GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κεδίκογλου: Δεν δεχόμαστε πιέσεις για απολύσεις υπαλλήλων

Κεδίκογλου: Δεν δεχόμαστε πιέσεις για απολύσεις υπαλλήλων  «Είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν μία πολύ καλή διαπραγμάτευση, η επόμενη πρόκλη...

Κεδίκογλου: Δεν δεχόμαστε πιέσεις για απολύσεις υπαλλήλων 

«Είμαστε ικανοποιημένοι, ήταν μία πολύ καλή διαπραγμάτευση, η επόμενη πρόκληση είναι το πώς θα απορροφηθούν τα κονδύλια», είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Real fm, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται σε μετεξέλιξη, ο πρωθυπουργός παρά τη θετική εξέλιξη για την Ελλάδα, δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει την ανησυχία του για αυτό», είπε ο κ. Κεδίκογλου. Και διέψευσε ότι υπήρξαν πιέσεις στην Ελλάδα, για απομάκρυνση από το δημόσιο τομέα 25.000 υπαλλήλων.
Για τις δηλώσεις στελεχών του ΔΝΤ, ότι τα μέτρα στην Ελλάδα είχαν αστοχίες, ο κ. Κεδίκογλου είπε: «αξιοποιούμε αυτές τις δηλώσεις, για την αναθεώρηση του ελληνικού οικονομικού προγράμματος».
Επίσης ανέφερε ότι από το καλοκαίρι η ελληνική κυβέρνηση θέτει επίμονα το θέμα του ΦΠΑ στην εστίαση, αλλά «υπάρχει αντίσταση» από τους δανειστές.
Για τα δημοσιεύματα περί νόμου που σχεδιάζει η κυβέρνηση για τις απεργίες είπε: «Θα υπάρξει σύντομα ανακοίνωση του υπουργού Εργασίας, που απλά επισήμανε ότι υπάρχουν ζητήματα που αξίζει να τα συζητήσουμε. Δεν θα κάνουμε τίποτε χωρίς να το συζητήσουμε με τους εταίρους μας».

Ακούστε το ηχητικό:

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση