GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απλήρωτο το προσωπικό του Παπαγεωργίου

Απλήρωτο το προσωπικό του Παπαγεωργίου Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Η μισθοδοσία δεν κα...

Απλήρωτο το προσωπικό του Παπαγεωργίου

Σε οικονομικό αδιέξοδο βρίσκεται το Νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη. Η μισθοδοσία δεν καταβλήθηκε σήμερα, αφού τα χρήματα δεν επαρκούσαν και οι εργαζόμενοι προχωρούν από αύριο κιόλας σε κινητοποιήσεις.
Στο νοσηλευτικό ίδρυμα της δυτικής Θεσσαλονίκης, η είδηση ότι είναι αδύνατον να πληρωθούν τα δεδουλευμένα του Φεβρουαρίου έπεσε σήμερα το μεσημέρι σαν βόμβα. Το νοσοκομείο δεν μπόρεσε να συγκεντρώσει το χρηματικό ποσό των 3,261 εκατομμυρίων ευρώ για την καταβολή της μισθοδοσίας, καθώς υπολείπονταν περίπου 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να ζητήσουν την παραίτηση της διοίκησης του νοσοκομείου και να επιτρέψουν την δωρεάν πρόσβαση στους ασθενείς οι οποίοι θα επισκεφτούν τα τακτικά ιατρεία του νοσοκομείου αύριο και την Δευτέρα 4 Μαρτίου.

Πηγή: seleo.gr

Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση