώην βουλευτής Κυκλάδων και άλλοι. ΣΗΜΕΡΑ τι έχουν να πούνε οι υπερασπιστές της διαδυκτιακής ελευθερίας και του λόγου;

    naxios.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν λέγαμε τον Γιωργάκη πολιτικό απατεώνα ...ΕΤΟΥΤΟΝ (που είναι
    και καθηγηταράς) πως να τον πούμε;

    Στα 715€ ο κατώτατος την πρώτη μέρα... !!!
    και η Δευτέρα αργία, με τον ίδιο νόμο έτσι;

    Γελάει ο κόσμος με τον πανικό των ΣΥΡΙΖΑίων που μόλις είδαν την ξεφτίλα με το Δραγασάκη και τον Σκουρλέτη να βγάζουν ψεύτη τον Αλέξη...

    «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τον κατώτατο μισθό, πότε άμεσα, πότε σταδιακά...

    Το μόνο σίγουρο είναι το ύψος του.
    Σύμφωνα με τον κ. Μηλιό, στο MEGA, στα 715 ευρώ.
    Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, στο ΣΚΑΪ, στα 750
    Σύμφωνα με τον κ. Σκουρλέτη, στη ΝΕΤ, στα 786 και, στον ALPHA, στα 715 ευρώ...

    Στον ΣΥΡΙΖΑ λεφτά υπάρχουν, αλλά τα χαλάνε
    στη μοιρασιά οι συνιστώσες του...

    Τσίριζα, σφύριζα, ξύριζα, τρίλιζα - Πόσα "κόμματα" είσαστε εκεί στο Σύριζα ρε Alexis;

    O Δραγασάκης ''ξεγύμνωσε'' τον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ! Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης.

    Αφήνοντας... γυμνό τον βασιλιά Τσίπρα, και τους αυλικούς του, που υπόσχονται στον απελπισμένο κόσμο ότι ο Παπανδρέου το 2009.

    και να... Η Κατάντια
    Τους άθεους και τους λαθρολάγνους εκλιπαρεί πάλι, ο Καημμένος..

    Κολλεγιά με ..Τον Σκουρλέτη και τον Τσίπρα, τον Γλέζο και τον Στρατούλη, τον Κουράκη και τον Τατσόπουλο, τον Μπαλάφα και τον Βούτση ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BINTEO: Σήμερα η ισοτιμία κατώτατου βασικού μισθού ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε στα 750 ευρώ... αύριο βλέπουμε.

    ☐Βαβέλ
    ☐Ανίκανοι
    ☐Πλειοδότες
    ☐Επικίνδυνοι
    ☐Ερασιτέχνες
    ☐Αδίστακτοι
    ☐Παιδική χαρά
    ☐Τσίρκο
    ☑Όλα τα παραπάνω

    Δείτε το βίντεο και φιλιά στον Σκουρλέτη !

    Πηγή: Twitter: Ernesto_Ke_vara ... και αυτός χαλκείο της Συγγρού, σύμφωνα με τα ΣΥΡΙΖΑκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βενιζέλος σε Τσίπρα: Στηρίζεις συγκεκριμένη εταιρεία.

    Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Βενιζέλος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής.
    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τον κατηγόρησε οτι εκμεταλλεύτηκε τους αγρότες και τα προβλήματά τους για να αναπτύξει την μονότοτονη αντιμνημονιακή ρητορική του.

    Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια του λόγου του κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα οτι θέλει την επένδυση συγκεκριμένης εταιρείας στην Ελλάδα αφού όπως τόνισε είναι η πρώτη φορά που αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης έρχεται στη Βουλή με πρόταση από συγκεκριμένη εταιρεία. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στην επιμονή του Αλέξη Τσίπρα να γίνει η επένδυση της Deutsche Aeolia η οποία έχει καταθέσει 6 φορές πρόταση και έχει απορριφθεί.

    Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξέθεσε τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως ο Άκερμαν που ανέφερε ο τελευταίος στον λόγο του δεν είναι ο ίδιος που υπογράφει την πρόταση που κατέθεσε στη Βουλή και πρόκεται για έναν χαμηλόβαθμο υπάλληλο από την Deutsche Bank του Λονδίνου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΔΕΡΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΣΑ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΕΙ 00007.
    ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σκάσε μαλάκα Ελληναρα και κολύμπα... Πότε ήσουνα λεύτερος ορέ;...δεν βλέπεις ,δεν ακούς, και σε δουλεύουν 100.000 χιλιάδες λαμόγια ...Ο ένας θα σκίσει σαν καλτσών το μνημόνιο.. ο άλλος έβαλε πατώ στο βαρέλι.. ο διπλανός του γύριζε τα Ζαππεία 1-2-3-4-5-.. Το κουκουε κάνει παρελάσεις με ΠΑΜΕ -- ΕΛΑ, Ο Κουνελης θέλει να γίνει προδερας της δημοκρατίας ΜΕΡΧΙ ΚΑΙ στιφάδο γίνετε, Ο Καμμενος θέλει να σε σώσει μαζί με τους εφοπλιστές , τώρα σε τι βάρκα θα σε βάλει δεν ξέρω, τα χρυσά αυγά θα πάρουν τα τουφέκια τα παλιά τα Μ.1 να κατακτήσουν το κόσμο , και ο Καρατζαφέρης πούλα ακόμα Ελλάς θρησκεία νέα δημοκρατία ......

    ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ είστε που δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι είστε οι πόρνες τον μεγάλων δυνάμεων. ΔΥΣΗΣ--ΕΥΡΩΠΗΣ--ΑΣΙΑΣ... μια φωρα ειχαμε ένα γαμιά , τώρα έχομε τρις μας γαμάνε από τον κώλο, το μουνί, και μας δίνουν και πίπα ΠΟΣΌ ΘΑ ΑΝΤΈΞΟΥΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΞΈΣΚΙΣΜΑ ;;; ΜΕΡΧΙ ΤΟ 2025 η όταν θα πάρει το παγκόσμιο κυππελο η Ελλάδα --ΧΑ ΧΑ ΧΑ από το γαμήσι δεν θα μπορούμε να περπατάμε....ας διαλέξουμε ΕΝΑ γαμιά γαμώτο, ΕΝΑ...να του κάνομε και νάζια ότι αν μας ζορίζει θα πάμε με το άλλο... είμαστε οι πόρνες τους ΗΛΊΘΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση