GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελεύθεροι οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν σήμερα, οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και μάλιστα είχαν αλυσσοδέσει τον...

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθησαν σήμερα, οι Αλβανοί γονείς που κατηγορούνται πως κακοποιούσαν και μάλιστα είχαν αλυσσοδέσει τον 12χρονο γιo τους.
Και οι δύο - μέχρι τον ορισμό τακτικής δικασίμου - είναι υποχρεωμένοι αν εμφανίζονται σε Αστυνομικό Τμήμα την 1η και την 15η ημέρα κάθε μήνα, ενώ τους απαγορεύτηκε η έξοδος απο την χώρα.
Υπενθυμίζεται πως 12χρονο το αγόρι εντοπίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι από κατοίκους της περιοχής της Χαλέπας που το είδαν να περιφέρεται στο δρόμο και ειδοποίησαν τις αρχές.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων μετέβησαν στο σημείο και άκουσαν έκπληκτοι από το 12χρονο αγοράκι, το οποίο είναι Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννήθηκε στα Χανιά, να τους λέει ότι έφυγε από το σπίτι του γιατί οι γονείς του και ο αδελφός του το έδερναν.
Το σοκ πάντως ήταν μεγαλύτερο για τους αστυνομικούς όταν έκπληκτοι διαπίστωσαν πως οι γονείς του 12χρονου, εδώ και ένα μήνα έδεναν το αγοράκι με μια αλυσίδα 10 μέτρων κλειδωμένη με λουκέτο.
Την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού ανέλαβαν ψυχολόγος από το Χαμόγελο του Παιδιού και κοινωνική λειτουργός από το δήμο Χανίων, σε μια προσπάθεια να αμβλύνουν όσο είναι δυνατόν τις συνέπειες της πρωτοφανούς κακοποίησης.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση