GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υψηλή ζήτηση για μία θέση συμβούλου μαριχουάνας!

Οι υψηλές, όσο και ασυνήθιστες, απαιτήσεις σε προσόντα, δεν εμπόδισαν δεκάδες υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση για την περιζήτητη -όπως α...

Οι υψηλές, όσο και ασυνήθιστες, απαιτήσεις σε προσόντα, δεν εμπόδισαν δεκάδες υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση για την περιζήτητη -όπως αποδείχθηκε- νεοπαγή θέση του συμβούλου μαριχουάνας στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Καθώς οι υπηρεσίες της πολιτείας προσπαθούν να βάλουν κανόνες στην προσφάτως νομιμοποιηθείσα μαριχουάνα, αντιμετώπισαν μία σειρά από πρακτικά προβλήματα: Πώς μεγαλώνει σωστά η κάνναβη, πώς αποξηραίνεται και ελέγχεται, πώς κατηγοριοποιείται, παρασκευάζεται και ελέγχεται κ.ο.κ.
Για το λόγο αυτό, η Επιτροπή Ελέγχου Οινοπνευματωδών, που έχει επιφορτιστεί με τους σχετικούς ελέγχους, αναζήτησε ένα επίσημο σύμβουλο, με δημόσια προκήρυξη θέσης. Τα απαιτούμενα προσόντα περιελάμβαναν από πενταετή εμπειρία σε ελεγκτική θέση, πτυχίο νομικής, έως πλήρη γνώση για τα της μαριχουάνας.
Η Ουάσινγκτον και το Κολοράντο έγιναν το περασμένο φθινόπωρο οι πρώτες πολιτείες των ΗΠΑ που νομιμοποίησαν της χρήση της μαριχουάνας για ψυχαγωγικούς σκοπούς.
Έπειτα από αυτήν την εξέλιξη στήνεται ένα δίκτυο πιστοποιημένων παραγωγών, μεταποιητών και καταστημάτων λιανικής, όπου ενήλικες άνω των 21 ετών μπορούν να αγοράσουν κάτι λιγότερο από 30 γραμμάρια, το ανώτατο, βαριά φορολογημένης κάνναβης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση