GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρεκόρ ανεργίας στην Κροατία...

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η άνοδος της ανεργίας στην Κροατία, καθώς διαμορφώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δέκα ετών (21,9%...

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η άνοδος της ανεργίας στην Κροατία, καθώς διαμορφώθηκε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων δέκα ετών (21,9% τον Ιανουάριο του 2013), σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας.
Τον Δεκέμβριο του 2012, το ποσοστό της ανεργίας ήταν 21,1% και η αύξησή του τον Ιανουάριο του 2013 ήταν αναμενόμενη, σύμφωνα με την Υπηρεσία Απασχόλησης της Κροατίας.
Τον Ιανουάριο του 2013, καταγράφηκαν 372.000 άνεργοι στη χώρα, αριθμός αυξημένος κατά 3,8% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2012.
Η άνοδος της ανεργίας είναι αποτέλεσμα της ύφεσης, των πτωχεύσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αλλά και διαρθρωτικών προβλημάτων της οικονομίας, επισημαίνουν οικονομικοί αναλυτές.
Πηγή: AMΠΕ

1 σχόλιο

  1. Μα τι διαολο? Οι Γερμανοι ειναι φιλοι τους απο παλια,ετσι θα τους αφησουν?
    Η μηπως ετσι κανουν οι Γερμανοι στους φιλους τους,μιας και ολους τους τρωνε στο τελος,φιλους κι εχθρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση