GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ:"Κάνουν εμπόριο ελπίδων"

ΣΥΡΙΖΑ:"Κάνουν εμπόριο ελπίδων" Για "εμπόριο ευχών, προσδοκιών και ελπίδων" κατηγόρησε την κυβέρνηση ο συντονιστής ...

ΣΥΡΙΖΑ:"Κάνουν εμπόριο ελπίδων"

Για "εμπόριο ευχών, προσδοκιών και ελπίδων" κατηγόρησε την κυβέρνηση ο συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ Δημήτρης Βίτσας, κατά την ομιλία του στη συνέλευση του κόμματος στην Α΄ Θεσσαλονίκης, η οποία θα αναδείξει και τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής.
Σχετικά με τη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. Ο κ. Βίτσας είπε ότι η κυβέρνηση "κουνάει το χαρτί των επιτυχιών", όταν τα κονδύλια που θα πάρει η Ελλάδα από τον κοινοτικό προϋπολογισμό, για την περίοδο 2014-2020, είναι λιγότερα από τον προηγούμενο, τη στιγμή που χρειάζεται ανάπτυξη. Το συμπέρασμα από τη Σύνοδο Κορυφής είναι πως ο δρόμος της λιτότητας και των πιέσεων προς τους λαούς της Ευρώπης είναι επιλογή. Γι αυτό και ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ αναλαμβάνει πρωτοβουλίες και σε ευρωπαϊκό επίπεδο με στόχο τη συγκρότηση ενός εναλλακτικού ριζοσπαστικού προγράμματος απέναντι στις πολιτικές της λιτότητας.
Οι επικοινωνιακές επιθέσεις που δέχεται ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ είναι στρατηγικού χαρακτήρα κι έχουν σκοπό να τον αποκόψουν από τον κόσμο που τον ψήφισε στις εκλογές και όσους προσβλέπουν σε αυτόν, σημείωσε ο κ. Βίτσας και πρόσθεσε πως η επίθεση αυτή είναι τελικά εναντίον της ελληνικής κοινωνίας.
Το δίλημμα είναι "ή η κοινωνία και οι ανάγκες της ή αυτοί και τα Μνημόνια", επισήμανε και το σύνθημα "να τους διώξουμε τώρα" είναι το πιο επίκαιρο θέμα. Το διάστημα που ακολουθεί ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ θα αναπτύξει δράσεις ώστε να πάρει τη μορφή παλλαϊκού ξεσηκωμού η γενική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για τις 20 Φεβρουαρίου.
Για την επικοινωνιακή εμφάνιση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-ΕΚΜ είπε ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή γι αυτό αποφασίστηκε να συγκροτηθεί με βάση τα προεκλογικά πρότυπα, δηλαδή να θέτει και τη δική του ατζέντα θεμάτων πέρα από τις επιθετικές απαντήσεις σε ζητήματα που θέτουν οι άλλοι.




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση