GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθηνών Ιερώνυμος: Άλλο φιλανθρωπία, άλλο ακτιβισμός

 "Καλούμαστε να εφαρμόζουμε την Λειτουργία και μετά τη Θεία Λειτουργία. Αυτά που νιώθουμε στ...


 "Καλούμαστε να εφαρμόζουμε την Λειτουργία και μετά τη Θεία Λειτουργία. Αυτά που νιώθουμε στη Θεία Λειτουργία να τα κάνουμε πράξη" δήλωσε στον 89,5 ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος από την Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη, ύστερα από πρόσκληση του Μητροπολίτη κ. Βαρνάβα, για να παραβρεθεί στην 9η Επιστημονική Ημερίδα θεολόγων καθηγητών γυμνασίων και λυκείων της Μητρόπολης με θέμα "Από τη Διακονία του Θείου Λόγου στη Διακονία του Πλησίον".
Ο Αρχιεπίσκοπος έφτασε στο Δημαρχείο της πόλης στις 10:30, συνοδευόμενος από τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα, ενώ τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος της πόλης Συμεών Δανιηλίδης, ο γενικός γραμματέας Θρησκευμάτων Γεώργιος Καλαντζής, εκπρόσωποι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας και Δυτικής Θεσσαλονίκης, καθηγητές πανεπιστημίου και εκπαιδευτικοί.
διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση