GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μύλος" με το στικάκι- Ποιοι και πότε το άνοιξαν...

Πάρα πολλά κενά και ερωτηματικά προκαλεί το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, για το u...

Πάρα πολλά κενά και ερωτηματικά προκαλεί το πόρισμα της πραγματογνωμοσύνης από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ, για το usb stick με την λίστα Λαγκάρντ που διαβιβάστηκε στη βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, όπως προκύπτει την 1η Οκτωβρίο του 2012  δημιουργήθηκε ένα κρυφό αρχείο που οι πραγματογνώμονες δεν μπορούν να επεξεργαστούν. Επίσης, στις 8/1/2013,  δηλαδή λίγο πριν από σχεδόν ένα μήνα, δημιουργήθηκε ένα αρχείο το οποίο έχει διαγραφεί, ωστόσο δεν είναι σαφές πότε αυτό διαγράφει.
Σύμφωνα με το πόρισμα, στις 8 Ιουλίου 2011 όταν ο κ. Διώτης κάνει την αντιγραφή από το στικάκι που του έχει δώσει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε ένα νέο στικάκι, προκύπτει ότι 1.962 από τα 2.059 αρχεία είχαν τροποποιηθεί στις 4 και 5 Αυγούστου 2010. Δηλαδή, υπάρχουν ίχνη από τον Αύγουστου 2010, πριν έρθει επισήμως η λίστα Λαγκάρντ στην Ελλάδα, στις 29 Σεπτέμβριο 2010.
Αυτά τα 58 αρχεία, τα ανοίγουν και τα βλέπουν 8-9 φορές, 4 χρήστες. Ο πρώτος user ανοίγει το στικάκι στις 30/92010 μία ημέρα μετά που φτάνει στην Ελλάδα.
Την ίδια στιγμή , σύμφωνα με τον ALPHA, ο κ. Βενιζέλος, παραδέχθηκε ότι ουσιαστικά ανοίγει το στικάκι την 1/10/2012, όταν διαπιστώνει ότι το στικάκι που έχει είναι αυτό που… ψάχνει όλος ο κόσμος. Το ανοίγει για ένα λεπτό, το ανοίγει και την επόμενη ημέρα, πριν το παραδώσει την κυβέρνηση . Σημειώνεται ότι ο κ. Βενιζέλος χρησιμοποιεί το κομπιούτερ που έχει τον κωδικό «Σοφία».


1 σχόλιο

  1. ΤΑ ΝΕΑ: Αθώος ο Βενιζέλος! Να δω εσάς ποιος θα σας αθωώσει πουλημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση