GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γερμανία-Η νέα υπουργός Παιδείας...

Την πρώην υπουργό Παιδείας της Γερμανίας, Αννέτε Σαβάν, που λίγο νωρίτερα παραιτήθηκε από τη θέση της, μετά από κατηγορίες για λογοκλοπή,...

Την πρώην υπουργό Παιδείας της Γερμανίας, Αννέτε Σαβάν, που λίγο νωρίτερα παραιτήθηκε από τη θέση της, μετά από κατηγορίες για λογοκλοπή, θα διαδεχθεί στο υπουργείο Παιδείας και Έρευνας η υπουργός Επιστημών της τοπικής κυβέρνησης της Κάτω Σαξωνίας, Γιοχάνα Βάνκα.
Σημειώνουμε ότι είχε προηγηθεί συνάντηση της καγκελαρίου με την πρώην υπουργό, μετά το πέρας της οποίας η Άνγκελα Μέρκελ εξήρε την εξαίρετη δραστηριότητα και τις υπηρεσίες της Αννέτε Σαβάν προς την Επιστήμη και την Εκπαίδευση της Γερμανίας. «Την ευχαριστώ με όλη μου την καρδιά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά η καγκελάριος.
Σύμφωνα με τον πρύτανη του Πανεπιστήμιου του Ντίσελντορφ, στο διδακτορικό της Σαβάν με θέμα «Άτομο και Συνείδηση», που κατέθεσε το 1980, υιοθετούνται σε μεγάλη έκταση κείμενα χωρίς όμως να αναφέρεται η πηγή τους. Επί μήνες η υπουργός Παιδείας υποστήριζε ότι υπάρχουν ενδεχομένως λάθη από απροσεξία, αλλά δεν έχει γίνει καμία προσπάθεια παραπλάνησης ούτε λογοκλοπή. Ας σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο έχει βαθμολογήσει τότε το διδακτορικό της Αννέτε Σαβάν με «άριστα».
Πηγή: Deutsche Welle

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση