GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάζουν την επίθεση στους Γιατρούς του Κόσμου

Ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες για προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και των ασθενών του πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμο...

Ανακοίνωση σχετικά με τις καταγγελίες για προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων και των ασθενών του πολυϊατρείου των Γιατρών του Κόσμου στο Πέραμα από μέλη της Χρυσής Αυγής, εξέδωσε η συντονιστική επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Περάματος.
"Σύμφωνα με μαρτυρίες και αναφορές του τοπικού άλλα και κεντρικού ηλεκτρονικού τύπου , ανακοινώθηκε ότι χθες το πρωί στο πολυϊατρείο Περάματος εκδηλώθηκε προσπάθεια τρομοκράτησης της οργάνωσης «Γιατροί του κόσμου» από μέλη της Χρυσής Αυγής την στιγμή μάλιστα που ο χώρος ήταν γεμάτος κόσμο. Ο λόγος που η οργάνωση προχώρησε σε τέτοια ενέργεια σύμφωνα με τις αιτιάσεις των μελών της που ανακοίνωσαν στο διαδύκτιο ήταν διότι στο πολυϊατρείο νοσηλεύονταν και παράνομοι μετανάστες", σημειώνεται στην ανακοίνωση.
"Έμεις σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες άλλα κυρίως σαν σκεπτόμενοι πολίτες οφείλουμε να καταδικάσουμε το γεγονός παρενόχλησης της οργάνωσης «Γιατροί του κόσμου» που προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο πολύτιμες υπηρεσίες νοσηλείας και που επιδεικνύει έμπρακτα αλληλεγγύη στους συνανθρώπους μας", επισημαίνουν.
"Αυτό που τονίζουμε όμως με όλη μας τη δύναμη είναι η προτροπή για νηφαλιότητα και σκέψη. Εμείς σαν Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστεύουμε ακράδαντα και θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να προσηλωθούμε σε αυτά που μας ενώνουν και όχι σε αυτά που μας χωρίζουν. Η νίκη μας θα επιτευχθεί μόνο όταν ενωθούμε όλοι οι Έλληνες σε ένα τεράστιο πατριωτικό μέτωπο που θα αποφέρει την επιστροφή της πατρίδας στην πραγματική δημοκρατία και την τιμωρία των προδοτών. Εμείς θα φτιάξουμε τις γέφυρες για να το επιτύχουμε αυτό. Εμείς θα απαντήσουμε με «Γοργοπόταμο» σε αυτούς που μας απειλούν με εμφύλιο.
Σε όλους αυτούς που ετοιμάζουν τα άκρα για να επιφέρουν την αντιμαχία εμείς παραθέτουμε τη γνώση και θα την περάσουμε στον κόσμο . « Έχουν γνώσιν οι φύλακες!» Αυτή τη φορά ξέρουμε και θα σας αντιμετωπίσουμε.
Τα πιόνια της σκακιέρας κάνουν τις κινήσεις τους. Πολώνουν τα άκρα με προβοκάτσιες ενώ η πραγματικότητα είναι ότι απλά πάνω στην αναταραχή θα καλυφθούν οι υπαίτιοι και αποδέκτες του κέρδους της κρίσης. Δεν μας ξεγελά ούτε η φρενίτιδα με την «τρομοκρατία» ούτε η φρενίτιδα του κατασκευασμένου κατά παραγγελία «φασισμού».
Εμείς απλά δε θα σας αφήσουμε! Ενωμένοι και με γνώση θα σας αντιμετωπίσουμε αυτή τη φορά!", καταλήγει η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Περάματος.

2 σχόλια

  1. AXX EKLASE H XRYSH AUGH!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. στην τριπολη δεν παυτηκε η διοικητης του νοσοκομειου που μιλησε με μελη της χρυσης αυγης χωρις αυτοι να ειναι βουλευτες η αλλα κρατικα οργανα οταν εκαναν ελεγχο για το προσωπικο χωρις δικαιωμα.μαζεψτε τους τιποτα δεν αναφερθηκε σημερα γι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση