GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το € "πιέζεται" εν όψει της συνεδρίασης...

Διευρύνονται οι απώλειες που καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου και του γεν, εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της ΕΚΤ, καθώς εντείνον...

Διευρύνονται οι απώλειες που καταγράφει το ευρώ έναντι του δολαρίου και του γεν, εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της ΕΚΤ, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες ότι ο Μάριο Ντράγκι θα θίξει το ζήτημα της ανατίμησης του ευρώ.
Στις 16.17 (ώρα Ελλάδος), το ευρωπαϊκό νόμισμα υποχωρούσε κατά 0,46% έναντι του αμερικανικού και η ισοτιμία διαμορφωνόταν στα 1,3521 δολάρια. Σε σύγκριση με το γεν, το ευρώ κατέγραφε απώλειες 0,64% στα 126,36 γεν.
Παρότι πολλοί αναλυτές εκτιμούν ότι ο ευρωπαίος κεντρικός τραπεζίτης θα αποφύγει να αναφερθεί στα υψηλά επίπεδα στα οποία έχει ανέλθει το ευρώ, στην αγορά επικρατεί έντονη νευρικότητα.
«Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται η φημολογία σχετικά με την αυριανή ανακοίνωση της ΕΚΤ και τη συνέντευξη Τύπου του Μάριο Ντράγκι», σχολιάζει στο Reuters η Καμίλα Σάτον από την Scotia Capital στο Τορόντο. «Εκτιμούμε ότι ο πρόεδρος Ντράγκι θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικός στις δηλώσεις του το οποίο θα οδηγήσει σε εξασθένηση του ευρώ», συμπληρώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση