GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Λαυρεντιάδης στο ψυχιατρείο...

Ράκος, καταβεβλημένος και με πολλά κιλά μείον ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, μεταφέρθηκε, με εισαγγελική παρέμβαση...

Ράκος, καταβεβλημένος και με πολλά κιλά μείον ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, μεταφέρθηκε, με εισαγγελική παρέμβαση, στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται για το σκάνδαλο της Proton Bank.
Είναι εκεί από τις 22 Ιανουρίου. Την ίδια ώρα ο πρώην ισχυρός επιχειρηματίας περιμένει τις εξελίξεις στο αίτημα αποφυλάκισης που έχει καταθέσει ώστε να μετατραπεί η προφυλάκιση του σε κατ΄ οίκον περιορισμό λόγω του χρόνιου προβλήματος παραμορφωτικής αρθρίτιδας που αντιμετωπίζει.

2 σχόλια

  1. KAI ΕΓΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΜΟΥ, ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΕΚΡΑΧΤΕΣ ΤΟΥ ΛΟΥΑ-ΛΟΥΑ,ΕΠΕΝΔΥΣΑ ΤΙΣ ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ "ΑΛΑΠΙΣ" ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΥΡΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙΣ ΕΧΑΣΑ ΟΛΕΣ.
    ΤΙΣ ΕΞΑΕΡΩΣΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥ, Ο ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ Ο "ΘΕΟΣΕΒΟΥΜΕΝΟΣ" ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ.

    ΕΜΕΝΑ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

    ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ... ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΗΛΑΜΟΓΙΑ ... ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΠΑΛΑΙΣΤΕΣ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Λαυρεντιάδης έκανε την εμφάνισή του στο επιχειρηματικό προσκήνιο το 2003 με την είσοδο της εταιρείας του, της Νεοχημικής, στοχρηματιστήριο …
    Ξαφνικά, το 2005 πακέτα μετοχών της εταιρείας άρχισαν να μεταβιβάζονται σε ξένους θεσμικούς.
    Η συνεργασία του κ. Λαυρεντιάδη με το χρηματιστή κ. Μ. Βάρσο της Merit άρχισε να αποδίδει καρπούς…”
    (O κ. Μ. Βάρσος μήπως είναι ο ίδιος με τον ομώνυμο γαμπρό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη , σύζυγο της θυγατέρας της κ. Αλεξίας Μπακογιάννη;)

    Ο Λαυρεντιάδης έγινε τραπεζίτης αγοράζοντας μετοχές της OMEGA BANK.
    Μέλη του ΔΣ ήταν ο Νίκος Παπανδρέου, αδελφός του μετέπειτα πρωθυπουργού και ο Νίκος Μπακατσέλος, συγγενής της γυναίκας του Ευάγγελου Βενιζέλου.

    Ο Βενιζέλος το 2010 δίνει 100 εκατομμύρια στην Proton και λίγο αργότερα άλλα 800 για να την κρατικοποιήσει. Και όχι μόνο αυτό. Φροντίζει να βάλει τροπολογία στο νόμο 4002/11 η οποία προβλέπει ακαταδίωκτο αναδρομικά από το 1996 για όσους υπουργούς οικονομικών έχουν επιδοτήσει τις Τράπεζες !!!

    Η Τράπεζα Proton, σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές, χρησιμοποιήθηκε από τον Λαυρεντιάδη, όπως η Τράπεζα Κρήτης από τον Κοσκωτά.
    Για να χρηματοδοτεί δηλαδή τις επιχειρήσεις του.

    Ο Λαυρεντιάδης πέρασε πρώτα από τα πολιτικά γραφεία, έγινε αιμοδότης του πολιτικού συστήματος, κινήθηκε με ένα κοκτέιλ ως τις εκθέσεις τέχνης και τις κοσμικές συγκεντρώσεις και κατέληξε στα γραφεία των εκδοτών με ένα μπλοκ επιταγών στο χέρι.

    Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πως στην Ελλάδα κανένας επιχειρηματίας δεν ανακάλυψε μόνος την υπεξαίρεση ή την αυθαιρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση