GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργούλης - Σολωμου ξανά μαζί!

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού είναι ξανά μαζί! Είναι πολύ...in love, αλλά όχι για τους λόγους που κάποιοι μπορεί να φαντάζονται...

Ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρία Σολωμού είναι ξανά μαζί! Είναι πολύ...in love, αλλά όχι για τους λόγους που κάποιοι μπορεί να φαντάζονται.
Πρωταγωνιστούν στην παράσταση "Απ' την πρώτη στιγμή", την οποία διασκεύασε και  σκηνοθέτησε.
Ο ίδιος απαντά στις φήμες, σε συνέντευξη που παραχώρησε.
Διαβάστε ένα απόσπασμα:
Μια ερωτική κωμωδία που διασκεύασες, σκηνοθέτησες και πρωταγωνιστείς σε φέρνει ξανά με τη Μαρία Σολωμού! Θα λένε πάλι ότι...ξανακυλήσατε!
Συνηθισμένα τα βουνά απ΄τα χιόνια. Μας θέλουν χρόνια τώρα να "ξανακυλάμε" και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είμαστε μόνο πάρα πολύ καλοί φίλοι.
Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι, δηλαδή...
Αυτό ακριβώς! Ήμασταν μαζί όταν σπουδάζαμε στη δραματική σχολή το '97, χωρίσαμε, αλλά κέρδισα έκτοτε μια φίλη καρδιάς. Όταν μας βλέπει κανείς να είμαστε τόσο...in love μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα, αλλά το ξεκαθαρίζω κι εγώ κι εκείνη ότι πια είμαστε κολλητά φιλαράκια.
Πολλοί πιστεύουν ότι η φιλία μεταξύ γυναικών και αντρών είναι μύθος. Εσύ τι λες;
Η Μαρία είναι φίλη μου και έχω κι άλλες φίλες. Δεν πρόκειται για μύθο. Υπάρχουν γερές και δυνατές φιλίες μεταξύ των δύο φύλων.
Πηγή: Tv Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση