GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεισαν την Εγνατία και την εθνική

Έκλεισαν την Εγνατία και την εθνική Οι αγρότες της Καβάλας και της Δράμας, υλοποιώντας τις αποφάσεις των συντονιστικών οργάνων της πρω...

Έκλεισαν την Εγνατία και την εθνική


Οι αγρότες της Καβάλας και της Δράμας, υλοποιώντας τις αποφάσεις των συντονιστικών οργάνων της πρωτοβουλίας για την Ανασυγκρότηση του Αγροτικού Κινήματος που συγκεντρώθηκαν προχθές στον Πλαταμώνα Πιερίας, αποφάσισαν το κλείσιμο των δρόμων, από σήμερα Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα, για μια ώρα κάθε μέρα.
Έτσι, από σήμερα από τις 14:00 μέχρι τις 15:00, διέκοψαν την κυκλοφορία στο τμήμα της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Χρυσούπολης, στην περιοχή του Δήμου Νέστου και η Εθνική Οδός Καβάλας - Δράμας στο ύψος της Τοπικής Κοινότητας Λυδίας. Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη οι αγρότες δεν χρησιμοποίησαν για το κλείσιμο των δρόμων τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα αλλά μόνο τη φυσική τους παρουσία, ενώ διένειμαν έντυπο ενημερωτικό υλικό στους διερχόμενους οδηγούς αυτοκινήτων με τα αιτήματά τους.
Ο εκπρόσωπος του συντονιστικού οργάνου των αγροτών στο Νέστο, Γιάννης Κοντός, σε δηλώσεις στο ΑΠΕ - ΜΠΕ είπε: «ο αγώνας μας συνεχίζεται, με περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με όσα ακούσαμε από την κυβέρνηση. Με κάθοδο και νέων τρακτέρ, θα ενδυναμώσουμε τα μπλόκα, με κλείσιμο των εθνικών οδών καθημερινά, για μία ώρα την ημέρα, όντας πεζοί και χωρίς να μπαίνουν τα τρακτέρ στις οδικές αρτηρίες. Ζητάμε να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό και περιμένουμε απαντήσεις στα δίκαια αιτήματά μας. Από τις απαντήσεις που θα λάβουμε, θα κριθεί και η συνέχιση ή όχι του αγώνα μας».



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση