GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιοι είναι οι δύο νεαροί καταζητούμενοι για τρομοκρατία. Έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυ...

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο νεαρών σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν στις 15 Φεβρουαρίου 2013 εντάλματα σύλληψης από τον Ειδικό Ανακριτή.
Πρόκειται για τους Χαρίση-Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Μαρτίου 1990 στην Αθήνα, και τον Ντάλιο Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, γεννηθέντα στις 8 Μαϊου 1991 στην Αθήνα.
Και οι δύο κατηγορούνται και αναζητούνται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, καθώς και για απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, στις 28 Νοεμβρίου 2012 στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στον Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η δημοσιοποίηση των στοιχείων ταυτότητας και των φωτογραφιών τους κρίνεται ως απαραίτητο αναγκαίο μέτρο για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Η Αστυνομία παρακαλεί όποιον πολίτη γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω άτομα, να επικοινωνήσει στους τηλεφωνικούς αριθμούς 170, 1014 και 1964 ή στη διεύθυνση email ctu@hellenicpolice.gr της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Πατήστε εδώ για να δείτε τις φωτογραφίες στον ιστότοπο της ΕΛ.ΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση