GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκλονιστική ανοιχτή επιστολή Βολιώτισσας εμπόρου προς την Δημοτική Αρχή

 «Αν σας αρέσει και δεν σας χαλάει την "αισθητική", εμπρός... ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!» ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανοιχτή επιστολή, όπως έφτασε στο e...

 «Αν σας αρέσει και δεν σας χαλάει την "αισθητική", εμπρός... ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανοιχτή επιστολή, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:
Σε εποχές κρίσης, σε εποχές που χρειάζεται εκπληκτική ικανότητα οικονομικής διαχείρισης προκειμένου να διατηρήσεις ένα κατάστημα, οι τοπικοί μας άρχοντες, οι άνθρωποι που ψηφίσαμε να μας διοικούν και να μας εκπροσωπούν, να μιλούν αντί ημών, παίρνουν την απόφαση να μην επιτρέπουν τίποτα, αλλά τίποτα έξω από τα καταστήματά μας.
Εμείς, στα 30 εκατοστά, από την γραμμή του καταστήματός μας, είχαμε κάποια στάντ με παιδικά παραμύθια, τα οποία προφανώς "χαλούν" την αισθητική τους. Έστειλαν λοιπόν την δημοτική αστυνομία να μας "τα μαζέψει". Στη δική μας περίπτωση οι δημοτικοί αστυνόμοι που ήρθαν ήταν ομολογουμένως αξιοπρεπέστατοι και ευγενικοί, αλλά παρόλα αυτά, μέσα στην όλη κακή κατάσταση, δεν έλλειψαν οι εκνευρισμοί. Δυστυχώς, όμως, σε πολλές περιπτώσεις καταστημάτων υπήρξαν θρασείς και ειρωνικοί, με αποτέλεσμα τους διαπληκτισμούς και τους καβγάδες. Δε λέω, σε πολλές περιπτώσεις γίνεται κατάρχηση, όμως ας πατάξουν την κατάχρηση.
"Διαίρει και βασίλευε". Δεν ξέρω αν είναι και αυτός ο σκοπός τους, πάντως και να μην είναι, το καταφέρνουν με όλα όσα συμβαίνουν! Έχουμε μια πόλη που παραλίγο να της πάρουν την μοναδική της ανάσα, το Πανεπιστήμιο και το πρόβλημά μας είναι τα 30 εκατοστά πεζοδρομίου, που μπορεί να καταλαμβάνουν κάποια στάντ τα οποία δίνουν μια ανάσα στα ετοιμοθάνατα μαγαζιά!
Εν κατακλείδι. "Μαύρο στο μαυρογυαλούρο"!!!
Αν κύριοι, το μέλημά σας είναι να μη χαλάει η αισθητική σας, κλείστε μας!!! Την ιδέα του πως είναι η αισθητική ενός δρόμου με κλειστά μαγαζιά δεν χρειάζεται να πάτε μακρυά για να την πάρετε, ανεβείτε την Καρτάλη. Αν σας αρέσει και δεν σας χαλάει την "αισθητική", εμπρός... ΚΛΕΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!
Λιαναριδου Αντωνια

1 σχόλιο

  1. Είναι καταπληκτικό....Ένας και ένας έχουν μαζευτεί στους ΑΝΕΛ.
    Πρέπει να έχουν φοβερό ανιχνευτή π@π@ριας.
    Δεν τους έχει ξεφύγει ούτε ένας. Μπροστά πάει ο αρχηγός Πάνος και πίσω του ...
    Τι είπε το άτομο; ότι του έδωσε οδηγία να πει ότι έκανε πλάκα.
    Σε ποιόν απευθύνεται ;Μόνο οπαδός του Καμένου θα μπορούσε να το δεχτεί σαν αληθινό αυτό..


    Θα μας κόψει το γέλιο η εισαγγελέας!
    Προκαταρκτική εξέταση για το σχόλιο του ΑΕροψεκασμένου σκουλαρικά.
    Την παρέμβαση της Δικαιοσύνης προκάλεσε το σχόλιο στο Facebook του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους των Ανεξάρτητων Ελλώνων, Ντίμη Αργυρόπουλου ότι «την επόμενη θα τους την φυτέψουν», αναφερόμενος στην σφαίρα που έφτασε μέσα σε φάκελο στο γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα.
    Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Παναγιώτα Φάκου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί ένα διαπράττεται το αδίκημα της πρόκλησης σε τέλεση εγκλήματος.

    Την έρευνα θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια υπό την εποπτεία εισαγγελέα.
    Ο Ντίμης Αργυρόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook σχετικά με την υπόθεση έγραψε: «Μα την άλλη φορά θα τους τις φυτέψουν. Ο κόσμος εξαγριώθηκε και δεν το έχουν καταλάβει τα ζώα».

    Ποιο είναι το νούμερο που ζήτησε να φυτέψουν μια σφαίρα στον Γιάννη Στουρνάρα
    Ενας αποτυχών πολιτευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο Ντίμης Αργυρόπουλος, έστειλε μήνυμα στην προσωπική του σελίδα στο facebook σε επίδοξους τρομοκράτες να φυτέψουν μια σφαίρα στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα. Η ΝΔ ζητάει την καταδίκη του από τον Πάνο Καμμένο.
    Το στέλεχος των ΑΝΕΛ δήλωσε λίγο αργότερα μετανοιωμένος για τη δήλωσή του:
    Ήταν λάθος μου. Επιπολαιότητα μου. Ήταν ένα σχόλιο της στιγμής» τόνισε ο κ.Αργυρόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση