GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπε ο Καμμένος για τους "αντάρτες" των Ανεξάρτητων

Στο περιθώριο της προσυνεδριακής διαδικασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Ιωάννινα, ο Πάνος Καμμένος, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους β...

Στο περιθώριο της προσυνεδριακής διαδικασίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Ιωάννινα, ο Πάνος Καμμένος, ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τους βουλευτές και τα στελέχη των ΑΝ.ΕΛ που αποχώρησαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απάντησε: «όταν το κοράκι πάει να μιμηθεί τον γλάρο, πνίγεται…»

4 σχόλια

  1. Παιδιά, σήμερα καί πρίν τήν κύρια παράσταση τού Καραγκιόζη θά παρουσιάσουμε τό νέο έργο τού Καμμένου, ##ό τοξοβόλος τής...Βουλής##!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ,Από τους εννέα βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ, που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, την τροπολογία υπερψήφισαν ο Τέρενς Κουίκ, ο Παύλος Χαϊκάλης, η Ραχήλ Μακρή και η Μίκα Ιατρίδη, ενώ καταψήφισαν οι Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Χρυσούλα Γιαταγάννα, Νότης Μαριάς, Γιώργος Νταβρής και Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
    ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ.
    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δλδ..δεν είναι ΑΕροψεκασμένοι....

    είναι απλώς ΚΑηΜΜΕΝΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ16 Φεβ 2013, 11:55:00 μ.μ.

    ΠΑΝΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ... ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.... ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΣΙΧΑΜΑ-ΔΗΜΑΡ ΔΕΞΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση