GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο: Δείτε τι έκαιγαν στην Πάτρα για να ζεσταθούν!

Το περιστατικό συνέβη...

Το περιστατικό συνέβη...στη συνοικία «Εβραιομνήματα» και αποδεικνύει περίτρανα πως στην Ελλάδα του 2013 πολλές οικογένειες ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης!
Ιδιοκτήτης σπιτιού κατήγγειλε στο dete.gr πως οι πρώην ενοικιαστές του... του ομολόγησαν πως αναγκάστηκαν να κάψουν σε μία ξυλόσομπα που είχαν... τα κασώματα αλλά και μερικές από τις πόρτες του σπιτιού για να ζεσταθούν!
Ο ιδιοκτήτης βρήκε το παλιό σπίτι... ρημαγμένο, και οι ενοικιαστές του δεν έκρυψαν την ενέργειά τους. Δεν γνωρίζουμε αν ο ιδιοκτήτης θα κάνει μήνυση (το σπίτι είναι παλιό) σημασία όμως έχει πως μία οικογένεια στην Πάτρα έφθασε στο σημείο για να μην ξεπαγιάσουν τα μέλη της να καίει... ότι βρήκε πιο πρόχειρο (προφανώς δεν θα είχε χρήματα για να αγοράσει καυσόξυλα) για να ζεστάνει τον χώρο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη είχαν κάψει ακόμη και τα πορτάκια από τις ντουλάπες της κουζίνας και των δωματίων.

2 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση