GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

...και η ανταπάντηση Κρανιδιώτη

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης  που του έκανε οξεία επίθεση, ανταπάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπ...

Στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που του έκανε οξεία επίθεση, ανταπάντησε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, αναφερόμενος στην Ζωή Κωνσταντοπούλου. Αναλυτικά αναφέρει: "Διαμαρτύρεται ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, και με θρασύτητα εγκαλεί τη ΝΔ για "διαπλοκή", γιατί είμαι δικηγόρος του Δημήτρη Μελισσανίδη σε υποθέσεις συκοφαντικής δυσφήμησης εδώ και 15 χρόνια.Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τυγχάνει συνήγορος βιαστών και το πάλαι κατηγορούμενου στην δίκη της 17Ν, που νομίζω αθωώθηκε.
Ο πατέρας της, πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού, δικηγόρος του Αλαφούζου, παραμένει υποθέτω μέλος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Παναθηναϊκού.
Σύμφωνα λοιπόν με την "λογική" αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απολογηθεί πάραυτα για σχέσεις με βιαστές,την τρομοκρατία και το συγκρότημα Αλαφούζου. Ενδιαφέρουσα βορειοκορεάτικη προσέγγιση ... Ή μήπως τώρα που πλησιάζει ο διαγωνισμός για τον ΟΠΑΠ η Κουμουνδούρου και κάποια "παπαγαλάκια" επωμίζονται "ανειλημμένες υποχρεώσεις";"

1 σχόλιο

  1. Press.gr, προς τα πού...γέρνεις σε αυτή τη "στημένη" για τις δημόσιες σχέσεις δύο δικηγόρων-πολιτικών διάμάχη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση