GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέος "πόλεμος" ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Για μία ακόμα φορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε ανταλλαγή ανακοινώσεων, αυτή τη φορά με αφορμή την Πανελλαδική απεργία της 20ης Φεβρουαρί...

Για μία ακόμα φορά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε ανταλλαγή ανακοινώσεων, αυτή τη φορά με αφορμή την Πανελλαδική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου.
"Καθώς αποκαλύπτεται για μια ακόμη φορά η στρατηγική της έντασης, η ΝΔ ακροβατεί ανάμεσα στην αυτογελοιοποίηση και στην επικίνδυνη ακροδεξιά ρητορική. Να της υπενθυμίσουμε ότι εξακολουθούμε να έχουμε κοινοβουλευτική δημοκρατία, με συνταγματικά κατοχυρωμένο το δικαίωμα στην απεργία και τις διαδηλώσεις", τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας σε ανακοίνωση της Συγγρού που ανέφερε ότι οι οι "μπολσεβικικού τύπου πρακτικές" του κ. Τσίπρα, "δεν θα περάσουν".
Η ανακοίνωση της ΝΔ αποτελούσε απάντηση στην "προκλητική" όπως την χαρακτήριζε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, για την Πανελλαδική απεργία.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση