GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Σούρλα - Σαμαρά για την καταπολέμηση της διαφθοράς

Με αντικείμενο το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της διαφθοράς Κατά τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας ...

Με αντικείμενο το Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της διαφθοράςΚατά τη συνάντηση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο Γιώργος Σούρλας τον ενημέρωσε για θέματα της αρμοδιότητός του.
Ιδιαίτερα αναφέρθηκε στο Εθνικό Σχέδιο Δράσης κατά της Διαφθοράς που του παρέδωσε προ ημερών και καθορίζει την εθνική στρατηγική για την πρόληψη και καταπολέμηση της διαφθοράς, φαινομένου που είναι γενικώς παραδεκτό ότι οδήγησε τη χώρα μας στη χρεοκοπία και την εθνική ταπείνωση.
Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η καταπολέμηση της διαφθοράς είναι στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και ότι εντός των προσεχών ημερών θα κατατεθεί στη Βουλή νομοσχέδιο με το οποίο ρυθμίζονται θέματα οργανωτικής και λειτουργικής υποδομής για την εξασφάλιση της διαφάνειας.
Έτσι, με δεδομένο τον εθνικό σχεδιασμό και την πολιτική βούληση, τη στήριξη των πολιτών και των φορέων, θα παταχθεί η διαφθορά και διαγράφονται νέες προοπτικές για την εξυγίανση της πολιτικής ζωής και την εύρυθμη λειτουργία του κράτους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση