GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε...»

«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε...» Μάρτυρας της συγκλονιστικής απαγωγής του 27χρονου οδοντογιατρού, Κ.Κ., από τους ένοπλους δράστες τ...

«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε...»
Μάρτυρας της συγκλονιστικής απαγωγής του 27χρονου οδοντογιατρού, Κ.Κ., από τους ένοπλους δράστες της διπλής ληστείας στο Βελβεντό, έγινε συνομιλήτριά του, που έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του ακουστικού του τηλεφώνου.
«Σας παρακαλώ, μη με πυροβολήσετε», άκουσε τον οδοντογιατρό να φωνάζει με τρεμάμενη φωνή και αμέσως έκλεισε η συνομιλία, καθώς του έπεσε το hands free του κινητού του τηλεφώνου από τα χέρια.
Ο 27χρονος οδοντογιατρός ξεκίνησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής από την Κοζάνη για τη Θεσσαλονίκη, όπου διδάσκει ως λέκτορας στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. Πάντα επιλέγει τη διαδρομή μέσω της Καστανιάς, επειδή του αρέσει η θέα. Στο ύψος της Ζωοδόχου Πηγής έκανε μια στάση για να απολαύσει το τοπίο και να καπνίσει ένα τσιγάρο. Τότε ήταν που εμφανίστηκαν μπροστά του οπλισμένοι σαν... αστακοί μια ομάδα νεαρών που έβγαιναν από το βαν και φαινόταν να μην τελειώνουν.
Στο βαν επέβαιναν εφτά από τους δράστες -ο όγδοος, ο Δημ. Πολίτης, είχε φύγει με το μετασκευασμένο σε ασθενοφόρο φορτηγάκι- και σχεδόν όλοι βγήκαν έξω κρατώντας όπλα στα χέρια. «Ακολούθησέ μας και ήσυχα. Μην κάνεις καμία κίνηση να τηλεφωνήσεις, δεν θα σε πειράξουμε», φέρεται να του είπαν οι δράστες. Τον έβαλαν με τη βία στο βαν, επιβιβάστηκαν σε αυτό και οι τρεις που συνελήφθησαν τελικά στη Βέροια -οι Γ. Μιχαηλίδης, Α. Μπουρζούκος, Ν. Ρωμανός-, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις διέφυγαν με το λευκό αυτοκίνητο του οδοντογιατρού.
Επειδή στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου υπήρχε παιδικό καρεκλάκι που έπιανε χώρο, ένας από τους δράστες στοιβάχτηκε στο πορτ-μπαγκάζ, ενώ όταν αναχώρησε το βαν με κατεύθυνση τη Βέροια, το Ι.Χ. του οδοντογιατρού παρέμενε στο σημείο και έτσι είναι άγνωστο το προς τα πού κατευθύνθηκε.
Οι δράστες της απαγωγής είχαν συνέχεια μαζί τους τον όμηρο, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών, κατά τη συμπλοκή στη Βέροια, κινήθηκε για να ξεφύγει προς την πλευρά των αστυνομικών. «Είμαι γιατρός, με λένε Κ.Κ., είμαι γιατρός με λένε Κ.Κ.», φώναζε στους αστυνομικούς, οι οποίοι τον μετέφεραν με περιπολικό μόνο του -ενώ με άλλα οχήματα μεταφέρθηκαν οι δράστες της ληστείας και της απαγωγής- στην Αστυνομική Διεύθυνση προκειμένου να διαπιστωθεί η ταυτότητά του.

Πηγή: Εθνος
Πηγη: enikos.gr

4 σχόλια

  1. εδώ βέβαια για τον ΟΜΗΡΟ_______
    ΤΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΩΝ

    ΜΟΚΟ..ΟΙ Π Ο Υ Σ Τ Η Δ Ε Σ

    ναρκωμανείς αλκοολικοί

    τα ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΑ αρχιδια του ΚερατΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή είναι η πλέον γραφική: «Πολιτικός κρατούμενος» ο γιός μου... «απαλλοτρίωσε» την τράπεζα...«επίταξε» το αυτοκίνητο!

    Τελικά δεν υπάρχει ένας σοβαρός γονιός των τσόγλανων να αναλάβει τις ευθύνες του και να ζητήσει συγγνώμη από την κοινωνία;

    Στις "6μέρες" του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να παραχωρήσει δηλώσεις η μητέρα του Γιάννη Μιχαηλίδη, ενός από τους τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της ένοπλης ληστείας στο Βελβεντό Κοζάνης, εξηγώντας για ποιο λόγο δεν θέλει το παιδί της να κάνει μήνυση στους αστυνομικούς:
    "Γιατί είναι πολιτικοί κρατούμενοι, αν και όλοι τούς αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου. Δεν θέλουν να θυματοποιηθούν. Ό, τι πράττουν και λένε είναι πολιτική άποψη σταθερή και ακέραια".!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέτοια "παιδιά" μόνο από τέτοιες "μάνες θα μπορούσαν να βγούν"..

    [Οι οικογένειες δύο εκ των ληστών-τρομοκρατών βρίσκονται σε άλλο κόσμο και απαιτούν από το κορόιδο τη Δημοκρατία να συμπεριφερθεί στους αλήτες τους με όρους "μπουρζουαζίας"...
    Αντίθετα οι οικογένειες των άλλων δύο δεν έχουν μιλήσει προφανώς συναισθανόμενοι τις ευθύνες που φέρουν οι ίδιοι για τα παιδιά τους.
    Ας διαβάσουν το παρακάτω κείμενο οι ηλίθιοι που λένε ότι την τρομοκρατία την εκτρέφει το κράτος μπας και καταλάβουν ποιοι εκτρέφουν τα ζώα...]

    Γιατρός στο επάγγελμα, σύζυγος συνταξιούχου αγιογράφου και μητέρα τριών παιδιών, κάτοικος Χολαργού, η Παντελία Μπουρζούκου ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ο μοναχογιός της Ανδρέας-Δημήτρης θα βρισκόταν ανάμεσα στους ληστές του Βελβεντού Κοζάνης και θα ήταν ύποπτος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Πυρήνες της Φωτιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν τους νοιάζει τους εθνομηδενιστές του Σύριζα ο τρόμος του οδοντογτατρού γιατί είναι Έλληνας.

    Αν ήταν πακιστανός ή κανένας τρομοκράτης,τότε μόνο θα βλέπατε τους Κωνσταντοπουλο-Σκουρλετο-Στρατούληδες να ουρλιάζουν στα κανάλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση