GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ντελιβεράς... τρελάθηκε

Το κίνημα της φθηνής πατάτας εξελίσσεται και φτάνει, πλέον, στην... πόρτα της νοικοκυράς. Το πρώτο ντελίβερι φθηνών αγροτικών προϊόντων ε...

Το κίνημα της φθηνής πατάτας εξελίσσεται και φτάνει, πλέον, στην... πόρτα της νοικοκυράς. Το πρώτο ντελίβερι φθηνών αγροτικών προϊόντων είναι πραγματικότητα από τον Νοέμβριο. Με έδρα στον Κολωνό, η εταιρεία "Γενοβέζος" αγοράζει από τους αγρότες βασικά προϊόντα, όπως πατάτες, κρεμμύδια, λάδι, όσπρια και τα διανέμει κατ' οίκον σε τιμές χαμηλότερες από το σούπερ μάρκετ και τη λαχαναγορά.
Ο Ελληνοαμερικανός, Κώστας Γενοβέζος, επέστρεψε από τη Νέα Υόρκη στην Ελλάδα πριν από πέντε μήνες με στόχο να μείνει μόνιμα. Ψάχνοντας με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά, ένας φίλος το είπε να επενδύσει στα κινήματα φθηνών αγροτικών προϊόντων.
«Εστησα την εταιρεία και σε ένα δίμηνο, Νοέμβριος-Δεκέμβριος, η ανταπόκριση ήταν τεράστια. Πούλησε 30 τόνους πατάτες» αναφέρει ο ίδιος.
Ενδεικτικά, πληρώνει στον παραγωγό πατάτας 0,20 ευρώ το κιλό και το πουλάει έναντι 0,40 ευρώ, την ώρα που στο σούπερ μάρκετ οι τιμές για ένα κιλό πατάτες κυμαίνονται από 0,80 ευρώ έως 1,20 ευρώ.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

1 σχόλιο

  1. ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗ ΝΔ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ 6-7% !!!
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
    Η ΝΔ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 3%.

    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.
    ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΡΗΜΑΔΟΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση