GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθώοι Τεγοπούλου- Κουρής για την μη καταβολή εισφορών

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Αρμοδίου Αυτοφώρου Δικαστηρίου η Ελένη Τεγοπούλου...

Αθώοι κρίθηκαν με απόφαση του Αρμοδίου Αυτοφώρου Δικαστηρίου η Ελένη Τεγοπούλου...
και ο Ανδρέας Κουρής. Η πρώτη αντιμετώπιζε κατηγορία για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών ύψους 266.357 ευρώ ενώ ο Ανδρέας Κουρής για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ύψους 1,4 εκατ. ευρώ.
Το δικαστήριο έκρινε για την Ελένη Τεγοπούλου ότι πρέπει να αθωωθεί για τη συγκεκριμένη κατηγορία καθώς δεν είναι το Αρμόδιο Εκτελεστικό Όργανο για την εξόφληση των εισφορών και παράλληλα διαβίβασε τη σχετική δικογραφία σε εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες της αδερφής της και εκδότριας της εφημερίδας η «Ελευθεροτυπία» Μάνιας Τεγοπούλου (πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ελευθεροτυπίας).
Με το ίδιο σκεπτικό το δικαστήριο αθώωσε από την κατηγορία της μη καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και τον Ανδρέα Κουρή.

1 σχόλιο

  1. Η ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Ο ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ.ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟΝ ...ΑΓΥΡΙΣΤΟ ! ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΝΟΤΟΣ ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ! Ο ΜΟΝΤΙ, ΤΟ ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΑ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ. ΣΤΟ ΠΕΠΕ ΓΚΡΙΛΛΟ ΕΔΙΝΑΝ 16 ΕΩΣ 19% ΚΑΙ ΠΗΡΕ 25,5% ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΟΣ.

    ΚΑΙ ΕΔΩ Η ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΥΧΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ, ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ Η ΑΘΛΙΑ ΧΑΡΑΤΣΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ; ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΦΟΡΟΙ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση