GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες περί κακοποίησης

Το ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες περί κακοποίησης «Η  σύλληψη των κατηγορουμένων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης για τους οποίους υπά...

Το ΠΑΣΟΚ για τις καταγγελίες περί κακοποίησης

«Η  σύλληψη των κατηγορουμένων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης για τους οποίους υπάρχουν σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές σοβαρές ενδείξεις για την συμμετοχή τους σε τρομοκρατική ενέργεια αποτελεί μια σημαντική επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ.» αναφέρει το ΠΑΣΟΚ σε σχετική ανακοίνωσή του.
«Ωστόσο στη Δημοκρατία η Πολιτεία πρέπει να απαντά με τους κανόνες της και να εξασφαλίζει τον αυστηρό σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθερίων.
Για αυτό και κάθε καταγγελία για κακοποίηση των κρατουμένων πρέπει να διερευνηθεί ταχύτατα και ενδελεχώς από τις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές, να εκδοθούν άμεσα τα σχετικά πορίσματα και να αποδοθούν ευθύνες όπου υπάρχουν.
Σε ότι αφορά τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθη Παναγούλη και των συγκρίσεων που έκανε θεωρούμε ότι δεν αξίζουν οποιοδήποτε σχολιασμό» καταλήγει η ανακοίνωση.


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση