GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκορδά: "Θα χορέψω κιόλας"...

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε στην προσωπική της στήλη "Fay Tales" στο Faysbook.gr διάφορες φωτογραφίες από την φωτογράφιση που έκανε γ...

Η Φαίη Σκορδά ανέβασε στην προσωπική της στήλη "Fay Tales" στο Faysbook.gr διάφορες φωτογραφίες από την φωτογράφιση που έκανε για χάρη του περιοδικού "Close Up" Θεσσαλονίκης και σχολίασε: "Περάσαμε ωραία σήμερα, όπως βλέπετε. Μια όμορφη μέρα, παρέα με τον φωτογράφο Δημήτρη Σκουλό, τον Γιάννη Σίσκο που έκανε τα μαλλιά και το make up και τον Άρη Γεωργιάδη που επιμελήθηκε το styling –την πολύ δημιουργική ομάδα της φωτογράφησης για το cover story του περιοδικού Close Up της Θεσσαλονίκης, ένα περιοδικό που αγαπώ πολύ".
"Μια φωτογράφηση με πολλές εκπλήξεις, αφού εκτός από ένα πρόσωπο-έκπληξη που συμμετέχει, θα… χορέψω κιόλας!" συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Mega.
Πηγή: faysbook.gr

4 σχόλια

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ!

    Που έχει ξανακουστεί εγκληματίες να κακομεταχειρίζονται προκειμένου να βγάλουν στην φόρα τα ανομολόγητα?
    Κύριε Δένδια είναι λαϊκό αίτημα όταν συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί σας εγκληματίες να μην τους κακομεταχειρίζονται προκειμένου να ομολογήσουν, πράξεις ή συνεργούς….
    Σύμφωνα με αυτό το αίτημα, όποιος έχει συληφθεί για παιδεραστία να του πηγαίνουν στο κελί του στην ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ, ανήλικα παιδιά και αυτά να τον «εξαντλούν» μέχρι λιποθυμίας και τότε ο ανακριτής ή η ανακρίτρια και να του παίρνει την ομολογία του.
    2) αν κάποιος συληφθεί για φόνο και η αστυνομία πιστεύει ότι έχει διαπράξει και άλλους φόνους να του πηγαίνουν στο κελί του στο HILTON δέκα νταλικέρηδες, οι οποίοι θα έχουν ελευθέρας στο εστιατόριο, και να τον υποχρεώνουν να τους σκοτώσει όλους με ένα μαχαίρι με λάμα ενός χιλιοστού η οποία δεν θα κόβει «ούτε νερό», έτσι ακόμη και αυτός ο κακός, ανάλγητος κακοποιός πριν «σκοτώσει έναν θα έχει αγανακτήσει, θα έχει καταρρακωθεί ψυχικά και σωματικά, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια θα έχουν να κάνουν εύκολη δουλειά, ομολογία στο πιάτο!
    Επόμενο, εάν κάποιος συλληφθεί για τρομοκρατία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στην Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενο σπίτι ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και εκεί να τον/την ταΐζουν μέρα νύχτα λιαστή ντομάτα και σοκολάτες, και να τον ποτίζουν Σαντορινιό κρασί, , πέρα από τρεις μέρες δεν θα αντέξει, και ο ανακριτής ή η ανακρίτρια δεν θα κουραστούν για την ομολογία.
    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για μαστροπεία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που αυτό θα είναι ένα γήπεδο μπάσκετ θα το γεμίζουν άντρες και γυναίκες με ένα μόνο κρεβάτι, όπου θα τον/την υποχρεώνουν να φτιάξει ζευγάρια σύμφωνα με τα γούστα τους και να περάσουν όλα από το μοναδικό αυτό κρεβάτι με την ΗΣΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ τους, και αυτός/αυτή να παρακολουθεί άγρυπνος/άγρυπνη μέρα νύχτα, έτσι αποκαμωμένο/η ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που θα τον/την αναλάβει θα έχουν εύκολη δουλειά, θα τα μάθουν όλα χαρτί και καλαμάρι.
    Επόμενο, αν κάποιος συληφθεί για γκαζάκια, εκρήξεις ανατινάξεις, να τον/την πηγαίνουν σε ένα παλιό νταμάρι και εκεί να τον/την εφοδιάζουν με τεράστια ποσότητα δυναμιτών και με την εντολή ασταμάτητα και χωρίς να κοιμηθεί, κομματάκι κομματάκι, σε καμιά έκρηξη να μην χρησιμοποιηθεί παραπάνω από ένα « μασούρι» δυναμίτη, να κάνει το νταμάρι πίστα αεροδρομίου έτοιμη να προσγειωθεί αεροπλάνο, σίγουρο είναι πως σε έξη το πολύ ώρες θα φωνάζει αποκαμωμένος/η ΦΕΡΤΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΩ!
    Επόμενο, αν κάποιος συλληφθεί για ληστείες σε σπίτια να τον/την πηγαίνουν σε μια πολυκατοικία 60 διαμερισμάτων και εκεί να τον υποχρεώνουν να τα διαρρήξει όλα και να φορτώνετε τα κλοπιμαία από το ένα στο άλλο διαμέρισμα και όλα αυτά σε δεκαπέντε λεπτά της ώρας, σίγουρα θα «τα φτύσει» όσες προσπάθειες και να κάνει δεν θα τα καταφέρει, έτσι ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που δεν θα κουρραστούν καθόλου θα πάνε μετά το πέρας της ανάκρισης στο σπιτάκι τους χαμογελαστοί χαμογελαστοί.
    Επόμενο,αν κάποιος συλληφθεί για τρομοκρατία, να τον/την πηγαίνουν στο κελί του που θα βρίσκετε στην Σαντορίνη σε ενοικιαζόμενο σπίτι ακριβώς πάνω από την Καλντέρα και εκεί να τον/την ταΐζουν μέρα νύχτα λιαστή ντομάτα και σοκολάτες, πολλές σοκολάτες, και να τον ποτίζουν Σαντορινιό μαύρο σαν του λαγού το αίμα κρασί, , παραπάνω από τρεις μέρες δεν θα αντέξει, έτσι ο ανακριτής ή η ανακρίτρια που θα είναι είκοσι μέτρα στο παρακάτω σπίτι δεν θα χρειαστεί να το κουνήσουν από εκεί, μέχρι τα αυτιά τους θα φτάνουν οι φωνές του κρατούμενου ή της κρατουμένης με την ομολογία.
    Κύριε Δένδια νομίζω ότι σας έδωσα ένα οδηγό για το πώς πρέπει να ενεργούν με εντολή σας οι αστυνομικοί έτσι δεν θα έχουμε φωνές ότι η αστυνομία κακομεταχειρίστηκε κανέναν, από τους κουλτουριάρηδες, που ίσως θέλουν την αστυνομία να ενεργεί σύμφωνα με τα παραπάνω.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΙΖΕ» ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ? ΤΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΟΥΡΑ ΣΕ ΟΥΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΚΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΤΙΑΝΟΥΣ !
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ, ΦΑΡΜΑΚΑ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΔΡΑ. ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ. Η ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΟΙ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΚΑΙ ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, 1.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΝΕΡΓΕΣ, ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

    ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΦΕΡΤΟ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΛΠΑΖΕΙ. Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Ακροδεξιά κλίκα γύρω απ’ τον Σαμαρά, Μουρούτης, Κρανιδιώτης, Λαζαρίδης, Πτωχός…
    Αυτά τα φασιστικά τσογλάνια, ευθύνονται για την καταστροφή της ΝΔ ως σύγχρονου κεντροδεξιού κόμματος του Κωνσταντίνου Καραμανλή και του Παναγιώτη Λαμπρία (κατά Γιώργο Τράγκα ομιλώ).
    Σήμερα στην ΝΕΤ, ελέω απεργίας (ΣΤΑ ΑΚΡΑ – Με Τίτο Πατρίκιο κι έναν άλλον), έχουν εκπομπή εκθείασης της Νεοφιλελεύθερης (Ναζιστικής) Γερμανίας της Μέρκελ του CDU και κατηγοριοποίησης της Ελλάδος ως «κατώτερου» και «τεμπέλικου» έθνους,
    Και στην ΕΤ1 έχουν την ταινία βγαλμένη απ’ τον Ψυχρό Πόλεμο «The Domino Principle»

    Μήπως τα παιδιά του Αντωνάκη (έτερου χαζού παιδιού του Μπόστον) Σαχλαμαρά, άνοιξαν τα σκέλια στους υπερατλαντικούς μας «συμμάχους», για να μην πουλήσουμε τις εταιρείες Αερίου ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ στους Ρώσους;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξύπνα Έλληνα : Όσο δεν πέφτουν ΝΔΠΑΣΟΚΔΗΜΑΡ πολύ, τόσο θα αυξάνουν οι φόροι!!!

    Όσο είναι ψηλά η ΝΔ στα γκάλοπ, τόσο μεγαλύτεροι θα είναι οι φόροι στα ακίνητα μας !

    Σοκ στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς από τις νέες μειώσεις.
    Σοκ από την αύξηση της ανεργίας στους νέους !
    Σοκ από τη κατάργηση των τριτεκνικών και πολυτεκνικών επιδομάτων που πλήττει 1.000.000 ανθρώπους !
    Σοκ από τα συνεχιζόμενα χαράτσια σε ΔΕΗ, ακίνητα.
    Κι όσο βλέπουν ότι έχουν, ακόμα, ποσοστά στα γκάλοπ, τόσο ψηλότερους φορολογικούς συντελεστές θα βάλουν στα οικόπεδα, αγροτεμάχια, ακόμα και στα βοσκοτόπια και στα κοτέτσια !!!
    Και όταν έρθει η εκκαθάριση της φορολογικής οι 9 στους 10 θα κλαίνε με μαύρο δάκρυ!
    Κι, όμως, υπάρχουν ακόμα ΗΛΙΘΙΟΙ που σκέφτονται να ψηφίσουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ! Και το λένε και στις δημοσκοπήσεις ! Αφού, λοιπόν, τα 3 κόμματα είναι ψηλά στις δημοσκοπήσεις, γιατί να αναιρέσουν τα σκληρά μέτρα ; Γιατί να μη πάρουν και άλλα ; Όσο υπάρχει ηλίθιος κόσμος που τους πιστεύει και τους στηρίζει, θα μας φάνε κι άλλα, ακίνητα, καταθέσεις, τα πάντα ! Θα σε κάνουν να στέκεσαι στις ουρές για συσσίτιο, να ξεπουλάς όσο όσο το σπίτι σου για τα στεγαστικά δάνεια και τα χρέη σου στο Δημόσιο, θα στείλουν τα παιδιά σου μετανάστες!
    Ξύπνα!
    Ξύπνα, ρε βλάκα, Έλληνα. Δεν καταλαβαίνεις, ΒΛΑΚΑ, ότι αν δεν πέσουν στο 10% η ΝΔ, και στο 3% το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ αυτοί δεν πρόκειται να σταματήσουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση