GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Θεσσαλονίκης: Αποφασίστηκε η μόνιμη πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας

Την απόφαση για μόνιμη και πλήρη πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας πήρε σήμερα η...

Την απόφαση για μόνιμη και πλήρη πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας πήρε σήμερα η...Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του δήμου Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη να ξεκαθαρίζει ότι την αρμοδιότητα για το θέμα την έχει ο δήμος και όχι η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Παρότι η Αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει ότι θα δώσει στην κυκλοφορία μια λωρίδα του δρόμου, διότι δεν υπάρχει μελέτη για την πεζοδρόμηση, ο κ. Μπουτάρης δήλωσε στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης για την Χριστουγεννιάτικη Πλατεία πως: "Η περιφέρεια δεν έχει καμία αρμοδιότητα. Η πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας είναι τελειωμένη ιστορία".
Ο αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης, Χασδάι Καπόν, πρόσθεσε από την πλευρά του πως τα σχετικά κονδύλια προβλέπονται από το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου και οι εργασίες υπολογίζεται να ξεκινήσουν το δεύτερο εξάμηνο του 2013. Τόνισε, ακόμη, πως θα υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές συνθήκες ώστε η οριστική πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας να μην δημιουργεί κομφούζιο στους δρόμους.
Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και σε προσεχή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση